صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

صدای مظلومان غزه از قاب تلویزیون طنین‌انداز شد/ بیش از ۱۱۰۰ ساعت برنامه با محوریت غزه

۱۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۴:۴۷
کد خبر: ۴۷۴۳۳۱۳
رسانه ملی در راستای جهاد تبیین و آگاه‌سازی جامعه از زوایای جنایات رژیم اشغالگر اسرائیل در فلسطین و ماهیت نژادپرستانه و ظالمانه صهیونیستی برنامه‌های متعددی را تدارک دیده است. 

خبرگزاری میزان - معاونت سیما از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» برای بررسی ابعاد عملیات تحولات فلسطین و حمله رژیم صهیونیستی به غزه، با هدف پرداختن به تحولات جاری در غزه و فلسطین در مجموع بیش از ۱۱۰۰ ساعت برنامه درباره غزه تولید و پخش کرده است. 

شبکه یک

شبکه یک در برنامه «ویژه فلسطین» با ساختار گزارشی به ابعاد مختلف جنایات رژیم صیهونیستی در غزه پرداخته است. 

برنامه ترکیبی «ساعت به وقت قدس» از روز اول طوفان الاقصی به صورت زنده به ابعاد حمله غافلگیرانه حماس به رژیم صهیونیستی پرداخته و برنامه زنده «حماسه خوان» نیز به بررسی آخرین تحولات فلسطین پرداخته است. 

مستندهای «طوفان الاقصی» در خصوص سخنان مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و تصاویری از فلسطین و غزه، «متولد غزه» با موضوع صحبت‌های کودکان غزه از خاطرات جنگ، «رویای بازگشت» بررسی نقشه‌های رژیم صهیونیستی برای یهودی‌سازی قدس، «مرمره در خون» درباره چگونگی نابودی کشتی کمک به غزه توسط رژیم صهیونیست، «داستان سمیر» روایتگر زندگی سمیر قنطار قدیمی‌ترین اسیر لبنانی در زندان‌های رژیم صهیونیستی و «وداع با اسلحه» روایتی از سرگذشت یاسر عرفات مبارز برجسته فلسطینی از آنتن شبکه یک پخش شده است. 

برنامه ترکیبی «ثریا» با محوریت پرداختن به تحولات فلسطین، موضوعات نقشه عملیات نظامی رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه غزه و کشتار مردم بی‌گناه، اختلافات داخلی شدید در رژیم صهیونیستی و احتمالات آینده منطقه، نگرانی رژیم صهیونیستی از جنگ و تغییر نقشه منطقه به صورت زنده از استودیوهای بیروت و تهران از شبکه یک پخش شده است. 

«صبح بخیر ایران» برنامه ترکیبی زنده که به مشکلات داخلی رژیم صهیونیستی و تاثیرات جنگ به همراه بیانات رهبری و گزارش از اجتماع مردم تهران در حمایت از ملت فلسطین در این ایام پرداخته است. 

برنامه زنده «سیمای خانواده» نیز در این ایام به گفت و گو با شعرای آئینی به همراه شعرخوانی درباره فلسطین، زمینه‌های تحولات فلسطین و بیانات رهبری درباره نابودی رژیم صهیونیستی پرداخته است. 

برنامه گفت و گومحور زنده «جریان» در این ایام به بررسی تاریخچه شکل گیری رژیم صهیونیستی و رابطه پهلوی اول و دوم با رژیم صهیونیستی، نظام جهانی بر اساس انقلاب صنعتی و ایده سلطه بر خاورمیانه، مرزبندی خاورمیانه بر اساس تنش و اختلاف میان کشورهای منطقه، ایدئولوژی و مفهوم مقاومت و تفاوت آن با تاب آوری، سفرهای شتابزده مقامات غربی به اسرائیل و جنایت‌های رژیم صهیونیستی پرداخته است. 

مستند «مکث» گزارشی از ورود کماندوهای آمریکایی به غزه و اتفاقات پیش رو را به تصویر درآورده است و «پلاک ۱» نیز گزارشی از نشست تخصصی درباره سیاست‌های آمریکا و حمایت واشنگتن از رژیم صهیونیستی را ارائه داده است. 

سریال «نشان پیروزی» درباره فرار تاریخی ۶ اسیر فلسطینی از بازداشتگاه «جلبوع» در فلسطین اشغالی و تلاش نظامیان صهیونیست برای یافتن این اسرای فراری و فیلم‌های سینمایی «شکارچی شنبه» با موضوع سیر شستشوی مغزی و استحاله فکری یک کودک و حرکت از فطرت پاک انسانی تا تبدیل شدن به یک صهیونیست خطرناک و «فرشتگان قصاب» با موضوع به تصویر کشاندن بخشی از جنایات رژیم صهیونیستی به یک خانواده افغانی و همسرش از شبکه یک پخش شده است. 

«پالستینوفیلیا» و «یک تصویر، یک سخن» که هر دو ساختار گرافیکی دارند، به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه و صحبت‌های مردم کشورمان درباره فلسطین اختصاص دارد. 

همچنین در این ایام، نماهنگ‌های مختلف درباره فلسطین از آغاز عملیات طوفان الاقصی پخش شده است. 

ویژه برنامه «خیابان ایران» با هدف بررسی سابقه جنایت‌ها و قتل عام‌های مردم بی‌گناه توسط رژیم صهیونیستی در گذشته و علت حمله رژیم صهیونیستی به اردوگاه جبالیا به همراه آیتم گزارش، سخنرانی و پخش تصاویر مرتبط و ویژه برنامه «ایران عزیز» با پوشش تصویری تجمع مردمی در اعتراض به حملات پی در پی به غزه روی آنتن رفت. 

شبکه دو

برنامه «صبحانه ایرانی» درباره آخرین تحولات غزه و فلسطین اشغالی به همراه گزارش تظاهرات حمایت از فلسطین در مصر، عراق و قطر و اجتماع مادران و کودکان در حمایت از مردم مظلوم غزه به همراه پخش بیانات رهبری، پخش گزارش‌هایی با موضوع حمایت و اعتراض مردم کشورهای مختلف در مورد جنایت‌های اسرائیل در برنامه «نوسان»، نمایش حمایت از فلسطین در ایران و محبوبیت و مشروعیت حماس در برنامه «دی بی‌سی»، بررسی اخبار و حواشی مربوط به نوار غزه در فضای مجازی و بازنشر جنایات رژیم صهیونسیتی و روشنگری در مورد اخبار رسانه‌های معاند در برنامه «پاورقی»، پرداختن به موضوعاتی همچون قهرمان، همدلی، وطن دوستی، انسان دوستی، صلح و اجرای سرود، مسابقه و نمایش با محوریت حمایت از کودکان فلسطینی در برنامه زنده «بادبادک»، اتحاد زنان ایرانی در حمایت از مردم فلسطین و ایستادگی با جریان مقاومت، نسبت میان رخداد و ادبیات زنان و پرداختن به فعالیت‌های باشگاه ادبی بانوی فرهنگ در حمایت از مردم غزه و فلسطین در برنامه زنده «خط سوم» و «نقل و نقل» با موضوع مقاومت فلسطین در برابر رژیم صهیونیستی با حضور میهمان و «صدای بهشتی را می‌شنوید» که به سخنرانی شهید بهشتی در مورد حقانیت مردم فلسطین اختصاص دارد از جمله برنامه‌های ویژه شبکه دو درباره تحولات اخیر فلسطین است. 

یک قسمت از برنامه «چند روایت معتبر» هم با دعوت از هنرمندانی که در مورد فلسطین اثر ویژه داشتند به روی آنتن رفته است. یکی از قسمت‌های این برنامه هم با حضور یک خبرنگار فلسطینی که خانواده‌اش را در حملات رژیم صهیونیستی از دست داده بود، به روی آنتن رفت. 

علاوه بر پخش فیلم «قناری» که درباره تلاش یک کودک فلسطینی برای یافتن محلی آرام در دل هجوم و هیاهوی دشمن است و سینمایی «بازمانده» و سریال «مدار صفر درجه»؛ جشنواره فیلم کوتاه هم با موضوع مقابله با رژیم اشغالگر قدس در این ایام پخش شده است. 

سخنان رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) و امام خمینی (ره) درباره دشمنی رژیم صهیونیستی با مردم فلسطین و جنایات آن در سرزمین بیت المقدس و سخنرانی امام موسی صدر در مورد بر حق بودن فلسطین هم از جمله برنامه‌های گفت و گو محور بود که به روی آنتن رفت. 

نماوای «میدان آزادی» درباره شعرخوانی «نزار قبادی» در مورد مظلومیت مردم غزه و نماوای «لالایی حماسه» درباره آشنایی کودکان با مساله فلسطین و مواجهه با جنایات این سرزمین هم به دفعات از شبکه دو به روی آنتن رفته است. 

پویانمایی «نبرد خلیج فارس» با موضوع نبرد و درگیری بین نیروهای ناوگان دریایی هم از دیگر اقدامات این شبکه است. 

برنامه «ویژه فلسطین» با پرداختن به اعتراضات مردم به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و کشورهای تونس، دانمارک، ترکیه، عمان و ایران به همراه پخش تصاویر مرتبط روی آنتن رفت. 

مستندهای «شورشی» روایتی از جنایتگری‌های رژیم کودک کش اسرائیل و «ضد» در مورد جنگ و پشت پرده بودن آمریکا و سود جویی و فروش اسلحه واشنگتن به کشورهای دیگر؛ «دیوار شکسته» با موضوع به تصویر کشیدن مبارزات مردم فلسطین و همچنین سکوت جامعه جهانی و پشتیبانی آن‌ها از جنایات رژیم صهیونیستی؛ «سلاح و معامله» که به بررسی تاریخچه مقاومت فلسطین در غزه و قدرت گرفتن حماس و جهاد اسلامی در برابر حملات اسرائیل و پرداختن به نحوه مبارزه حماس و سایر گروه‌های مقاومت با رژیم اشغالگر اسرائیل در فلسطین می‌پردازد؛ «یرموک» پرداختن به موضوع آوارگان فلسطینی؛ «مرزهای مقاومت» بررسی تاریخچه تشکیل رژیم صهیونیستی و اتفاقات ۶ جنگ بزرگ بین این رژیم غاصب با کشورهای عربی حاشیه فلسطین نیز از این شبکه پخش شد. 

برنامه «از مامان بگو» با خواندن پیام‌هایی با موضوع مادران غزه به همراه آیتم مسابقه پیامکی با موضوع اتفاقات نوار غزه نیز از دیگر برنامه‌های این شبکه بود. 

شبکه سه

برنامه «سیاست خارجی» با بررسی آخرین تحولات جنگ بین اسرائیل و فلسطین و ارتباط زنده با مهمانان خارجی به جوانب مختلف حمله اسرائیل به غزه و حمایت آمریکا پرداخت. 

برنامه «اعجوبه‌ها» هم در یک قسمت که به صورت زنده پخش شد، در حمایت از مردم غزه بود. چند قسمت نیز با حضور کودکان ترکمنی که با خواندن شعر از کودکان غزه حمایت کردند، روی آنتن رفت. 

برنامه «سلام صبح بخیر» هم با پوشش اخبار غزه، به تحلیل این رویداد در برنامه‌های مختلف با حضور مهمانان و کارشناسان پرداخت. 

فیلم سینمایی «شکارچی شنبه» که نمایش تلاش صهیونیست‌ها در تسلط بر منطقه فلسطین است نیز از آنتن این شبکه پخش شد. 

گزارش‌های تصویری از همایش و بزرگداشت و اجتماعات مردمی در حمایت از مردم و شهدای غزه نیز در این ایام روی آنتن رفت. 

شبکه چهار

«چاووش» برنامه ترکیبی با موضوع تحلیل موسیقی مقاومت و تأثیر اسرائیل بر جنبه‌های مختلف زندگی فلسطینی‌ها، «سیاحت غرب» درباره اقدامات اخیر حماس، «نیم فاصله» گفت‌وگو با کارشناسان پیرامون موضوعات رابطه رژیم اسرائیل با هالیوود، اثرگذاری اسرائیل بر هالیوود، سیاست بین الملل و حمایت از فلسطین، «شیوه» گفت و گو با کارشناسان درخصوص چرایی حمایت جمهوری اسلامی ایران از فلسطین و دشمنی با اسرائیل و برنامه‌هایMc   با مرور تحولات فلسطین و حواشی آن و ارتباط تلفنی با کارشناسان از آنتن شبکه چهار پخش شده است. 

برنامه «طوفان الاقصی» دوشنبه ساعت ۲۰:۳۰ و سه شنبه و چهارشنبه ساعت ۲۱ به مدت ۳۰ دقیقه پخش می‌شود. 

برنامه «نقد سینما» این شبکه هم در مورد مستند گیت کیپر و جریان مسلط سینما و مساله فلسطین به روی آنتن رفت. 

مستند ۵ قسمتی «نکبت؛ روایت آوارگی فلسطینیان» که از یکشنبه تا پنجشنبه این هفته ۱۴ تا ۱۸ آبان ماه ساعت ۱۷ از شبکه شبکه چهار پخش می‌شود. 

مستند «نکبت؛ روایت آوارگی فلسطینیان»، جزئیات تاریخی تأسیس رژیم اشغالگر قدس و آوارگی مردم فلسطین از خانه و کاشانه‌شان به روایت شبکه الجزیره است که به روی آنتن شبکه چهار سیما می‌رود. 

شبکه چهار با برنامه «نیم فاصله» به سلسله گفتگوهایی با دانشمندان و پژوهشگرانی پرداخته است که در مسائل و موضوعات مربوط به فلسطین تالیفات و تحقیقاتی داشته اند. از جمله موضوعاتی در این گفتگو به آن پرداخته شده می‌توان به کشتار و آوارگی فسلطینیان در سال ۱۹۸۲، پیوند هالیوود و اسرائیل، مبارزات آزادی خواهانه و مردمی فلسطینیان، دلایل همدلی غرب با اسراییل، سیاست در خاورمیانه و نه به کشتن جهانی اشاره کرد. 

شبکه تهران

شبکه تهران سیما همزمان با حمله ظالمانه رژیم صهیونیستی به غزه ویژه برنامه‌های مختلفی را روانه آنتن کرد. این شبکه پس از هجوم وحشیانه اسرائیل به نوار غزه، برنامه‌های روتین «سلام تهران»، «تهران بیست»، «به خانه بر می‌گردیم»، «در شهر در استان» و… را منعطف به موضوع فلسطین و جنگ اسرائیل با غزه کرد. 

برنامه صبحگاهی «سلام تهران» هر روز با حضور کارشناس متعدد شرایط غزه را در حوزه‌های مختلف بررسی می‌کند. این برنامه با دعوت از کارشناسان مختلف موضوع غزه، شرایط سیاسی منطقه، اقدامات رسانه‌ای غرب و رژیم اشغالگر قدس و… را مورد مداقه و بررسی قرار می‌دهد. در بخش دیگر «سلام تهران» شاهد حضور فعالان رسانه‌ای هستیم تا مخاطبان را از آخرین تحولات و اخبار فلسطین و غزه آگاه کنند.  

برنامه «تهران۲۰» نیز بخش ویژه‌ای برای مرور رویدادها و تحولات فلسطین، بررسی شرایط خاص غزه و جنایات رژیم صهیونیستی دارد. «تهران۲۰» هر شب با پخش گزارش تصویری، آخرین تحولات منطقه و جهان مرتبط به موضوع جنگ و حمله اسرائیل به نوار غزه را تحلیل می‌کند. 

برنامه‌های «در شهر در استان» نیز با حضور در سطح شهر و استان تهران به پوشش تصویری اجتماع مادران تهرانی در حمایت از کودکان و مادران فلسطینی پرداخت. 

«در شهر در استان» همچنین گزارش‌های متنوعی از تظاهرات مردم شهر و استان تهران با هدف محکوم کردن رژیم صهیونیستی و حمایت از مردم مظلوم فلسطین پخش کرده است. 

خبرنگاران مردمی شبکه تهران نیز با حضور در شهر و روستاهای استان تهران، گزارش‌های متنوعی از اقدامات هموطنان عزیز در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و محکوم کردن رژیم غاصب اسرائیل تهیه و به آنتن رساندند. 

تامین برنامه شبکه پنج سیما نیز در این ایام به پخش فیلم‌های سینمایی، مستندهای فاخر، انیمیشن  و… روی آورده است. تامین برنامه شبکه تهران هر هفته پنجشنبه و جمعه یک اثر ویژه که به موضوع فلسطین اختصاص دارد، روانه آنتن کرده است. همچنین پخش مستندهای ویژه با عناوین: «داستان سمیر»، «نامه‌های سنگی»، «اعدام حقیقت»، «شب زنده داران»، «رویای بازگشت»، انیمیشن «بازمانده»، «ندایی از درون غزه»، «یرموک بهانه‌ای برای آزادی»، «جهان گرد» و… را در جدول پخش شبکه قرار داده است. 

گروه سیاسی نیز با مستند دو قسمتی «جرثومه» به واکاوی باورهای صهیونیستی بنیامین نتانیاهو پرداخت. این گروه همچنین مجموعه «خراش» را با موضوع بررسی چالش‌های سیاست خارجی رژیم اشغالگر صهیونیستی و تعارض آن با کشورهای منطقه و جهان را به صورت ویژه روانه آنتن کرد. 

برنامه «به خانه برمی گردیم» نیز هر روز با اشاره به مظلومیت مردم فلسطین در جنگ با رژیم اشغالگر، آیتم ویژه‌ای را پخش می‌کند. از قرائت نامه زینب سلیمانی فرزند سردار دل‌ها حاج قاسم سلیمانی به دختر چه‌گوارا، نوادگان گاندی و ماندلا در خصوص جنایت‌های رژیم صهیونیستی تا بررسی اوضاع بهداشت و سلامت مردم غزه در شرایط جنگ و…

پخش شبکه پنج سیما نیز با تهیه ویدئو کلیپ، نماهنگ و زیرنویس و… به موضوع فلسطین می‌پردازد. همچنین گزارش‌هایی با موضوع حمایت مردم شهرستان‌های استان تهران از مردم مظلوم غزه با «خبرنگار مردمی» نیز پخش می‌شود. 

پخش تظاهرات در سراسر جهان در اعتراض به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه؛ اجتماع ضد استکبار در تهران در چهارراه ولی عصر (عج) و میدان امام حسین (ع)؛ پخش زنده اجتماع مردم تهران در میدان فلسطین در حمایت از مردم مظلوم غزه؛ تجمع در مقابل سفارت یمن در حمایت از مردم غزه و پخش زنده گردهمایی ۱۰ هزار نفری دانش آموزان در حمایت از مردم مظلوم غزه از دیگر برنامه‌هایی است که روی آنتن شبکه تهران رفت. 

شبکه آموزش

مستندهای «مرزهای مقاومت» با روشنگری درباره حمایت ابرقدرت‌ها از صهیونیست‌ها و دفاع مردم فلسطین و استقرار در شهر غزه، «اشک‌های غزه» بررسی اوضاع مردم مظلوم غزه در روزهای حملات صهیونیست ها، «ساحل شرقی» گفت‌وگو با قشرهای مختلف مردم مظلوم غزه از اساتید دانشگاه تا دانشجویان و قهرمانان ورزشی، معلمان و دبیران و کسبه در خصوص وقایع اخیر و «شعر خوانی» برای مردم غزه از آنتن این شبکه پخش شده است. 

مستندهای «فلسطین خواهد ماند»، «سایس پیکو»، «غزال دره اردن»، «شب زنده داران»، «رویای بازگشت»، «عزالدین»، «جهان گرد» و… نیز روی آنتن شبکه آموزش رفته است. 

پخش وله، نماهنگ، زیرنویس پوشش تصویری و گزارشات مختلف از تمامی تجمعات حمایت از غزه نیز در این ایام در دستور کار این شبکه قرار داشت. 

شبکه قرآن و معارف سیما

مستندهای «آنچه گذشت» با روایت تاریخچه تشکیل دولت غاصب اسرائیل، «سنگ برسیاهی» با موضوع فلسطین و قدس شریف و طرح معامله قرن، «مسجد الاقصی» درباره تاریخچه شهر قدس، بیت المقدس و مسجدالاقصی، «فراز» درباره روز قدس و جنایات اسرائیل، «انقلاب قدس» درباره تاریخ قدس از ابتدا تا اشغال توسط رژیم صهیونیستی، «رمز پیروزی»، «جهان گرد» و «گردان جنین» نیز روی آنتن شبکه قرآن رفته است. 

ویژه برنامه‌های «آرمان»، «زخم زیتون» و «پاسخ – مقاومت فلسطین در گذر تاریخ» و برنامه گفت‌وگومحور «طوفان الاقصی» از جمله برنامه‌های ویژه شبکه قرآن و معارف سیماست. 

محافل قرآنی «غزه آیه مقاومت» نیز هر شب به صورت زنده از یک شهر و استان به روی آنتن می‌رود. 

نماوای «ویژه فلسطین» و «شرف همپاست با درد فلسطین» نیز در جدول پخش این شبکه قرار داشت. 

پویش تلاوت قرآن کودکان با عنوان «با من بخوان» نیز از دیگر برنامه‌هایی است که روی آنتن شبکه قرآن و معارف سیما می‌رود. 

شبکه مستند

مستندهای «اسرائیل؛ آدم کشی» گوشه‌ای از جنایات اسرائیل در غزه، «مثبت نگاتیو» روایت سرگذشت شکل گیری مقاومت اسلامی در لبنان و فلسطین و وضعیت فعلی آن، «باغ خاطرات تلخ»، «وداع با اسلحه» با موضوع سرگذشت یاسر عرفات از مبارزان برجسته فلسطینی از آغاز مبارزه با رژیم صهیونیستی، «مرزهای مقاومت» درباره جنگ مصر و سوریه با اسرائیل در سال ۱۹۷۳ و تبعات آن و «قوی‌ترین قربانی دنیا» روایتی از تبعات جنگ در غزه و کشتار و آواره شدن غیرنظامیان به ویژه کودکان از شبکه مستند پخش شده است. 

«عملیات سیانور»، «تنبیه‌های دسته جمعی اسراییل»، «تولد در سرزمین سوخته»، «ساعت ۶ به وقت واشنگتن»، «پوریم»، «متولد غزه»، «رویای بازگشت»، «در جستجوی وطن شرقی»، «در برابر تاریکی»، «روایت فتح»، «سیدحسن نصرالله»، «اسرائیل، چشمان حقیقت» و «در برابر تاریکی» نیز از دیگر مستندهای پخش شده در این ایام بود. 

شبکه نسیم

«نسیمی شو» گزارشی از گردهمایی هنرمندان برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین و مصاحبه با آنان به صورت  ویژه برنامه‌ای روی آنتن شبکه نسیم رفت. 

برنامه «نسیم آوا»، برنامک «هبه ققنوس»، میان برنامه «مقایسه غزه و اوکراین»، نماهنگ «حریفت منم» و «نسیما» و کلیپ‌های «در آستانه فروپاشی»، «غزه»، «جنگ در غزه»، «مرگ بر آمریکا» و… نیز در این ایام روی آنتن شبکه نسیم رفته است. 

شبکه سلامت

برنامه «پنجره باز» به پوشش همایش حمایت دانشجویان پزشکی از غزه اختصاص داشت. برنامه «مثبت سلامت» به جنایات رژیم صهیونیستی و حمله به مراکز درمانی غزه منعطف شده است. برنامه «کشیک سلامت» نیز با موضوع حمله به مراکز درمانی غزه روی آنتن رفت. 

«بیمارستان شفای غزه» روایتی از حمله رژیم صهیونیستی به بیمارستان شفا در غزه و «موج بیداری» درخصوص کشتی حامل کمک‌های مردمی ترکیه که توسط رژیم صهیونیستی مورد اصابت قرار گرفت، 

مستند «پرنسس بازگشت» روایت زوج امدادگر شهیدی است که به مداوای مجروحان فلسطینی می‌پرداختند، مستندهایی هستند که از شبکه سلامت به روی آنتن رفته است. 

فیلم «چشمان آبی زهرا» روایتی از زندگی دختربچه فلسطینی و خانواده‌اش که مورد جنایات رژیم صهیونیستی قرار گرفت هم از شبکه سلامت پخش شده است. 

۱۰ میان برنامه با موضوع غزه هم از این شبکه پخش شده است. همچنین مستند «موج بیداری» در ۳ قسمت نیز از آنتن این شبکه پخش شد. 

شبکه کودک

شبکه کودک در این ایام پویش «طوفان الاقصی» را با هدف حمایت از مردم مظلوم غزه برگزار کرد و مخاطبان این شبکه با ارسال نقاشی و پیام در آن شرکت کردند. همچنین انیمیشن «برج» که روایتی از جنایات رژیم صهیونیستی اسراییل به خانواده فلسطینی است نیز روی آنتن شبکه کودک رفت. 

شبکه افق

برنامه‌های ترکیبی «به افق فلسطین» با محوریت تحلیل و بررسی تحولات فلسطین، «نقش جهان» با تحلیل شرایط منطقه و تحولات فلسطین، «فرامتن» با بررسی مسائل روز سیاسی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جامعه و پرداختن به تحولات فلسطین از برنامه‌های این شبکه است. 

مستندهای «مرزهای مقاومت» با بررسی تاریخچه تشکیل رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۴۸ و اتفاقات ۶ جنگ بزرگ بین این رژیم غاصب با کشورهای عربی حاشیه فلسطین، «حبرون بدون روتوش» اشغال درآمدن مدفن حضرت ابراهیم خلیل (ع) به دست رژیم غاصب صهیونیستی در شهر الخلیل، «غزه ۸۵ مایل» روایت سفر کشتی مأوی مرمره به غزه و جنایات مأموران رژیم صهیونیستی به کشتی مرمره، «لبنان عروس مدیترانه» روایتی از ظرفیت‌های فرهنگی و اقتصادی لبنان و سوریه، «رویای بازگشت» به بررسی نقشه‌های رژیم صهیونیستی برای یهودی‌سازی قدس، «پسر ژنرال» روایتی از سفر پسر یک ژنرال صهیونیستی به ایران و مواضع این شخص علیه رژیم صیونیستی، «راه آسمانی» درخصوص حملات رژیم صهیونیستی به مردم بی‌دفاع جنوب لبنان، «ذره بین» در خصوص رژیم صهیونیستی، «طرح اندینیا» قصد صهیونیست‌ها برای تأسیس کشوری یهودی در منطقه پاتاگونیا در آرژانتین، «مسجد الاقصی» شرح وقایع قدس و اشغال آن توسط صهیونیست‌ها با استناد به اسناد تاریخی، «ساحل شرقی» روایتی از زندگی و مقاومت مردم غزه، «قهرمانان مقاومت» روایتی از زندگی نامه و مبارزات فرماندهان شاخص جبهه مقاومت، «ذره بین» گفتگوی کارشناسی در خصوص رژیم صهیونیستی، «نصرالله» روایتی از زندگی نامه سیدحسن نصرالله از شبکه افق پخش شده است. 

پخش فیلم سینمایی «فرحه» و «ابوزینب» و سریال «عملیات اقتدار» که روایتی از عملیات نیروهای مقاومت فلسطین پشت خطوط دشمن صهیونیستی است و پخش آیتم‌های کوتاه با موضوع تحولات فلسطین از برنامه‌های شبکه افق است. 

پخش زنده سخنرانی سیدحسن نصرالله و برنامه «آرمان روح الله» با محوریت پرداختن به وقایع و تحولات فلسطین نیز از دیگر برنامه‌های شبکه افق است که پخش شده است. 

شبکه امید

شبکه امید با پخش برنامه زنده «نورا» ویژه اتفاقات اخیر غزه و کشتار کودکان در این ایام با مخاطبان خود همراه بود. 

پخش وله و پوشش خبری از گردهمایی‌ها و تجمعات اقصی نقاط کشور در حمایت از کودکان غزه از دیگر برنامه‌های این شبکه بود. 

پویانمایی‌های «چنگ و سنگ» داستان چگونگی استفاده سنگ به عنوان ابزاری برای مقابله با ظلم و ستم و «نقطه نهایی» با موضوع اشغال فلسطین توسط رژیم اشغالگر صهیونیست و همچنین مستند «جهانگرد» در خصوص کودکان غزه از برنامه‌های شبکه امید است. 

شبکه ورزش

شبکه ورزش با پخش موشن گرافیک‌های مختلف، نماهنگ وآیتم‌های کوتاه با موضوع فلسطین، جنایات رژیم صهیونیستی را روایت کرده است. همچنین بخش‌های اختصاصی و گزارش از حمایت‌های ورزشکاران ایران و جهان در حمایت از غزه در برنامه «فوتبال ۱۲۰» نیز از دیگر اقدامات شبکه ورزش است. 

شبکه نمایش

کلیپ‌هایی با موضوع پیروزی و موفقیت فلسطین و فیلم‌های کوتاه با جنایات و ظلم اسرائیل از جمله برنامه‌های ویژه شبکه نمایش است. 

فیلم‌های «کفر قاسم» و «آتش پنهان» هم از این شبکه پخش شد. 

شبکه تماشا

سریال «نگهبان قدس» و نماوای «نماهنگ القدس لنا» هم از ویژه برنامه‌های شبکه تماشاست. 

شبکه جام جم

«همراه با مخاطبان» گزارش‌های ارسالی از مخاطبان خارج کشور درباره موضوع فلسطین و جنایات رژیم صهیونیستی را در این ایام به طور پیوسته پخش کرده است. 

برنامه‌های «رواق» تبیین تفاوت یهود و صهیونیست با حضور کارشناسان و «کنکاش» تحولات فلسطین و جنایات رژیم صهیونیستی را با حضور کارشناسان مورد بررسی قرار داده است. 

پخش مستندهای «مرزهای مقاومت»، «طوفان الاقصی»، «اسرائیل رویای بازگشت» درباره تاریخچه اشغال سرزمین فلسطین و اشغالگری صهیونیست ها، «دیوار شکسته» با موضوع مجاهدت‌های فلسطینیان در موضوع قدس و «شاخه‌های زیتون» که تاریخچه اشغال سرزمین فلسطین و اشغالگری صهیونیست‌ها است، از شبکه جام جم برای علاقه مندان پخش شده است. 

پوشش زنده تجمعات از سراسر کشور در حمایت از مردم غره هم در فواصل برنامه ها، از آنتن شبکه جام جم پخش شده است. 

گزارش‌های ۵ دقیقه‌ای در قالب برنامه «نمای نزدیک» با موضوع راهپیمایی ضدصهیونیستی در کشورهای مختلف در حمایت از مردم غزه و مصاحبه با برخی شرکت کنندگان نیز از شبکه پخش شده است. 

در مجموع  ۴۶۹ میان برنامه با محوریت سخنان مقام معظم رهبری،  وله، موسیقی، کلیپ، گزارش و سینمایی‌های «بازمانده»، «شکارچی شنبه»، «زخم زیتون»، «سی و سه روز»، «مادر اسرائیل» و مستند «شکوفه‌های زیتون» نیز از شبکه جام جم پخش شده است.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *