صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ضرورت بکارگیری نتایج پایلوت طرح تجمیع در طرح جامع پسماند

۱۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۶:۵۱
کد خبر: ۴۷۳۲۷۶
چهل و پنجمین جلسه کمیته محیط زیست با موضوع بررسی طرح تجمیع خدمات مدیریت پسماند با حضور رئیس و مشاوران کمیته محیط زیست و همچنین مسئولان سازمان پسماند و معاونان خدمات شهری مناطق ۳، ۱۳، ۲۱ و ۲۲ شهرداری تهران برگزار شد.

به گزارش گروه جامعه ، سید آرش حسینی رئیس کمیته محیط زیست، به ساماندهی وضعیت پسماند و همچنین بهبود جمع‌آوری زباله در شهر تهران اشاره کرد و گفت: شورای پنجم از ابتدای آغاز به کار خود به تدوین و اجرای طرح مدیریت جامع پسماند در شهر تهران تاکید داشته و نظارت می‌کند این مطالعات با دقت و جامعیت انجام شود. در این چارچوب، از دو هفته قبل پیش مشاور نهایی طرح جامع مدیریت پسماند انتخاب شده است. 

وی با اشاره به طرح تفکیک از مبدا اظهار داشت: سازمان پسماند هم‌اکنون طرح تفکیک مبدا را در قالب طرح تجمیع خدمات مدیریت پسماند دنبال می‌کند که به صورت پایلوت در سه منطقه ۱۳، ۲۱ و ۲۲ در حال اجرایی شدن است.

سخنگوی کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری بر عزم مدیریت شهری بر درآمدزا کردن پسماند شهر تهران تاکید و تصریح کرد: مدیریت شهری هم‌اینک با بدهی‌های بسیاری روبه‌رو است و هم شورای شهر و هم شهرداری ضمن بهبود کیفیت خدمت‌رسانی، به دنبال کاهش هزینه‌ها و درآمدزا کردن بخش‌های مختلف از جمله در حوزه پسماند هستند. با وضعیت کنونی اقتصاد شهری، دیگر نمی‌توان وضعیت در حوزه پسماند بر همان پاشنه قبل بچرخد و با همان رویکرد و روال سابق ادامه داد. 

در ادامه این نشست، مسئولان سازمان مدیریت پسماند و همچنین معاونان خدمات شهری مناطق ۳، ۱۳، ۲۱ و ۲۲ شهرداری تهران، هر کدام به صورت جداگانه به تشریح اقدامات انجام شده در طرح تجمیع خدمات مدیریت پسماند پرداختند.

پس از توضیحات مسئولان سازمان مدیریت پسماند و معاونان خدمات شهری مناطق ۳، ۱۳، ۲۱ و ۲۲ شهرداری تهران، حسینی میلانی با بیان اینکه نتایج پایلوت طرح تجمیع باید در طرح جامع پسماند مورد استفاده قرار گیرد، خطاب به دست‌اندرکاران این طرح خاطرنشان کرد: از موارد ضروری، مستندسازی اقدامات صورت گرفته به ویژه تجارب تفکیک از مبدا در حوزه پسماند است تا قابلیت ارزیابی دقیق نتایج فراهم شود.

وی به شرایط مختلف مناطق مختلف شهری در حوزه پسماند اشاره کرد و ابراز داشت:‌ الزامات و نیازهای اجرای طرح تجمیع و همچنین مطالعه طرح مدیریت جامع پسماند برای سال ۹۸ باید از هم‌اکنون مورد پیش‌بینی قرار بگیرد تا روند کاری بدون هیچ خللی تداوم پیدا کند. همچنین باید سامانه‌ای برای نظرخواهی و بررسی رضایت شهروندان از خدمات و اقدامات انجام شده فراهم شود چراکه واکنش اجتماعی و میزان رضایت شهروندان باید در حوزه مدیریت شهری مد نظر قرار گیرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *