صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی: ارجاع چندین کارشناسی به یک کارشناس موجب اطاله دادرسی می‌شود

۱۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۰:۴۱
کد خبر: ۴۷۳۳۴۰۸
دسته بندی‌: قضایی ، حقوقی
رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی بر لزوم تحقق عدالت در ارجاع پرونده به کارشناسان تأکید و اطلاله دادرسی را مربوط به مسایل و مشکلات کارشناسی دانست.

خبرگزاری میزان- موسی خلیل الهی در نشست هم اندیشی هیأت مدیره کانون کارشناسان رسمی دادگستری آذربایجان شرقی که با حضور حسن عبدلیان پور رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه تشکیل شد، اظهار کرد: ارتباط بین دادگستری و مجموعه بدنه کارشناسی و وکالت اعم از کانون و مرکز ارتباط بسیار خوبی است. عمده هدفمان این است که اگر نقاط ضعفی در ایفای وظایف و خدمت به مردم باشد، اعلام شود تا در جهت رفع آن تلاش شود.

وی با اشاره به اینکه بخشی از سند تحول قوه قضاییه به بدنه کارشناسی مربوط می‌شود، افزود: در تلاش هستیم عدالت در ارجاع پرونده به کارشناسان را در عمل محقق کنیم.

رئیس کل دادگستری استان گلایه کارشناسان از پایین بودن دستمزد کارشناسان و کمبود کارشناس در برخی شهرستان‌های استان را از جمله مشکلات حوزه کارشناسی دانست و بر ضرورت دسترسی آسان مردم به کارشناس در پرونده قضایی تأکید کرد و ادامه داد: کثرت ارجاع چندین کارشناسی به یک کارشناس موجب اطاله دادرسی می‌شود و باید از قابلیت سامانه‌های الکترونیکی در ارجاع کارشناسی استفاده کرد؛ حدود ۳۰ درصد اطاله دادرسی مربوط به مسایل و مشکلات کارشناسی است.

خلیل الهی همچنین با اشاره به اینکه مردم به بدنه کارشناسی اعتماد دارند، بر دقت و شفافیت در صدور نظر کارشناسی تأکید و خاطرنشان کرد: هر قرار کارشناسی که ارجاع شد کارشناس باید متن قرار را برای چند بار مطالعه و نسبت به الفاظ به دقت توجه کرده و بر مبنای متن قرار اظهار نظر کند.

  در ادامه حسن عبدلیان پور رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه نیز با اشاره به دستمزد پایین کارشناسان، بر لزوم عدالت در ارجاع پرونده به کارشناسان تأکید کرد و گفت: شغل اصلی ۷۰ درصد کارشناسان مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه، صرفاً امر کارشناسی است.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *