صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

"افغانستان" در دو دهه اخیر جولانگاه تروریست‌های داخلی و خارجی بوده است

۱۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۰:۰۱
کد خبر: ۴۷۴۱۳۰
رییس مجلس افغانستان گفت: افغانستان تنها کشوری است که در دو دهه اخیر جولانگاه تروریست‌های داخلی و خارجی بوده است، از طرف دیگر متأسفانه علیرغم حضور نیروهای نظامی خارجی، تروریست‌ها بیشتر در کشور ما فعال بوده‌اند.

به گزارش گروه بین الملل ، عبدالرئوف ابراهیمی رئیس پارلمان افغانستان در دومین کنفرانس رؤسای مجالس 6 کشور آسیایی پیرامون چالش‌های تروریسم و ارتباطات درون منطقه‌ای گفت: افغانستان تنها کشوری است که در دو دهه اخیر جولانگاه تروریست‌های داخلی و خارجی بوده و در این رابطه بیشترین آسیب را دیده است، از طرف دیگر متأسفانه علی‌رغم حضور نیروهای نظامی خارجی، تروریست‌ها بیشتر در کشور ما فعال بوده‌اند.

وی با اشاره به حضور فعال تروریست‌ها در افغانستان و عدم همکاری کشورهای منطقه گفت: متأسفانه کشورهای منطقه نتوانستند نقش خود را در این رابطه ایفا کنند. از طرف دیگر در حالی که منطقه ما موقعیت ژئوپلتیک از نظر سیاسی و اقتصادی دارد، قطعاً با همکاری همه جانبه کشورها می‌توان به توسعه و پیشرفت دست یافت و همه کشورها را به رشد اقتصادی و اجتماعی برساند.

ابراهیمی با بیان اینکه خشونت و ناامنی برگرفته از اقدامات تروریستی، آسایش و آرامش را از مردم ما سلب کرده است، گفت: این مسئله قطعاً ثبات و توسعه را از بین می‌برد. از طرف دیگر به طور حتم برگزاری نشست‌هایی مانند کنفرانس مبارزه با تروریسم می‌تواند به توسعه روابط کشورهای مذکور و تقویت همکاری‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی بینجامد البته 6 کشور از روابط قابل قبولی برخوردار بوده و منافع مشترکی دارند؛ حال عامل اصلی این حرکت پارلمان‌ها گسترش روابط و همچنین روش مبارزه با چالش‌ها به ویژه معضل تروریسم است که باید مورد توجه قرار گیرد.

رئیس مجلس ملی افغانستان با بیان اینکه تروریسم چالش اساسی برای روابط منطقه‌ای است، گفت: باید در این رابطه راهکارهای مناسبی پیش‌بینی شود تا عوامل رشد و فعالیت تروریست‌ها شناسایی و با تصویب قوانین در مجالس زمینه مبارزه با آنها فراهم شود؛ از طرف دیگر تقویت روابط منطقه‌ای لازمه مبارزه با تروریسم است.

وی گفت: در پایان باید از تلاش‌ها و اقدامات جمهوری اسلامی در میزبانی اجلاس مبارزه با تروریسم تشکر کنیم.

/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *