صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تحولات غزه و دیدگاه متعصبانه رسانه‌های غربی‌

۲۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۸:۱۸
کد خبر: ۴۷۴۰۳۱۱
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
رسانه‌های غربی با رویکرد متعصبانه خود درباره تحولات غزه، واقعیت موجود و جنایت‌های رژیم صهیونیستی را پنهان می‌کنند.

خبرگزاری میزان - هنگامی که سران کشور‌های بزرگ غربی مانند آمریکا و انگلیس تجاوز روزانه رژیم صهیونیستی به فلسطینیان در سرزمین اشغال شده خود را تسهیل و تشویق می‌کنند، شنیدن همان لفاظی زمانی که مقاومت فلسطین در تلاش برای بازپس‌گیری سرزمین‌های غصب‌شده ، تعجب‌آور نیست. 

وقتی صحبت از حقوق و منافع مشروع به میان می‌آید، قوانین بین‌المللی به عنوان سر و صدای پس‌زمینه و جانبی تلقی می‌شود؛ همین مقامات غربی فریاد‌های فلسطینیان بی‌گناه را نادیده می‌گیرند در حالی که می‌بینند حقوق بشر آن‌ها از سوی نیرو‌های امنیتی از یک سو و شهرک‌نشینان مسلح و نژادپرست از سوی دیگر سلب شده است.

خانه‌های فلسطینی‌ها ویران می‌شوند، خانواده‌های فلسطینی از خانه‌هایشان بیرون رانده می‌شوند، مزارع کشاورزان فقیر فلسطینی سوزانده می‌شود و زمین‌هایشان مصادره می‌شود تا برای مهاجرانی که از آمریکا و اروپا می‌آیند، شهرک‌سازی کنند.

جای تعجب نیست که بسیاری از سیاستمداران غربی به زور از رژیم صهیونیستی حمایت می‌کنند و برای از بین بردن تهدید فلسطین سلاح می‌فرستند.

تعصب رسانه‌های غربی درباره فلسطین

مشکل دیگری نیز با رسانه‌ها و به‌خصوص رسانه‌های غربی که مدعی آزادی و انصاف هستند، وجود دارد؛ رسانه قرار است سیاست و سیاستمداران را موشکافی کند، نه اینکه بلندگوی آن‌ها باشد که دروغ‌ها و جعل‌های آن‌ها را تبلیغ کند. 

این را می‌توان در پوشش اولیه جنگ در اوکراین نیز مشاهده کرد؛ خبرنگاران غربی در تلویزیون‌های آمریکا و انگلیس و سایر تلویزیون‌ها ظاهر شدند و نژادپرستی خود را افشا کردند.

آن‌ها دیگرانی را که در نتیجه جنگ‌های انجام شده یا مورد حمایت غرب مجبور به پناهندگی شده بودند، مانند عراقی‌ها یا شهوندان سوریه را مسخره می‌کردند. آن‌ها به طور کامل مواضع مقامات اوکراینی را اتخاذ کردند.

رسانه‌های غربی حتی در انکار واقعیت‌ها از سیاستمداران پیشی گرفتند و آنچه رسانه‌های غربی در این مورد ارائه کردند فراتر از یک مورد ساده سوگیری بود.

رسانه‌های غربی باید به خاطر بسپارند که مقاومت ملت فلسطین در برابر اشغالگری رژیم صهیونیستی تروریسم نیست و شهرک‌نشینان خارجی که روزانه به فلسطینی‌ها حمله می‌کنند از اکثریت «غیر نظامیان بی‌گناه» تشکیل نشده‌اند. 

نه‌تنها حماس، بلکه تمامی جناح‌های فلسطینی در برابر نیرو‌های اشغالگر مقاومت می‌کنند و با این حال، رسانه‌های غربی روایت رژیم صهیونیستی را پذیرفته‌اند که ترجیح می‌دهد «دشمن مذهبی» را ببیند.چ

رسانه‌های غربی ابزار انتخابی برای اطلاع‌رسانی نادرست

رسانه‌های غربی ابزار انتخابی برای اطلاع‌رسانی نادرست درباره این ادعا به جهان بوده‌اند که «تروریست‌ها به اسرائیل صلح‌طلب حمله می‌کنند».

روایتی که در رسانه‌های غربی مطرح می‌شود، توجیهی برای نسل‌کشی ارتش رژیم صهیونیستی در نوار غزه است که باعث کشته شدن صد‌ها و آواره شدن هزاران نفر شده است. 

نه‌تنها این مورد، بلکه رسانه‌های غربی حتی به استفاده رژیم صهیونیستی از مجازات دسته جمعی رضایت داده‌اند که باعث شده میلیون‌ها زن، کودک و سالمند از نیاز‌های اولیه انسانی مانند غذا و آب محروم شوند.

رسانه‌های غربی به صراحت اعلام کرده اند که با کدام طرف هستند؛ بسیاری از گزارش‌های آن‌ها نشان می‌دهد که الگوی غالبی به نفع استعمارگران صهیونیست دارند.

گزارش وقیحانه و یک‌طرفه درگیری که تجاوز رژیم صهیونیستی به فلسطینی‌های ساکن در نوار غزه را توجیه می‌کند، ادعا‌های رسانه‌های غربی را درباره «عینیت در گزارش‌‌دهی» به چالش می‌کشد.

جریان اصلی رسانه‌ای غرب در حالی که به‌طور نامتناسبی حمله حماس را برجسته می‌کند، تخریب غزه و کشتار هزاران فلسطینی، عمدتا کودکان در پی بمباران هوایی رژیم صهیونیستی، در آمریکا و سایر رسانه‌های غربی پوشش کمی داشته است.

جنایت‌های جنگی رژیم صهیونیستی به بهانه «حق دفاع از خود» توجیه می‌شود؛ در مورد کشته شدن ده‌ها خبرنگار در بمباران بی‌امان که غزه را به ویرانه تبدیل کرده است، هیچ اعتراضی وجود ندارد. استاندارد‌های دوگانه کسانی که ادعا می‌کنند قهرمانان آزادی و دموکراسی هستند وحشتناک است

در حالی که تعداد زیادی از روزنامه‌نگاران غربی جنگ را از دید رژیم صهیونیستی پوشش می‌دهند، تعداد کمی از آنها در صحنه هستند که از فاجعه انسانی در حال وقوع در غزه گزارش دهند. برای آنها، تنها یک طرف داستان وجود دارد و آن چیزی است که آن‌ها طرح می‌کنند.

گزارش‌های تایید نشده از سر بریدن کودکان برای تحریک احساسات در غرب و ساختن روایتی برای نابودی ۲.۲ میلیون نفری که در یک نوار غزه زندگی می‌کنند استفاده شده است؛ سران رژیم صهیونیستی و برخی مفسران رسانه‌های غربی عملیات اخیر جنبش حماس را با ۱۱ سپتامبر مقایسه کرده‌اند.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *