صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تیراندازی‌ها و برخورد مرگبار پلیس در آمریکا؛ سیاه‌پوستان همچنان با نرخ بالایی کشته می‌شوند

۲۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۷:۳۰:۰۱
کد خبر: ۴۷۳۴۲۲۴
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
موضوع تیراندازی‌ها و برخوردهای مرگبار پلیس آمریکا با شهروندان این کشور به دلیل هدف قرار گرفتن آسیب‌پذیرترین افراد مورد انتقاد جدی است.

خبرگزاری میزان – قتل شهروندان آمریکایی به دست پلیس این کشور به دلیل تکرار فراوان این حوادث در اشکال تیراندازی‌ یا برخوردهای مرگبار اگرچه دیگر موضوعی شوکه‌کننده محسوب نمی‌شود، اما همچنان موضوعی بسیار نگران‌کننده در این کشور است.

مسئله مهم در این بحران، سهم بالای قربانیان رنگین‌پوست و افراد مبتلا به اختلال‌ها و بیماری‌های روانی از تیراندازی‌ها و برخوردهای مرگبار پلیس آمریکا است.

براساس بررسی‌ها بیشتر قربانیان رویکرد مرگبار پلیس آمریکا جوان هستند، بیش از نیمی از قربانیان بین ۲۰ تا ۴۰ سال سن دارند و بیش از ۹۵ درصد آنها مرد هستند.

 

جدیدترین موارد قتل شهروندان آمریکایی به دست پلیس

براساس اعلام پلیس شهر «استاکتون» ایالت «کالیفرنیا» آمریکا بر اثر تیراندازی افسران پلیس این شهر به یک مرد ۳۴ ساله، وی جان خود را از دست داد.

پلیس اعلام کرد که برخلاف آنچه به نظر می‌رسید، مقتول سلاحی نداشت؛ در واقع، آنچه مقتول به پلیس به عنوان سلاح نشان داده بود، یک اسلحه اسباب بازی بود.

در بیانیه پلیس «استاکتون» اشاره‌ای به مدت زمان طی شده برای ارائه کمک‌های پزشکی به مقتول نشده است، اما در نهایت مرگ این مرد در محل اعلام شد.

پلیس «استاکتون» اعلام کرد که در این جریان به افسران دخیل در این حادثه آسیبی نرسیده است و همگی آنها به مرخصی با حقوق فرستاده شدند.

پلیس «تگزاس» نیز از تیراندازی مرگبار به یک مرد ۳۷ ساله در دوشنبه شب خبر داد.

براساس اعلام پلیس، افسران دخیل در این حادثه در مرخصی با حقوق هستند.

مرگ قربانی تیراندازی مرگبار پلیس «تگزاس» در بیمارستان اعلام شد.

 

افراد دارای اختلال روانی، قربانیان اصلی رویکرد مرگبار پلیس آمریکا

نگرانی مهمی که در موضوع قتل شهروندان آمریکایی به دست پلیس این کشور وجود دارد، بی‌توجهی ساختاری این نهاد به موضوع گروه‌های آسیب‌پذیر است؛ یکی از این گروه‌های آسیب‌‌پذیر بیماران روانی و افراد مبتلا به اختلال‌های روحی هستند.

منتقدان می‌گویند که پلیس آمریکا در مواجهه با سوژه دچار بحران روانی دست به اقدام مرگبار می‌زند؛ دلیل این امر عدم آموزش یا آموزش ناکافی افسران پلیس مبنی بر مداخله در شرایط بحرانی است.

رویکرد خشونت‌بار پلیس آمریکا در قبال این افراد به مرگ آنها منجر می‌شود؛ این در حالی است که به گفته کارشناسان این افراد باید مورد توجه ویژه قرار بگیرند.

اقلیت‌های قومی و نژادی؛ قربانیان همیشگی پلیس آمریکا

رنگین‌پوستان آمریکایی اصلی‌ترین قربانیان تیراندازی‌های مرگبار پلیس این کشور هستند؛ بررسی‌های جدید نشان می‌دهند که روند تیراندازی‌های مرگبار پلیس آمریکا در سال جاری میلادی در حال افزایش است.

پلیس آمریکا تا پایان هشتمین ماه سال جاری ۶۳۹ غیرنظامی را به قتل رسانده است؛ از این تعداد ۸۵ نفر سیاه‌پوست بودند؛ شمار قربانیان پلیس آمریکا در سال ۲۰۲۲ حدود هزار و ۹۷ نفر بود.

سیاه‌پوستان آمریکایی بیش از هر قومیت دیگری در آمریکا هدف تیراندازی‌های مرگبار پلیس قرار می‌گیرند.

دادگاه یک پرونده جنجالی برگزار شد

پنج افسر پلیس سابق شهر «ممفیس» ایالت «تنسی» در دادگاه فدرال به نقض حقوق شهروندی «تایری نیکولز»، راننده سیاه‌پوست به دلیل ضرب‌وشتم تا حد مرگ او پس از توقف ترافیکی متهم شدند.

این افسران به پنهان کردن تصاویر ضبط شده توسط دوربین بدنه و دروغ گفتن به مافوق خود متهم هستند.

اتهام‌های جدید ۹ ماه پس از حادثه‌ای که مرگ «نیکولز» را در پی داشت، مطرح شدند.

کیفرخواست فدرال برای این حادثه جدا از اتهام‌های قتل درجه دوم، بدرفتاری شدید و سوءرفتار رسمی است که قبلا از سوی دادستان‌های محلی در دادگاه ایالت تنسی علیه افسران سابق مطرح شد، است.

«نیکولز» ۲۹ ساله در زمان ضرب‌وشتم پلیس مرتب تکرار می‌کرد که کاری نکرده و می‌خواهد به خانه برود؛ او سه روز پس از این حادثه در بیمارستان جان خود را از دست داد.

ضرب‌وشتم «نیکولز» ۲۹ ساله که در دوربین‌های بدنه افسران پلیس ضبط شده است، یک مورد از سلسله برخورد‌های خشونت‌آمیز پلیس و سیاه‌پوستان در آمریکا بود که باعث اعتراض و بالاگرفتن دوباره بحث درباره خشونت پلیس در آمریکا شد.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *