صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ساخت مال‌ها و مگامال‌ها در تهران به تهدید جدی تبدیل شده است

۱۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۸:۲۰
کد خبر: ۴۷۴۳۲۹
عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: اساسا ساخت مال‌ها و مگامال‌ها و مجتمع‌های چند منظوره که در دنیا بر اساس فرصت تلقی می‌شود، در شهر تهران به یکی از تهدیدات جدی تبدیل شده است و یکی از اعتراض‌های عمومی مردم مربوط به چرایی دادن این مجوزهاست.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه محمد سالاری در  صد و ششمین جلسه شورای شهر تهران با حضور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز در دستور جلسه شورای شهر تهران طرح الزام شهرداری تهران به تعیین عملکرد‌های مجاز به استقرار در طرح‌های مگامال‌ها و مجتمع‌های عظیم تجاری مطرح بود که مورد بررسی قرار گرفت.

وی ادامه داد: در فرآیند بررسی محتوای طرح متاسفانه به صورت لب مرزی کلیات آن رای نیاورد که دلیل اصلی آن عدم آگاهی کامل همکاران در شورا بود و قطعا این را پیگیری می‌کنیم و با یک رویکرد دیگری مطابق با آیین‌نامه شورا در صحن مطرح می‌کنیم.

سالاری با بیان اینکه بر اساس ارزیابی‌هایی که کمیته معماری انجام داده در طی سال‌های گذشته، بعد از ابلاغ طرح جامع که سال ۸۴ بوده، از ۴۸ هزار و ۴۰۷ پارسلی که وجود دارد ۷ درصد آن مجوز افتتاح مجتمع‌های تجاری گرفته است، اضافه کرد: این معضلی است که در شهر تهران به خصوص در مناطق شمالی و غربی تهران با آن مواجه هستیم و اساسا ساخت مال‌ها و مگامال‌ها و مجتمع‌های چند منظوره که در دنیا بر اساس فرصت تلقی می‌شود، در شهر تهران به یکی از تهدیدات جدی تبدیل شده است و یکی از اعتراض‌های عمومی مردم مربوط به چرایی دادن این مجوزهاست.

وی با بیان اینکه رویکرد صدور پروانه برای این مجموعه‌ها در سال‌های گذشته و الان مبتنی بر درآمدزایی صرف است، تصریح کرد: در این طرح‌ها باید پیوست‌های ترافیکی، اجتماعی، زیست محیطی و شهرسازی مورد توجه قرار گیرد و مبتنی بر نیازسنجی محله باید به این‌ها مجوز بدهند. اما متاسفانه شهرداری‌ها مجوز را می‌دهند و در واقع این سرمایه‌گذار است که تشخیص می‌دهد که چه فعالیتی را در این مجتمع‌ها مستقر کند.

سالاری افزود: به موجب یکی از بند‌های طرح تفصیلی شهرداری تهران مکلف بوده که حداکثر بعد از این طرح، نسبت به تعیین عملکرد‌های مجاز به استقرار عمل کند. وقتی مجوز یک مال یا یک مجتمع تجاری را می‌دهد بگوید چه طیفی از کاربری‌ها را می‌تواند مستقر کند تا کاربری‌های نامتجانس مستقر نشود و این وضعیت نابسامانی را ایجاد نشود.

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران تصریح کرد: متاسفم این طرح با یک امضا کمتر رای نیاورد من با همکاران صحبت می‌کنم چرا که یکی از مطالبات جدی شهروندان تهرانی طرح ساماندهی مگامال‌ها و مجتمع‌های بزرگ تجاری است.

 انتهای پیام /



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *