صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رژیم صهیونیستی بزرگ‌ترین ناقض حقوق زنان؛ وقتی ژست‌های فریب‌کارانه کاری از پیش نمی‌برد

۰۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۶:۳۴
کد خبر: ۴۷۳۵۶۸۹
رژیم صهیونیستی که خود را به دروغ حامی زنان ایرانی معرفی می‌کند، بار‌ها از سوی مجامع بین‌المللی به دلیل نقض حقوق زنان مورد انتقاد قرار گرفته است.

خبرگزاری میزان - نشست امسال مجمع عمومی سازمان ملل که مقام‎های ارشد بسیاری از کشور‌ها در آن سخنرانی کردند، شاهد حواشی بود.

یکی از این حواشی، اخراج نماینده رژیم صهیونیستی از صحن مجمع عمومی در زمان سخرانی آیت‎الله رئیسی بود، که بازتابی گسترده در رسانه‌های بین‌المللی داشت. 

«گیلاد اردان»، نماینده دائم رژیم صهیونیستی در سازمان ملل پس از ژستی ریاکارانه در زمینه حمایت از زنان ایرانی، از صحن نشست اخراج شد.

این اقدام فریب‌کارانه نماینده رژیم صهیونیستی در حالی انجام شد که رژیم اشغالگر خود بار‌ها به دلیل نقض حقوق زنان در اراضی اشغالی و فلسطین مورد انتقادات جامعه بین‌الملل قرار گرفته است.

رژیم صهیونیستی؛ ناقض اصلی حقوق زنان 

لیبی، قطر و زیمبابوه از جمله اعضای شورای اقتصادی و اجتماعی ۵۴ کشوری سازمان ملل بودند که در ۲۶ جولای (چهارم مرداد) رای دادند تا رژیم صهیونیستی را به‌عنوان رژیمی معرفی کنند که امسال از سوی این شورا به دلیل نقض حقوق زنان مورد انتقاد قرار گرفته است.

 

 

در قطعنامه‌ای که با ۳۷ رای موافق در برابر شش رای مخالف و چهار رای ممتنع به تصویب رسید، رژیم صهیونیستی به‌عنوان مانعی بزرگ برای زنان فلسطینی در راستای احقاق حقوق خود و پیشرفت، خوداتکایی و ادغام آن‌ها در توسعه جامعه متهم شد. 

این شورا اعلام کرد که زنان و دختران تحت تأثیر تداوم نقض سیستماتیک حقوق بشر مردم فلسطین از سوی رژیم صهیونیستی قرار دارند. 

 

 

پیش از این نیز، رژیم صهیونیستی چندین بار مورد انتقادات بین‌المللی در زمینه نقض حقوق زنان قرار گرفته بود.

سازمان ملل در سال‌های ۲۰۲۱، ۲۰۲۰، ۲۰۱۹ و ۲۰۱۵ نیز رژیم صهیونیستی را تنها ناقض حقوق زنان در جهان معرفی کرده بود.

البته لازم به ذکر است که نقض حقوق و خشونت علیه زنان محدود به زنان فلسطینی نیست و زنان شهرک‌نشین نیز از این موضوع در امان نیستند.

 

افزایش خشونت خانگی علیه زنان در اراضی اشغالی

طبق داده‌های منتشر شده از سوی وزارت رفاه و امور اجتماعی رژیم صهیونیستی که اخیرا منتشر شده، خشونت خانگی در اراضی اشغالی رو به افزایش است. 

این گزارش نشان می‌دهد که بین ژانویه تا اکتبر سال ۲۰۲۲، این وزارتخانه ۵ هزار و ۷۱۲ شکایت از خشونت خانگی دریافت کرد که ۳.۶ درصد در مقایسه با سال ۲۰۲۱ افزایش داشت.

داده‌ها همچنین نشان داد که زنان بیشتری به دنبال کمک از مراکز حمایتی در اراضی اشغالی هستند که از قربانیان خشونت خانگی حمایت می‌کنند. 

در طول سال ۲۰۲۱ حدود ۲۱ هزار و ۴۹۱ شهرک‌نشین در مقایسه با حدود ۱۹ هزار و ۳۳۷ نفر در سال ۲۰۲۰ درخواست کمک کردند که افزایش ۱۱.۱۴ درصدی را نشان می‌دهد. 

در همین حال، براساس گزارش «هاآرتص»، خشونت جنسی مرتبط با مواد مخدر در اراضی اشغالی در سال‌های اخیر در روند رو به رشدی قرار گرفته است. 

خشونت جنسی علیه زنان در نهاد‌های نظامی رژیم صهیونیستی

همچنین براساس آمارها، از هر چهار زن عضو ارتش رژیم صهیونیستی یک نفر در سازمان‌ها و مراکز وابسته به ارتش مورد خشونت جنسی قرار گرفته است. 

طیق این آمار، ۲۵ درصد زنان سرباز شامل ۲۲ درصد زنان سرباز در پلیس، ۲۷ درصد زنان سرباز در مرزبانی و ۳۸ درصد زنان سرباز در اداره زندان‌ها در اراضی اشغالی نیز مورد آزار جنسی قرار گرفته‌اند.

۷۰ درصد زنان شهرک‌نشینی که در این زمینه اقدام به ثبت شکایت کردند، می‌گویند که شکایت آن‌ها اصلا مورد رسیدگی قرار نگرفته است. 

همچنین شمار قابل توجهی از پرونده‌های شکایت از جرایم جنسی در ارتش رژیم صهیونیستی بدون طرح اتهام بسته می‌شوند؛ این در حالی است که شکایت‌های مربوط به جرایم جنسی در ارتش رژیم صهیونیستی در سال‌های اخیر رشد قابل ملاحظه‌ای داشته است. 

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *