کمک دستگاه قضا برای رفع مشکلات تولیدکنندگان/ رفع مشکل کارخانه تولید آب معدنی در استان فارس با ۷۵ کارگر
خبرگزاری میزان- با توجه به شرایط کنونی کشور، اسناد بالادستی و تاکیدات رهبر معظم انقلاب در خصوص توجه مردم و مسئولان به مقوله اقتصاد، دستگاه قضایی نیز برای حرکت در این مسیر، حمایتهای حقوقی و قضایی خود از واحدهای تولیدی راکد و نیمه راکد را در اولویت قرار داده است.
پیگیری و اقدامات مسئولان قضایی در ستادهای اقتصاد مقاومتی و بازدیدهای میدانی که تاکنون از کارخانهها و کارگاههای راکد و نیمه راکد داشتهاند، باعث بازگشت واحدهای تولیدی تعطیل یا ورشکسته بسیاری به گردونه تولید شده و موجی از امیدواری و دلگرمی را برای تولیدکنندگان و صنعتگران به وجود آورده است.
البته این اقدامات از زمان حضور حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژهای در جایگاه ریاست دستگاه قضا و نگاهی که وی به این حوزه دارد با شتاب بیشتری در حال انجام است و مسئولان قضایی پابه پای مسئولان اجرایی در جای جای کشور مشغول حل و فص گرفتاریهای دست اندرکاران عرصه تولیدو صنعت شدهاند.
قوه قضاییه با تمام ظرفیتهای خود پا به میدان گذاشته و بنای عقب نشینی ندارد چراکه به گفته علی جمادی، معاون قضایی دادستان کل کشور، بیکاری حتی یک نفر هم برای ما مهم است و برای رفع مشکلات تک به تک کارگران و واحدهای تولیدی دغدغه داریم.
بر همین اساس است که حجت الاسلام والمسلمین مصدق که ریاست ستاد اقتصاد مقاومتی قوه قضاییه را برعهده دارد، روز (۱۴ اردیبهشت) در حاشیه آیین تکریم و معارفه رئیس کل دادگستری لرستان با تاکید بر رفع موانع تولید و مشکلات قضایی بنگاههای اقتصادی گفت: برای همه این موارد برنامه تدوین و به دادگستریها ابلاغ شده است. در جلسات اقتصاد مقاومتی برنامههای جامعی برای رونق تولید و رفع موانع کسب و کارها در نظر گرفته شده است.
اما اخیرا در جریان سفر استانی رئیس قوه قضاییه به استان فارس که (شانزدهم مرداد ماه) صورت گرفت، رئیس سازمان بازرسی ماموریت داشت از نمایشگاه دستاوردهای دادگستری این استان در حوزه رفع موانع تولید بازدید و شنونده حرفها و صحبتهای مدیران این واحدهای تولیدی شود.
بر همین اساس، ذبیحالله خداییان بازدیدی بیش از دو ساعت از نمایشگاه مذکور داشت و به مسائل مربوط به ۶۰ واحد تولیدی که مشکلات آنها در ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان فارس، رفع و یا در حال حل شدن بود، رسیدگی کرد.
در این بازدید، مدیران این واحدهای تولیدی ضمن تشکر از دستگاه قضا و دادگستری استان فارس در مانعزدایی از تولید و حمایت از آنها، مشکلات خود با دستگاههای اجرایی را با خداییان در میان گذاشتند و رئیس سازمان بازرسی فی المجلس به بازرس کل استان نسبت به پیگیری موضوع ماموریت داد.
حالا بازرسی کل استان فارس در پی اجرای مصوبات سفر استانی رئیس قوه قضاییه به این استان با ماموریت ویژه به یکی از معاونین خود، مشکلات این واحدهای تولیدی و شرکتهای دانش بنیان را بررسی و با تشکیل جلسات متعدد و دعوت از این واحدها به میدان آمده تا در کنار دادگستری مسیر تولید را هموارتر سازد.
قائدی، رئیس هیئت مدیره شرکت آب معدنی ویوانت در گفتوگو با میزان، با اشاره به علت مراجعه خود به ستاد اقتصاد مقاومتی استان فارس گفت: ۴۵ سال از عمرم را روی تولید این مملکت سرمایه گذاری کرده ام و دوست دارم که خدمت کنم. از سوی دیگر، نیاز امروزه کشور هم این است که تولید داشته باشیم و نیروی کار را برای رشد و توسعه اقتصادی کشور به تلاش کار گیریم.
وی افزود: در قوه قضاییه افرادی دلسوز و آگاه هستند که به مسائل و دغدغه تولیدکنندگان و صنعت گران کشور دقت میکنند، اما افرادی هم هستند که مغرضانه عمل کرده و مشکلاتی برای اهل فن میتراشند.
قائدی بیان کرد: اگر تاکنون واحد تولیدی ما سرپاست به خاطر کمک و مساعدتهای مسئولان قضایی استان فارس است. در این مدت محمودی اطهر، رئیس دادگستری سپیدان و رحمانی جانشین رئیس ستاد اقتصاد مقاومتی استان کمکهای زیادی به ما داشتند و همه واقعیتها را میدانند.
وی با بیان اینکه به کمک رئیس دادگستری سپیدان و معاون قوه قضاییه که هنوز تعطیل نشدهایم، اضافه کرد: مشکل دیگر با سازمان آب منطقهای بود که با کمک دستگاه قضایی رفع شد.
رئیس هیئت مدیره آب معدنی ویوانت تاکید کرد: در شرکت آب معدنی ویوانت ۷۵ نفر مستقیم نیروی داریم و واحد تولیدی برتر کشور هستیم، ما سرمایه گذاران خارحی هم داریم، اگر همه مشکلات مرتفع شود؛ حداقل ۲۰۰ نفر در این شرکت مشغول به کار خواهند شد.
انتهای پیام/