صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پیامدهای افزایش احساسات ضدآمریکایی در منطقه برای واشنگتن

۰۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۷:۲۴
کد خبر: ۴۷۴۱۵۰۹
حمایت‌های دولت بایدن از جنایات رژیم صهیونیستی در هفته‌های گذشته باعث افزایش خشم و احساسات ضدآمریکایی در کشور‌های منطقه خاورمیانه شده است.

خبرگزاری میزان - تجاوزات گسترده رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه و حمایت‌های بی‌چون‌وچرای واشنگتن از این وحشی‌گری‌ها باعث افزایش احساسات ضدآمریکایی در میان مردم کشور‌های مسلمان و همچنین افزایش حملات به پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه خاورمیانه شده است.

«پاتریک رایدر»، سخنگوی پنتاگون در بیانیه‌ای درباره افزایش حملات به پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه گفت که نیرو‌های آمریکایی از ۱۷ اکتبر (۲۵ مهرماه) تاکنون ۲۰ بار در سراسر عراق و سوریه مورد حمله قرار گرفته‌اند.

رایدر گفت: بین ۱۷ تا ۲۷ اکتبر (۲۵ مهرماه تا پنجم آبان)، نیرو‌های آمریکا و ائتلاف بین‌المللی دست‌کم ۱۴ بار جداگانه در عراق و شش بار جداگانه در سوریه از سوی ترکیبی از پهپاد‌ها و راکت‌ها مورد حمله قرار گرفته‌اند؛ تا به امروز در مجموع ۲۰ مورد از این حمله‌ها انجام شده است.

رایدر مدعی شد که اکثر حملات با اقدامات دفاعی مختل شده و نتوانسته‌اند به اهداف خود برسند.

پنتاگون پیش‌تر تایید کرده بود که ۲ جنگنده آمریکایی در پاسخ به حملات علیه نیرو‌های آمریکایی در عراق و سوریه به ۲ هدف در شرق سوریه حمله کردند. 

مواجهه آمریکا با بحران روبط با کشور‌های اسلامی و عربی

«کنسول فورِن ریلیشنز» در مقاله‌ای درباره مواجهه آمریکا با بحران روبط با کشور‌های اسلامی و عربی نوشت که در پی عملیات مقاومت در هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه)، بسیاری از نقاط جهان، به‌ویژه جوامع مسلمان و عربی، شاهد شعله‌ور شدن احساسات ضدآمریکایی شده است.

بسیاری در خاورمیانه ارتباطی یکپارچه بین اقدامات رژیم صهیونیستی و آمریکا می‌بینند. اظهارات دولت «جو بایدن» مبنی بر اینکه آمریکا از رژیم صهیونیستی حمایت می‌کند و تأیید مجدد تعهد واشنگتن به امنیت این رژیم به دامن زدن به این احساسات کمک کرده است.

به طور کلی، سران و مردم کشور‌های مسلمان و عربی در درخواست برای آتش‌بس و ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه سریع و متحد بوده‌اند. 

در همین حال، حتی باوجود اینکه چند کشور در منطقه عموما با غرب و رژیم صهیونیستی رابطه دارند، اما مردم آن‌ها به شدت با هرگونه دیپلماسی با این رژیم مخالف بوده و از اقدامات نظامی آن در غزه خشمگین هستند. 

به‌عنوان مثال، در اردن تنها سه درصد از پاسخ‌دهندگان در نظرسنجی انجام شده در سال ۲۰۲۰ گفته بودند که موافق عادی‌سازی روابط کشور‌های عربی با رژیم صهیونیستی هستند.

کارشناسان می‌گویند که تحولات غزه باعث می‌شود که آمریکا در روابطش با کشور‌های منطقه دچار پیچیدگی شود.

«کنسول فورن ریلیشنز» در ادامه نوشت که حملات به مواضع آمریکایی در منطقه خاورمیانه طی روز‌های گذشته افزایش یافته است. مردم کشور‌های منطقه خواهان خروج آمریکا از منطقه هستند.

در همین جهت، روز گذشته جریان صدر خواهان اقدام دولت و پارلمان عراق برای بستن سفارت آمریکا در بغداد شده بود.

انتقادات به حمایت‌های واشنگتن از رژیم صهیونیستی در داخل آمریکا

وزارت داخلی آمریکا هم هشدار داد که در پی جنگ در غزه، این کشور ممکن است شاهد افزایش حوادث داخلی باشد.

به گفته کارشناسان، همه این موضوعات می‌تواند در نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در سال ۲۰۲۴ تاثیر داشته باشد.

در حال حاضر، جنگ غزه تنش‌های نسلی بین دولت بایدن و جوانان آمریکایی را تشدید کرده است. جوانان یک بلوک رای کلیدی برای دموکرات‌ها هستند و این طیف تمایل دارند از رژیم صهیونیستی انتقاد کنند. 

همچنین تصاویر و داستان‌های دلخراشی که از خاورمیانه منتشر می‌شود می‌تواند باعث افزایش انتقادات شدید از بایدن در میان جوامع مذهبی در آمریکا شود.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *