صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دادستان مرکز استان لرستان: توجه به کودکان بی‌سرپرست از وظایف انسانی همه افراد است

۰۱ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۴:۱۱
کد خبر: ۴۷۴۰۶۱۲
دسته بندی‌: قضایی ، حقوقی
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان لرستان در جمع مدیران و کارشناسان آموزش و پرورش و سازمان بهزیستی و اداره کل ورزش و جوانان استان به تبیین وظایف متولیان امر در خصوص کودکان بی سرپرست و بدسرپرست پرداخت.

خبرگزاری میزان_ داریوش شاهونوند دادستان عمومی و انقلاب شهرستان خرم آباد در جمع مدیران و کارشناسان آموزش و پرورش و سازمان بهزیستی و اداره کل ورزش و جوانان استان به تبیین وظایف متولیان امر در خصوص کودکان بی سرپرست و بد سرپرست اشاره کرد و افزود: پرورش و حمایت از کودکان رسالتی است که از دیرباز بر آن تاکید شده است. در این میان تربیت و صیانت از کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست، ماموریتی است خطیر و حساس تر. این کودکان که به صورت موقت یا دائم از نعمت سرپرست محروم شده اند، ممکن است در خانواده‌های جایگزین یا در مراکز بهزیستی پرورش یابند. ما در جهت رشد و شکوفایی این کودکان و تامین نیاز‌های اصلی آن‌ها نقش اساسی بر عهده داریم که در این میان می‌توان به حس امنیت و آرامش آن‌ها اشاره کرد.

شاهونوند افزود: شکل‌گیری شخصیت کودکان از محیطی آغاز می‌شود که در آن آموزش می‌بینند و پرورش می‌یابند. کودکان شخصیت شکننده‌ای دارند و این مهم در مورد کودکان بی سرپرست و بدسرپرست از شدت بیشتری برخوردار است. این کودکان به صورت طبیعی از برخی از نیاز‌های مادی و عاطفی خود محروم‌اند و باید توجه داشت که آن‌ها در معرض آسیب‌های جدی هستند؛ لذا چنانچه در محیط اجتماعی نیز مورد توجه قرار نگیرند در آینده با چالش‌های فراوان روبرو می‌گردند و بستر انحراف برایشان فراهم می‌شود.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز لرستان یادآور شد: نحوه برخورد و تربیت این کودکان اهمیت زیادی دارد چراکه این کودکان علیرغم سن کم، اما تجربیات زیادی دارند و هرگونه رفتار اشتباه می‌تواند آسیب‌های روانی جبران ناپذیری را رقم بزند. کودکان تفاوت مهربانی و محبت واقعی را با تظاهر و ترحم تشخیص می‌دهند. در صورت اینکه وجود ترحم و یا تظاهر را در رفتار فرد متوجه شوند بیشتر از قبل دچار کاهش عزت نفس و سایر مشکلات روانشناختی می‌شوند.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *