صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اسلام‌هراسی؛ ابزار غرب برای خاموش کردن حمایت از فلسطین

۰۱ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۷:۴۸
کد خبر: ۴۷۴۰۶۰۷
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
کشورهای غربی و به‌ویژه انگلیس از اسلام‌هراسی به عنوان ابزاری برای خاموش کردن حمایت از فلسطین استفاده می‌کنند.

خبرگزاری میزان – پلیس انگلیس داده‌های نگران‌کننده‌ای درباره افزایش اسلام‌هراسی در بحبوحه اعتراض‌های حامی فلسطین در محکومیت جنایت‌های شنیع رژیم اشغالگر صهیونیست به اشتراک گذاشته است.

گزارش‌ها حاکی از آن است که جرایم مربوط به اسلام‎هراسی در این کشور از ابتدای اکتبر شاهد افزایش بوده است.

داده‌ها نشان می‌دهد که جرایم ناشی از نفرت علیه مسلمانان در این دوره نسبت به مدت مشابه سال گذشته از ۴۲ به ۱۰۱ مورد افزایش یافته است.

این وضعیت باعث دستگیری ۲۱ نفر از جمله فردی شد که به دلیل ۱۰ مورد اقدام اسلام‎هراسانه در ایستگاه‌های اتوبوس در لندن دستگیر شده بود.

تشدید اسلام هراسی در بحبوحه اعتراضات حامی فلسطین در محکوم کردن حملات رژیم صهیونیستی و جنایات جنگی علیه غیرنظامیان فلسطینی صورت می‌گیرد.

کشتار فلسطینیان از ۷ اکتبر (۱۵ مهر) تشدید شده و نیرو‌های اشغالگر صهیونیست هزاران فلسطینی را به شهادت رسانده‌اند.

این حملات هزاران مکان غیرنظامی از جمله خانه‌ها، ساختمان‌ها، پناهگاه‌ها، کلیسا‌ها و مساجد را هدف قرار داده‌اند.

اسلام‌هراسی؛ پدیده‌ای دیرینه در انگلیس

با این حال، اسلام هراسی پدیده جدیدی در انگلیس نیست، زیرا بسیاری از گزارش‌ها به طور مداوم در مورد احساسات ضد مسلمانان در سراسر این کشور هشدار داده‌اند.

سال گذشته، یک نظرسنجی که از سوی ۲ سازمان مسلمان انگلیسی و گروه مشارکت و توسعه مسلمانان انجام شد، نشان داد که حملات اسلام‌هراسی با هدف قرار دادن مساجد و سازمان‌های اسلامی در انگلیس افزایش نگران‌کننده‌ای داشته است.

این گزارش نشان می‌دهد که ۴۲ درصد از مساجد و مؤسسات اسلامی مورد بررسی، حملات اسلام‌هراسی را در سه سال گذشته تجربه کرده‌اند.

این حملات شامل خرابکاری و سرقت بود که ۱۷ درصد از کارکنان و بازدیدکنندگان مساجد با آزار فیزیکی مواجه شدند.

این نظرسنجی با تاکید بر اینکه حملات اسلام‌هراسی علیه مساجد در طول دوره شیوع کرونا ۱۵ درصد افزایش یافته است، نشان می‌دهد: حمله به مساجد امری رایج در انگلیس است به اوج خود رسید

افزایش جنایات مرتبط با اسلام‌هراسی در لندن

پلیس لندن گزارش داد که جنایت‎های اسلام هراسی در این شهر ۱۴۰ درصد افزایش یافته است؛ پلیس در بیانیه‌ای اعلام کرد: با وجود افزایش حضور افسران، شاهد افزایش قابل‌توجهی در جرایم ناشی از نفرت در سراسر لندن بوده‌ایم.

این شامل سوءاستفاده از افراد یا گروه‌ها به صورت شخصی یا آنلاین، آسیب جنایی با انگیزه نژادی یا مذهبی و سایر جرایم است.

اسلام هراسی ابزاری برای مقابله با حمایت از فلسطین

در حالی که تلاش وزیر کشور انگلیس برای جرم‌انگاری همبستگی فلسطین به چالش کشیده شد، دولت انگلیس از اسلام‌هراسی و نژادپرستی استفاده می‌کند تا حمایت‌های مستمر از فلسطین را خاموش کند.

این خطری است که هر کسی در انگلیس یا در سراسر اروپا با آن مواجه است و به فکر ابراز همدردی عمومی با فلسطینی‌های غزه است که دهه‌هاست در زندانی که سازمان ملل آن را «زندان باز» توصیف می‌کند، زندگی می‌کنند.

در جدیدترین نماد برای دولت انگلیس در زمینه نژادپرستی آشکار ضد فلسطینی، وزیر کشور انگلیس، فهرستی از معیار‌های سختگیرانه را ارائه کرده که تنها برای اعتراضات حامی فلسطین اعمال می‌شود.

این نه‌تنها خطر تمسخر و تضعیف آزادی بیان را به دنبال دارد، بلکه می‌تواند به جرم‎انگاری افراد عادی منجر شود که جرأت ابراز همبستگی با فلسطینی‌ها را دارند.

عادی‌سازی اسلام‌هراسی در اروپا

عادی‌سازی اسلام‌هراسی و نفرت ضد فلسطینی در اروپا طی هفته‌های اخیر تاکنون تکان دهنده است؛ این مفهوم که همه کسانی که از آرمان فلسطین حمایت می‌کنند متهم به «حمایت از تروریسم» می‌شوند، مضر و توهین‌آمیز است. 

با این حال، این ارتباط بی‌پایه، سلاحی بوده که دولت‌های غربی با آن قدرت پلیس را افزایش داده و تلاش کردند آزادی بیان را محدود کنند و به فضای ترس برای بسیاری از مسلمانان دامن بزنند.

این محدودیت‌ها شامل خطر دستگیری برای سردادن شعار‌های طرفدار فلسطین و اهتزاز پرچم فلسطین است؛ توجیه این است که این اقدامات ممکن است به عنوان نوعی آزار و اذیت یا ارعاب نسبت به جوامع دیگر، یا بدتر از آن، به عنوان «تمجید از اقدامات تروریستی» تلقی شود.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *