صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

گفت‌وگو|

طهماسبی: قبل از بازی‌های تیم ملی یاد برنامه‌ لیگ میفتند/ برند استقلال برای درآمدزایی نیاز به مدیرعامل ندارد

۰۵ مهر ۱۴۰۲ - ۰۰:۱۵:۰۱
کد خبر: ۴۷۳۵۹۱۶
دسته بندی‌: ورزشی ، فوتبال
پیشکسوت فوتبال گفت: مدیرعاملان باشگاه‌های دولتی مدیران هزینه هستند و هیچ‌گاه درآمدزایی ندارند تا باشگاه‌شان را از زیر بار بدهی خارج کنند.

بهمن طهماسبی در گفت‌وگو با میزان، درباره تعطیلات بلند مدت رقابت‌های لیگ برتر فوتبال، اظهار داشت: این برنامه‌ای است که فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ گذاشته‌اند و تیم‌ها چاره‌ای ندارند، اما این برنامه‌ریزی‌های مسابقات باعث متضرر شدن تیم‌ها خواهد شد. باید شرایط به گونه‌‌ای باشد که بازیکنان از مرز آمادگی فاصله نگیرند و فشار زیاد باعث آسیب‌دیدگی آن‌ها نشود. برگزاری بازی‌های تدارکاتی باعث می‌شود تا تیم‌های آمادگی خودشان را حفظ کنند. آیا کشورهای دیگر آسیایی هن لیگ فوتبال‌شان را مثل لیگ ایران برگزار می‌کنند؟

*برنامه ۳ ماه آینده فوتبال ایران هم مشخص نیست

وی با اشاره به اینکه فوتبال ایران برنامه‌ریزی ندارد، عنوان کرد: فوتبال ایران فقط چند روز مانده به مسابقات برنامه‌ریزی دارد. زمانی که تیم ملی می‌خواهد بازی کند، مسئولان فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ شروع به چیدن برنامه زمانبندی می‌کنند، در صورتی که سایر کشورها برنامه‌ریزی سالانه دارند و حتی بازی‌های تدراکاتی تیم ملی‌شان چند سال قبل برنامه‌ریزی شده، اما برنامه ۳ ماه آینده فوتبال ایران هم مشخص نیست.

*نیازی به حضور ۲ استقلالی در تیم امید در هانگژو نبود

کارشناس فوتبال در مورد حضور ارسلان مطهری و سیدحسین حسینی در تیم امید، یادآور شد: بازیکنان تاثیرگذار استقلال را به بازی‌های آسیایی بردند که اصلاً نیازی به حضور این ۲ بازیکن بزرگسال در هانگژو نبود. بهتر است برای کسب تجربه، به بازیکنان امید و نفرات زیر ۲۳ سال میدان داده می‌شد.

پیشکسوت فوتبال در خصوص عملکرد مدیران دولتی گفت: مدیرعامل وقتی وارد باشگاه می‌شود قول می‌دهد مسی و رونالدو را بیارورد. اگر قرار است پولی به بازیکن بدهند همین امسال به او بدهند و مطالباتش را به سال بعد موکول نکنند. مدیرعامل بودجه‌ای برای یک فصل دارد، اما بیشتر از آن بودجه برای یارگیری استفاده می‌کند و باشگاه را برای سال آینده بدهکار می‌کنند. این مدیر قراردادها را بدون تعهد می‌بندد و بعد از اینکه می‌رود، مطالبات بازیکنان باقی می‌ماند و به مدیر بعدی می‌سپارد. برخی از بازیکنان چندین سال است از باشگاه طلب دارند تا جایی که تیم را برای سال آینده دچار مشکل می‌کند. این افراد فقط مدیران هزینه هستند و بعد از کناره‌گیری به نهاد یا سازمانی پاسخگو نیستند.

*مشکلات استقلال هر سال روی هم انباشته می‌شوند

وی در پایان خاطرنشان کرد: برند استقلال خودش به تنهایی می‌تواند درآمدزایی کند و نیازی به این مدیرعامل‌های هزینه‌زا نیست. مدیران دولتی درآمدزایی ندارند و فقط دنبال بودجه دولتی هستند. استقلال زیرساخت ندارد و به خاطر همین همیشه سال به سال مشکلات روی هم انباشته می‌شوند. در چند سال گذشته نیز سوء مدیریت گسترش پیدا کرده و به این راحتی حل شدنی نیست.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *