صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

گزارش|

پای صحبت دانش‌آموزان نخبه تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره)؛ از وجود مشکلات مالی تا درخواست حمایت ویژه از طرف آموزش و پرورش

۲۰ آبان ۱۴۰۲ - ۰۷:۵۰:۰۲
کد خبر: ۴۷۴۳۳۸۰
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
دانش‌آموزان نخبه تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) در توصیف دغدغه‌های تحصیلی خود مسائلی نظیر نگرانی بابت شغل آینده و تقاضای افزایش امکانات تحصیلی را مطرح کردند.

خبرگزاری میزان - هفته گذشته همایش تجلیل از دانش‌آموزان نخبه و تیزهوشان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) در محل خانه خلاق راه زندگی (رز سفید) برگزار شد؛ در این مراسم تعداد زیادی از دانش‌آموزان نخبه با انگیزه‌های بسیار حضور داشتند و امید به آینده در نگاهشان موج می‌زد. تعدادی از آن‌ها آرزوی مهندس شدن داشتند و تعدادی نیز به پزشکی علاقه‌مند بودند؛ چند نفری نیز دوست داشتند معلم شوند و همچون معلم‌هایشان به دانش‌آموزان برای رسیدن به اهداف و آرزوهایشان کمک کنند.

یک پسر دانش‌آموز پایه دهم که در مدرسه سمپاد تحصیل می‌کند و دوست دارد در رشته مهندسی نفت یا مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف پذیرفته شود، درباره دغدغه‌هایش می‌گوید: یکی از دغدغه‌هایم این است که با وجود این همه تلاش برای تحصیل در آینده بتوانم شغل خوبی داشته باشم و نتیجه زحماتم را ببینم و اینگونه نباشد که مانند بسیاری از افراد تحصیل کرده در جامعه موفق به کسب شغل مناسب نشوم و خواسته دیگرم نیز حمایت بیشتر آموزش و پرورش از استعداد‌های برتر است.

یک دختر دانش‌آموزان پایه دهم نیز که در مدرسه نمونه دولتی تحصیل می‌کند و به پزشکی علاقه دارد، بیان کرد: با وجود کمک‌های بسیار  کمیته امداد امام خمینی (ره)، اما همچنان در تامین برخی هزینه‌ها نظیر رفت و آمد با مشکلاتی مواجه‌ام و خواسته‌ام حمایت بیشتر است.

در رابطه با افزایش حمایت‌ها یک دانش‌آموز دختر پایه هفتم دیگر نیز که در مدرسه سمپاد تحصیل می‌کند، بیان کرد: از حمایت‌های کمیته امداد امام خمینی (ره) تشکر می‌کنم اما انتظار دارم آموزش و پرورش به دانش‌آموزان نخبه بیشتر توجه کند و امکانات تحصیلی بیشتری برای همه دانش‌آموزان و به ویژه دانش‌آموزان نخبه فراهم کند.

یک دانش‌آموز پسر پایه دهم نیز از لزوم یکسان بودن امکانات آموزشی می‌گوید و بر این نکته تاکید می‌کند که از آنجایی که امتحانات در سال‌های پایانی تحصیل نهایی است لازم همه مدارس و به ویژه مدارس دولتی از لحاظ آموزشی تقویت شوند و شرایط تحصیل برای همه دانش‌آموزان یکسان باشد.

برنامه ویژه کمیته امداد امام خمینی (ه) برای دانش‌آموزان مستعد در حوزه‌های علمی، فنی و ورزشی 

پس از دانش‌آموزان به سراغ حجت‌الاسلام امیرعلی فضلی، مدیر خدمات تحصیلی کمیته امداد امام خمینی(ره) رفتیم تا خواسته‌ها و دغدغه‌های این دانش‌‍‌آموزان را با مسئولان کمیته امداد امام خمینی(ره) در میان بگذاریم.

وی در گفت‌وگو با میزان درباره دغدغه دانش‌آموزان برای پذیرفته شدن در رشته‌ها و دانشگاه‌های مطرح کشور گفت: هنگامی که توانستیم دانش‌آموزان را توانمند کنیم تا در مدارس نمونه دولتی و سمپاد پذیرفته شوند تا درصد بالایی خیالمان برای اخذ رتبه برتر توسط این دانش‌آموزان راحت است؛ اخذ رتبه برتر به این معنی است که توانستیم در توانمندسازی علمی و شغلی این دانش‌آموزان گام مهمی را برداریم.

فضلی ضمن اشاره به اینکه حمایت‌های ویژه‌ای از دانشجویان به ویژه دانشجویان شهریه پرداز داریم و برای رفت‌و آمد و انجام پژوهش از دانشجویان به صورت ویژه حمایت می‌کنیم، ادامه داد: تعدادی از دانش‌‎آموزان مستعد آینده شغلیشان را در تحصیل نمی‌بینند و ما از برنامه‌ ویژه‌ای برای این دانش‌آموزان داریم در تلاش هستیم در راستای توامندسازی‌های اشتغال و آینده آنها بستری مفید ایجاد کنیم.

مدیر خدمات تحصیلی کمیته امداد امام خمینی(ره) افزود: به غیر از حمایت از تمام دانش‌آموزان پایه‌های مختلف در حوزه درسی برای اولین بار در کشور دانش‌آموزان هنرستانی را تحت پوشش ارائه خدمات ویژه فنی‌وحرفه‌ای قرار دادیم؛ این دانش‌آموزان وارد اردوهای راهیان پیشرفت می‌شوند با شرکت‌های دانش‌بینان و کسب‌و کارهای معتبر آشنا می‌شوند و همچنین برای توانمندسازی دانش‌آموزان مستعد غیر درسی نظیر ورزشی و هنری هم برنامه ویژه‌ای طراحی کردیم.

انتهای پیام/

 

 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *