یک کارخانه تولید سوسیس در تاکستان با دستور قضایی پلمب شد
خبرگزاری میزان- محمد صمدی با اشاره به پلمب کارخانه تولید سوسیس در تاکستان اظهار کرد: طبق گزارشات دریافتی از سازمان دامپزشکی و بهداشت و درمان، این کارخانه چندین فقره تخلف از قبیل استفاده از پوست مرغ، استخوان مرغ و گوشتهای تاریخ گذشته در تولید سوسیس و کالباس و سایر تخلفات بهداشتی را در کارنامه خود داشته است.
وی ادامه داد: در آخرین بازدیدی که با همراهی کارشناسان اداره دامپزشکی و بهداشت و درمان از این کارخانه داشتیم نیم تن پوست و استخوان مرغ کشف و بلافاصله در محل دفن چاه ضایعات اداره دامپزشکی شهرستان تاکستان معدوم شد.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان تاکستان افزود: به لحاظ بهداشتی و استاندارهای موجود استفاده از استخوان و پوست مرغ در صنایع سوسیس و کالباس سازی ممنوع است، اما این شرکت برای کاهش هزینههای تولید به صورت غیر قانونی از پوست مرغ به عنوان جایگزین روغننباتی استفاده میکرد.
وی افزود: به دلیل تخلفات صورت گرفته این کارخانه پلمب و پرونده قضایی نیز برای نامبرده تشکبل شد.
صمدی گفت: با توجه به اینکه بیش از ۳۵ نفر به صورت مستقیم در این کارخانه که روزانه ۲۰ تن تولید داشته فعالیت دارند و از طرفی دستگاه قضایی در راستای تحقق سند تحول قضایی به دنبال رفع موانع تولید بوده و از طرفی هم سلامت مردم خط قرمز قوه قضاییه است، در صورت رفع نواقص و رعایت استانداردهای لازم این واحد رفع پلمب خواهد شد.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان تاکستان تصریح کرد: بر خط شدن دوربینهای نظارتی کارخانه در تمامی واحدها، بکارگیری تمام وقت مسئول فنی با مدرک دکتری دامپزشکی از محل قانون ماده ۱۹، نظارت مستمر و هفتگی تیم مشترک دامپزشکی و بهداشت و درمان از کارخانه، عدم استفاده از مواد اولیه غیربهداشتی از مواردی است که این کارخانه برای آغاز فعالیت دوباره باید اجرایی کند.
وی خاطر نشان کرد: از مردم درخواست میکنم در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی و موراد مشکوک مراتب را با سامانه تلفنی ۱۵۱۲ اداره کل دامپزشکی استان و شهرستانها در میان بگذارند تا در سریعترین زمان ممکن به تخلفات رسیدگی شده و با متخلفان و تهدید کنندگان بهداشت عمومی جامعه برخورد قانونی انجام گیرد.
انتهای پیام/