صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

صراف کلاهبردار مجازی در دام پلیس فتا

۲۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۰:۳۳
کد خبر: ۴۷۳۴۶۰۳
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از شناسایی و دستگیری یک خانم که در پوشش صرافی آنلاین در فضای مجازی اقدام به کلاهبرداری از کاربران می‌کرد، خبر داد.

خبرگزاری میزان- به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا، سرهنگ داود معظمی گودرزی گفت: شخصی به پلیس فتا مراجعه و مدعی شد معامله‌ای جهت سرمایه گذاری در یکی از کشور‌های خارجی انجام دادم و زمانی که خواستم هزینه آن را به حساب طرف مقابل حواله کنم، در فضای مجازی جستجو کردم و با یک صرافی آنلاین در اینستاگرام آشنا شدم.

این مقام انتظامی عنوان کرد: شاکی در ادامه گفت: با مدیر این صرافی که خانمی جوان و خوش صحبت بود گفتگو کردم و قرار شد در مرحله اول دو میلیارد ریال پول به حساب صرافی واریزکنم تا این مبلغ به ارز مورد نظر بنده تبدیل شود و به حساب فروشنده در کشور مد نظر حواله گردد، اما پس از واریز وجه دیگر جواب من را نداد.

وی افزود: کارشناسان سایبری پلیس فتا اقدامات تخصصی خود را آغاز کردند و با پیگیری‌های اولیه مشخص شد مجرم که یه خانم جوان است با جعل عنوان یک صرافی معتبر در شبکه‌های اجتماعی اقدام به کلاهبرداری می‌کند.

سرهنگ معظمی گودرزی با اشاره به افزایش تعداد شکات به بیش از ۱۲ نفر عنوان کرد: پس از تحقیقات تکمیلی متهم در فضای مجازی شناسایی و پس از تشریفات قضایی در یکی از مناطق حوالی تهران دستگیر و به پلیس فتا منتقل شد.

این مقام مسئول اظهار داشت: این مجرمین سایبری بعد از حضور در پلیس فتا بزه انتسابی را انکار کردند، اما پس از روبه رو شدن با شکات و مشاهده مستندات پرونده لب به اعتراف گشودند و به کلاهبرداری از ۱۲ نفر با این روش به مبلغ حدود ده میلیارد ریال اقرار کردند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: هویت‌ها در فضای مجازی میتواند دروغین و جعلی باشد پس تحت هیچ شرایطی به هویت ها، فروشگاه‌های مجازی نامعتبر، صرافی‌های آنلاین و افراد ناشناس اعتماد نکنید و نقل و انتقال‌های مالی خود را از طریق مراجع قانونی و دارای مجوز از بانک مرکزی انجام دهید و هر گونه مورد مشکوک را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir با ما درمیان بگذارید.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *