یک فروند کشتی پهنپیکر ۸۳ هزار تُنی در بندر امام خمینی (ره) پهلوگیری شد
خبرگزاری میزان - به گزارش وزارت راه و شهرسازی، داوود چگنی سرپرست معاون اموربندری و اقتصادی اداره کل بنادرودریانوردی خوزستان گفت: یک فروند کشتی پهنپیکر حامل ۸۳ هزار تُن ذرت، پس از ورود به آبهای سرزمینی در اسکلههای اختصاصی منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) پهلو گرفت و عملیات تخلیه آن آغاز شد.
سرپرست معاون اموربندری و اقتصادی اداره کل بنادر و دریانوردی خوزستان با اعلام این خبر، بیان کرد: این کشتی ذرت از جمله خریدهای خارجی بخش خصوصی برای تکمیل ذخایر استراتژیک کشور است که بر اساس برنامهریزیها، برای تأمین کالاهای اساسی مورد نیاز، وارد کشور شده و تخلیه آن بلافاصله بعد از پهلوگیری آغاز شد.
چگنی افزود: پس از پهلوگیری یک فروند کشتی صد هزار تنی حامل گندم در سال گذشته، کشتی مذکور نخستین کشتی حامل ذرت با ابعاد قابلتوجه در عرض و تناژ بالای هشتاد هزار است که با توجه به قابلیتها و توانمندهای تجهیزاتی و زیرساختی منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) امکان پهلودهی و تخلیه آن در اسکلههای آن میسر شده است.
به گفته وی، منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) یکی از مبادی اصلی ورود کالای اساسی به کشور است که سالیانه حجم بالایی از کالاهای مورد نیاز از طریق این بندر، وارد کشور میشود و از ابتدای امسال تاکنون، ۱۱۸ فروند کشتی به وزن ۶ میلیون و ۸۴۸ هزارتن از طریق این بندر استراتژیک وارد کشور شده است.
سرپرست اموربندری و اقتصادی اداره کل بنادر ودریانوردی خوزستان خاطرنشان کرد: بیش از ۷ میلیون تن کالای اساسی نیز از این بندر ترخیص و از طریق ناوگان ریلی و جادهای به مراکز مصرف در اقصی نقاط کشور ارسال شده است.
گفتنی است، منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) از بنادر مهم کشور در جنوب خوزستان و در کرانه خلیج فارس محسوب میشود که با داشتن ۳۸ اسکله فعال به طول هفت کیلومتر، تأمین کننده عمده کالاهای اساسی است. این بندر بزرگ دروازه اصلی واردات کالاهای اساسی است و با استفاده از ظرفیتهای بالقوه و بالفعل توانسته است بیش از ۷۰ درصد از کالاهای اساسی کشور را از طریق خطوط حملونقل جادهای، ریلی و دریایی به سراسر ایران ارسال میکند.
انتهای پیام/