صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

هژبر: بیماری مشمشه مانع از صادرات اسب است/ مسئولان فعلی فدراسیون علم سوارکاری ندارند

۳۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۲:۵۴
کد خبر: ۴۷۳۵۳۹۷
دسته بندی‌: ورزشی ، فوتبال
مالک مجموعه ورزشی و سوارکاری دشت بهشت گفت: دنبال هدفمند کردن واردات اسب به ایران هستم، اما برخی از دوستان به فکر جیب‌شان هستند تا منافع ملی.

خبرگزاری میزان - علی هژبر، رئیس سابق کمیته درساژ فدراسیون سوارکاری در نشست خبری که امروز(پنجشنبه) با حضور خبرنگاران برگزار شد، درباره تاسیس مجموعه مجهز دشت بهشت، اظهار داشت: در سال ۱۳۶۶ باغ دشت بهشت را به مساحت ۴ هکتار خریداری کردم که یک هکتار آن برای باشگاه و بقیه برای سالن بدنسازی، زمین تنیس، استخر و کشت یونجه اختصاص داده شده است. هدفم این بود که استاندارد نگهداری و پرورش اسب را ارتقا بدهم، زیرا باشگاه‌هایی را می‌دیدم که دور از استاندارد‌های بین‌المللی بوند.. اصطبلی با گنجایش ۲۰ باکس احداث کردیم سپس با توجه به ابراز علاقه جامعه سوارکاری به ۴۰ باکس و در نهایت به ۶۰ باکس افزایش دادیم. آرزو دارم این مجموعه که سرمایه ملی است برای آیندگان باقی بماند.

وی در مورد میزبانی از مسابقات داخلی و بین‌المللی درساژ و پرش در مجموعه دشت بهشت، گفت: این باشگاه یکی از قدیمی‌ترین باشگاه‌های سوارکاری کشور با مساحت ۵۱۲۰۰ متر مربع است که ۲۰۰ راس اسب در اصطبل این مجموعه تعبیه شده است. بر همین اساس سعی داریم با ساختن یک مانژ سرپوشیده به ابعاد ۲۸ در ۷۵ متر، میزبانی مسابقات بین‌المللی را کسب کنیم.

مالک مجموعه سوارکاری دشت بهشت درباره صادرات اسب اصیل ایرانی به خارج از کشور خاطرنشان کرد: مشکل قرنطینه هنوز در سوارکاری پابرجاست و بیماری مشمشه از بیماری‌های مشترک انسان و حیوان باعث شده تا نتوانیم اسب اصیل ایرانی را به خارج از کشور صادر کنیم. برخی از دشمنان اسب ایرانی به دنبال دلالی بودند و با واردات اسب از عراق کاری کردند که برای مرتفع کردن مشکل قرنطینه هنوز مشکلاتی داشته باشیم. امیدوارم با انتخاب رئیس فدراسیون سوارکاری این مشکل بزرگ به زودی برطرف شود و شاهد صادرات اسب کشورمان باشیم.

*مخالف واردات اسب نیستم

پدر استانداردسازی ورزش سوارکاری، ادامه داد: مخالف واردات نیستم و دنبال هدفمند کردن واردات اسب به ایران هستم، اما برخی از دوستان به فکر جیب‌شان هستند تا منافع ملی.

رئیس سابق کمیته درساژ فدراسیون سوارکاری در خصوص انتخابات ریاست فدراسیون سوارکاری یادآور شد: مسعود خلیلی در مجمع انتخاباتی ریاست فدراسیون سوارکاری به صورت قانونی با آرای بالا از سوی اعضای مجمع به عنوان رئیس انتخاب شد، اما نمی‌دانم چه مسله‌ای باعث شد که وزارت ورزش و جوانان درباره انتخاب خلیلی موضع گرفت. هم اکنون نیز کسانی بر مسند کار نشسته‌اند که اصلا علم سوارکاری ندارند.

هژبر در پایان گفت: ۸ سال مسعود خلیلی سوارکاری ایران را به نقطه عطف خودش رسانده بود و امیدوارم دوباره وی به عنوان رئیس انتخاب شود. قطعا با حضور کیومرث هاشمی در کرسی وزارت ورزش و جوانان مشکل انتخابات سوارکاری حل خواهد شد و به زودی مجمع انتخاباتی سوارکاری برگزار می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *