صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

معاون وزیر آموزش‌وپرورش: کمبود معلم با استخدام‌های جدید جبران می‌شود

۱۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۱:۵۱
کد خبر: ۴۷۴۲۹۵۴
معاون وزیر آموزش‌وپرورش گفت که کمبود معلم با استخدام و گزینش معلمان جدید جبران می‌شود.

خبرگزاری میزان - احمد محمودزاده، معاون وزیر آموزش‌وپرورش در حاشیه آیین تودیع سرپرست و معرفی مدیرکل آموزش و پرورش همدان با اشاره به اینکه وزارتخانه آموزش و پرورش در مسئله جبران کمبود معلمان انصافا پای کار است، گفت: استخدام‌های قابل توجهی در تابستان سال جاری اتفاق افتاده است.

وی اظهار کرد: تعداد مجوز‌هایی که به آموزش‌وپرورش در دولت سیزدهم داده شد چندین برابر سال‌های گذشته بود، اما با توجه به کمبود انباشت شده در سالیان قبل و اینکه تعداد قابل توجهی از معلمان به تازگی بازنشسته شده‌اند امسال با مشکل کمبود معلم روبرو بودیم.

معاون وزیر آموزش‌و‌پرورش، گفت: امکانات و تجهیزات مطلوبی با تاکیدات رئیس جمهور در حال واگذاری به آموزش‌و‌پرورش و دانشگاه‌های فرهنگیان در سراسر کشور است.

محمودزاده با تاکید بر ضرورت رشد کیفی آموزش در مدارس دولتی و غیردولتی، افزود: نگاه بر این است که همه مولفه‌ها و عناصری که در کیفیت بخشی آموزش و پرورش تاثیرگذار هستند مانند فضا، امکانات، نیروی انسانی، محتوای آموزشی، روش‌های تدریس و رویکرد‌های تربیتی برای مدارس دولتی و غیردولتی همسان در نظر گرفته شود و دولت بر این موضوع اهتمام ویژه دارد.

وی اجرایی سازی سند تحول بنیادین را یکی از مهم‌ترین مسائل آموزش و پرورش برشمرد و اظهار کرد: با اجرایی‌سازی این سند در حوزه مدارس غیردولتی کار به خود مردم واگذار می‌شود و وزارتخانه کار نظارت را برعهده می‌گیرد.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش، گفت: نگاه‌ها به این است که بتوانیم دانش آموزانی در خور شان انقلاب اسلامی و تراز حیات طیبه تربیت کنیم.

محمودزاده رویکرد دولت سیزدهم را تقویت مدارس دولتی اعلام کرد و افزود: همه دانش آموزان در سراسر کشور باید در یک محیط امن و مجموعه با کیفیت به تحصیل بپردازند و در بخش غیردولتی هم کیفیت بخشی فرایند‌های تعلیم و تربیتی در دستور کار دارد که در اسناد بالا دستی هم به آن اشاره شده است.

وی ادامه داد: وزارت آموزش و پرورش حامی مدارس دولتی است و قرار نیست که مدارس غیردولتی در وضعیت بهتر و مدارس دولتی از امکانات لازم بی بهره باشند و خوشبختانه نگاه در وزارت آموزش و پرورش در این دولت برتقویت مدارس دولتی است.

معاون وزیر آموزش و پرورش، افزود: طبق فرمایش مقام معظم رهبری، آموزش‌ها در مدارس دولتی و غیردولتی باهم فرقی ندارد و هر دو برای آینده سازی نظام مقدس جمهوری اسلامی تلاش می‌کنند.

محمودزاده، نیروی انسانی را مهمترین و بزرگترین سرمایه کشور برشمرد و اظهار کرد: آینده کشور با نیروی انسانی مدیریت می‌شود و طراحی و مهندسی نظام جمهوری اسلامی در کلاس درس اتفاق می‌افتد و وزارتخانه و معاونان باید بر این موضوع اهتمام جدید داشته باشند که خروجی آموزش‌وپرورش نیروی انسانی با کیفیت باشد.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *