صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اعضای بازرسی امور نفت سازمان بازرسی از طرح NGL خارگ بازدید کردند

۰۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۶:۰۲
کد خبر: ۴۷۴۱۶۱۶
دسته بندی‌: قضایی ، حقوقی
بازرس کل امور نفت سازمان بازرسی کل کشور در جریان بازدید از پروژه نیمه تمام خارگ که بیش از ۱۰ سال همچنان معطل مانده بود تصمیماتی را برای گره گشایی از چالش‌های پیش روی این پروژه اتخاذ کرد.

خبرگزاری میزان - یکی از سیاست‌های سازمان بازرسی کل کشور در دوران تحول و تعالی پیگیری رفع مشکلات پیش‌روی پروژه‌های نیمه‌تمام در سراسر کشور است. در این راستا خدائیان رئیس سازمان بازرسی کل کشور در جلسات مختلف در مورد پیگیری و رفع مشکلات و چالش‌های پیش روی این پروژه‌ها در سراسر کشور موضوعاتی را مطرح کرده است.

بر این اساس بازرسان امور و کل علاوه بر پیگیری امورات مربوط به حوزه‌های خود، حضور و نظارت میدانی بر روی پروژه‌های نیمه تمام را در دستور کار خود داشته‌اند. در این راستا اعضای بازرسی امور نفت سازمان بازرسی کل کشور از طرح NGL خارگ به عنوان بزرگترین طرح گازی بازدید کردند.

بازرس کل امور نفت سازمان بازرسی کل کشور در رابطه با بازدید از این پروژه گفت: طرح NGL خارگ، با هدف جمع ­آوری گاز همراه میادین درود، فروزان و ابوذر از منطقه خارگ و سروش و نوروز، هندیجان و بهرگانسر از منطقه بهرگان توسط شرکت نفت فلات قاره ایران (کارفرما) طی سال­های گذشته به مزایده گذاشته شد.

موسی مویدی افزود: شرکت برنده مزایده تعیین و عملیات اجرایی طرح مزبور با پیشرفت فیزیکی حدود ۴۳ درصد در سال ۹۷ تحویل به صنایع فراساحل (به عنوان عامل سرمایه­‌گذار) محول شد که مطابق با مفاد قرارداد فی مابین، مقرر شد طی مدت ۳۶ ماه نسبت به تکمیل طرح، اقدام شود ضمن آن­که دوره بهره‌برداری از این طرح معادل با ۳۰ سال با هدف شیرین­‌سازی و تفکیک گاز‌های همراه مناطق خارگ و بهرگان و فروش محصولات سنگین‌تر از اتان (C۳+) تعیین شد.

وی با اشاره به اینکه پس از گذشت نزدیک به ۵ سال از آن زمان در حال حاضر پیشرفت فیزیکی پروژه یاد شده معادل ۶۳ درصد حسب اعلام کارفرما (حدود ۷۰ درصد وفق ادعای پیمانکار) است، افزود: با توجه به این موضوع بازرسی امور نفت سازمان بازرسی، جلسه­‌ای با مدیران ارشد شرکت نفت فلات قاره ایران (به عنوان کارفرما) و شرکت صنایع فراساحل (به عنوان سرمایه­‌گذار) در جزیره خارگ برگزار کرد.

بازرس امور نفت سازمان بازرسی کل کشور یکی از دلایل برگزاری این نشست را حمایت حداکثری از پیمانکاران داخلی و رفع مشکلات تأمین منابع مالی طرح عنوان کرد و ادامه داد: در این نشست با توجه به اهمیت جمع­‌آوری گاز‌های مشعل به عنوان ثروت ملی، مقرر شد با پرداخت ۳ میلیون دلار (با نرخ سنا) توسط عامل سرمایه­ گذار در وجه شرکت فلات قاره ایران، نسبت به تحویل کالا‌های خرید قبلی (از جمله شامل توربوکمپرسورهای) در اختیار شرکت نفت فلات قاره ایران به پیمانکار پروژه در اولین فرصت، اقدام مقتضی صورت پذیرد.

وی یکی دیگر از تصمیمات اتخاذ شده در جلسه را برگزاری نشست دیگری برای رفع مشکلات در سازمان بازرسی عنوان کرد و گفت: همچنین مقرر شد در چهاردهم آبان ماه با حضور افراد ذی­‌مدخل با محوریت بازرسی امور نفت جلسه‌ای به منظور تعیین تکلیف موضوع نحوه تأمین مالی طرح (از طریق بانک­‌های عامل داخلی و یا سایر روش­‌ها و سناریو‌های مطرح) برگزار شود.

در این بازدید زاهدی معاون بازرس کل امور نفت سازمان بازرسی، محمدعلی محمدی سربازرس گروه تولیدی و توسعه‌ای، دمان بازرس مستقر در شرکت نفت فلات قاره به همراه بازرس کل امور نفت حضور داشتند.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *