صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کاهش ۱۰ درصدی ورودی پرونده‌های طلاق توافقی در استان کردستان 

۲۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۷:۰۷
کد خبر: ۴۷۴۰۰۳۶
دسته بندی‌: قضایی ، حقوقی
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کردستان گفت: با راه‌اندازی سامانه مسیر و با توسعه کمی و کیفی مراکز مشاوره در کنار دادگاه‌های خانواده، شاهد کاهش ۱۰ درصدی ورودی پرونده‌های طلاق توافقی در ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۲ نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن در استان بوده‌ایم.

خبرگزاری میزان- رضا اعظمی گفت: برنامه‌ریزی در جهت کاهشی کردن روند طلاق در استان با هماهنگی و همکاری سازمان‌های متولی و با نظارت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان از سال‌های گذشته آغاز شده است و تلاش برای کنترل هر چه بیشتر آمار طلاق ادامه دارد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کردستان با اشاره به آمار اعلامی از طرف اداره کل ثبت احوال استان افزود: در نیمه نخست امسال ۲ هزار و ۱۴۶ واقعه طلاق به ثبت رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۳.۵ درصد کاهش یافته است.

وی گفت: براساس این آمار، میانگین سن طلاق بار اول مردان در استان کردستان ۳۶.۵۳ سال و میانگین سن طلاق بار اول زنان ۳۱.۹۴ سال است.

اعظمی ادامه داد: بیشترین طلاق ثبت شده مردان مربوط به گروه سنی ۳۰ تا ۳۴ ساله به تعداد ۴۹۱ مورد است و در مجموع ۲۲.۹ درصد از کل طلاق‌های ثبت شده به این گروه اختصاص دارد و بیشترین طلاق ثبت شده زنان نیز در همین گروه سنی است و ۴۲۱ مورد معادل ۱۹.۶ درصد از کل طلاق‌های ثبت شده را به خود اختصاص داده است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کردستان از برگزاری دوره‌های آموزشی پیش از ازدواج برای زوجین در شُرف ازدواج با همکاری دستگاه‌های ذیربط خبر داد و تصریح کرد: ارائه آموزش‌های لازم در خصوص افزایش مهارت‌های ارتباطی، تأثیر و نقش بسزایی در کاهش طلاق داشته است.

وی همچنین از بازرسی و نظارت مستمر بر عملکرد کلیه مراکز مشاوره پیش از طلاق در حوزه‌های قضایی این استان خبر داد و گفت: موضوعات اجتماعی پیش از آنکه نیازمند تبلیغات و اقدامات شعاری باشد نیازمند اقدامات اجرایی و تأثیرگذار است و یکی از تأثیرگذارترین مراجع در کاهش آسیب‌های طلاق، مراکز مشاوره هستند.

اعظمی با اشاره به کاهش ۱۰ درصدی ورودی پرونده‌های طلاق توافقی در استان کردستان اظهار امیدواری کرد: با ادامه این رویکرد و همراهی و مشارکت بیش از پیش نهاد‌های متولی می‌توانیم شاهد ادامه این روند کاهشی پرونده‌های طلاق در سال‌های آینده باشیم.

انتهای پیام/ 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *