صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

معاون رئیس جمهور: دنیای غرب و مدعیان حقوق بشر در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی سکوت کرده‌اند

۱۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۵:۰۲
کد خبر: ۴۷۳۸۶۶۲
دسته بندی‌: سیاست ، عمومی
معاون رئیس جمهور با اشاره به حمایت قاطع ملت‌های مسلمان و آزادی‌خواه جهان از حق مردم فلسطین، اقدام رژیم صهیونیستی را در بمباران منازل مسکونی محکوم کرد.

خبرگزاری میزان- سید محمد حسینی، معاون رئیس جمهور در آیین گرامیداشت سی و دومین سالگرد تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی و در جمع اساتید و روسای دانشگاه و دانشجویان این دانشگاه، گفت: امروز مردم مظلوم فلسطین زیر بمباران جنون‌آمیز و وحشیانه رژیم سفاک صهیونیستی هستند و این قصه پرغصه‌ ۷۵ سال اشغال این سرزمین است و هرگاه صهیونیست‌ها در میدان نبرد و در مقابل عزم و اراده استوار جوانان غیور فلسطین عاجز مستأصل می‌شوند به کشتار مردم بی‌پناه و کودکان، زنان و سالخوردگان روی می‌آورند و امروز همگان شاهد هستند که یزیدیان زمان، آب را هم به روی مردم مظلوم و ستمدیده غزه بسته‌اند.

معاون رئیس جمهور در امور مجلس با محکوم کردن سکوت مدعیان حقوق بشر در قبال جنایت‌های ددمنشانه صهیونیست‌ها، اظهار کرد: دنیای غرب و مدعیان حقوق بشر نه تنها در مقابل جنایات رژیم سفاک صهیونیستی سکوت کرده‌اند بلکه به نوعی این تجاوزگری را تائید می‌کنند و به یاری خدا، جوانان شجاع فلسطین، شر صهیونیست‌ها را از سر ملت‌های منطقه بر خواهند داشت و درس فراموش نشدنی به این دژخیمان روزگار خواهند داد.

حسینی در بخش دیگری از سخنان خود به تاسیس دانشگاه علمی کاربردی در سال هفتاد اشاره کرد و گفت: پس از پایان جنگ تحمیلی با توجه به نیاز کشور به عمران و آبادانی و گام نهادن کشور در مسیر خودکفایی این دانشگاه تاسیس شد، برای اینکه نیروی متخصص و ماهر در بخش‌های مختلف صنعتی، تولیدی و فناوری تربیت کند تا در عرصه‌های گوناگون روی پای خود بایستیم و در جهت کاهش وابستگی گام برداریم و در این مدت نیز فعالیت‌های شاخصی در انجام این ماموریت داشته است.

معاون رئیس جمهور تاکید کرد: اگرچه توجه و ارتقای سطح علم و دانش موضوعی لازم و ضروری است، اما کافی نیست لذا همانطور که دانشگاه‌های علوم پزشکی با بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی ارتباط دارند باید دانشکده‌های فنی و هنرستان‌ها نیز در جوار مراکز صنعتی و تولیدی، کارخانه‌ها و پارک‌های علم و فناوری باشند تا دانش آموزان و دانشجویان ضمن آموختن مباحث نظری، بصورت عملی نیز با کار‌های فنی و حرفه‌ای آشنا شوند و پس از فراغت از تحصیل دغدغه اشتغال نداشته باشند.

حسینی با اشاره به اهتمام دولت به سرمایه‌گذاری در صنایع و معادن، گفت: دولت در ۲ سال گذشته سرمایه‌گذاری سنگینی در پروژه‌های پیشران و در حوزه‌هایی همچون نفت، پتروشیمی، معادن و صنایع کرده است که می‌تواند زمینه اشتغال نخبگان و جوانان را فراهم آورد و این مجموعه‌های نیازمند نیروی فنی و متخصص هستند.

معاون رئیس جمهور، بیان کرد: اگر خواهان پیشرفت کشور در عرصه‌های مختلف و تأمین نیاز‌ها هستیم باید در کنار توجه به مباحث نظری، به تربیت نیروی متخصص و ماهر توجه خاص داشته باشیم، لذا دولت مردمی در سند تحول و برنامه هفتم توسعه به مهارت آموزی تاکید کرده است و در این برنامه در کنار دستگاه‌های دولتی و مراکز و سازمان‌ها را ملزم کرده است که در این زمینه برای آموزش و تربیت نیرو‌های متخصص، مشارکت و همکاری داشته باشند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور، عنوان کرد: دولت با رویکرد تحول‌گرایی و عدالت‌محوری بدنبال اصلاح امور کشور و حل و فصل مشکلات است و آیت‌الله رئیسی همواره به اعضای کابینه تاکید می‌کند که نباید وضع موجود را که آمیخته با مسائل و مشکلات است پذیرفت و همین وضع را ادامه داد بلکه باید راهکار‌های برون رفت از مشکلات به کمک صاحب نظران یافت و مسائل را حل کرد.

حسینی، خاطرنشان کرد: ایجاد فرصت‌های شغلی و رشد تولید در کشور با نیروی کار توانمند و ماهر امکان‌پذیر است و برای نیل به این هدف ضرورت دارد دانشگاه‌هایی همچون علمی و کاربردی و نیز فنی و حرفه‌ای را تقویت کرد.

معاون رئیس جمهور در امور مجلس تقویت و نهادینه کردن فرهنگ کار و تلاش در جامعه را حائز اهمیت دانست و اظهار کرد: ائمه معصومین به عنوان الگوی حیات فردی و اجتماعی خود اهل کار کشاورزی بودند و در آموزه‌های دینی نیز بر این موضوع تاکید شده است لذا باید با فرهنگ سازی در بین نسل جوان کارکردن را مایه افتخار و مباهات جلوه داد.

معاون رئیس جمهور، بیان کرد: در دوره‌های گذشته معمولا افراد نخبه و متخصص گلایه‌مند بودند که توجهی به ایده آنان و تبدیل ایده به محصول و تولید انبوه نمی‌شود، اما خوشبختانه در حال حاضر حمایت از همه این موارد در کنار کمک به بازاریابی و صادرات محصولات تولید شده در دستور کار دولت است و دولت در تعامل سازنده و حداکثری با کشور‌های مختلف و پیوستن به سازمان‌های اقتصادی مهمی همچون شانگ‌های و بریکس زمینه صادرات محصولات شرکت‌های دانش بنیان را فراهم کرده است امروز با همت جوانان می‌توان نه تنها نیاز‌های داخل را برآورده کرد بلکه با صادرات محصولات تولیدی و نیز خدمات فنی و مهندسی برای کشور درآمدزایی داشت.

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، وزیر علوم تحقیقات و فناوری، رئیس کمیسیون آموزش مجلس و رئیس و معاونین دانشگاه جامع علمی و کاربردی و روسای شعب این دانشگاه در استان‌ها حضور داشتند. 

در این مراسم همچنین با حضور معاون رئیس جمهور و وزیر علوم از سامانه خاص (خاستگاه آموزشی صنایع و مشاغل) و سامانه نظارت هوشمند مراکز آموزشی رونمایی شد.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *