صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سیاه‌پوستان؛ قربانیان اصلی خشونت پلیس رژیم صهیونیستی

۱۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۵:۵۳
کد خبر: ۴۷۳۲۵۸۴
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
سیاه‌پوستان در اراضی اشغالی در اشکال و ابعاد مختلف با نژادپرستی و تبعیض مواجه هستند و از آن به‌شدت ر‌نج می‌برند.

خبرگزاری میزان – صحنه‌های خونینی که روز گذشته در تل آویو، مرکز اراضی اشغالی رخ داد، صحنه‌ای کوتاه از نژادپرستی نهادینه در رژیم صهیونیستی بود؛ رسانه‎های رژیم صهیونیستی می‎گویند بر اثر درگیری میان پلیس این رژیم و پناهجویان معترض اهل اریتره حدود ۱۰۰ نفر زخمی شدند.

گفته می‌شود حال بیش از ۱۵ نفر از زخمی‌ها وخیم است.

خشونت ثبت شده در اراضی اشغالی در روز گذشته بخشی از خشونت نژادپرستانه پلیس رژیم صهیونیستی علیه سیاه‌پوستان است.

حمله پلیس رژیم صهیونیستی به پناهجویان اریتره‌ای

پناهجویان اریتره‌ای که روز شنبه در اعتراض به برگزاری یک رویداد در مقابل سفارت این کشور در اراضی اشغالی تجمع کرده بودند، در پی مداخله خشونت‌بار پلیس رژیم صهیونیستی وارد درگیری شدند که دست‌کم ۱۷۰ زخمی برجای گذاشت.

پلیس رژیم صهیونیستی در درگیری با پناهجویان اریتره‌ای از نارنجک‌های شوکر، گلوله‌های جنگی و لاستیکی و گاز اشک‌آور استفاده کرد.

دفتر «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با انتشار بیانیه‌ای به پلیس و دستگاه‌های امنیتی این رژیم دستور داد تا با اعزام نیرو‌های کمکی به این اعتراض‌ها پایان بدهند؛ دستوری که براساس الگوی تکرارشونده خشونت پلیس رژیم صهیونیستی علیه پناهجویان آفریقایی‌تبار اراضی اشغالی قابل بررسی است.

 

 

براساس ویدئو‌های منتشر شده از این حادثه، استفاده بیش از حد از زور از سوی پلیس رژیم صهیونیستی آشکار است؛ در این ویدئو‌ها مشخص است که مردان سیاه‌پوست در حالی‌که دچار خونریزی و ناله کردن هستند، روی زمین افتاده‌اند.

شمار پناهجویان اریتره‌ای در اراضی اشغالی تا ماه ژوئن سال جاری ۱۷ هزار و ۸۵۰ نفر اعلام شد؛ این افراد کسانی هستند که سال‌ها پیش از طریق مصر وارد اراضی اشغالی شدند.

پناهجویان اریتره‌ای عمدتا در محله‌های فقیرنشین حاشیه شهر تل آویو ساکن هستند.

در عین حال، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که او و تیمی از وزرا امکان اخراج پناهجویان اریتره‌ای را که در جریان درگیری‌های شدید روز گذشته در تل آویو حضور داشتند، بررسی خواهند کرد.

براساس اعلام دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی، نتانیاهو تصمیم گرفته است که یک تیم ویژه وزیران را برای بررسی امکان اقدام علیه پناهجویانی که در ناآرامی‌ها شرکت کرده‌اند، از جمله اخراج آن‌ها، تشکیل دهد.

بخشی از کابینه رژیم صهیونیستی تا حد زیادی با پناهندگی مهاجران آفریقایی مخالفند و به‌طور معمول از همه پناهجویان، صرف نظر از انگیزه و شرایط، به عنوان «نفوذی غیرقانونی» یاد می‌کند.

 

نژادپرستی نهادینه در اراضی اشغالی

اگرچه تحت تبعیض‌ترین افراد در اراضی اشغالی، اعراب ساکن این مناطق هستند، اما رنگین‌پوستان نیز از فشار سنگین نژادپرستی و تبعیض این رژیم در امان نیستند.

پناهجویان رنگین‌پوست به‌ویژه سیاه‌پوستان از نژادپرستی نظام‌مند در اراضی اشغالی شکایت دارند؛ آن‌ها می‌گویند که از نژادپرستی ساختار‌های دولتی و خصوصی به شدت رنج می‌برند.

این موضوع غالبا به درگیری‌های خشونت بار میان پناهجویان سیاهپوست و پلیس رژیم صهیونیستی منجر می‌شود؛ چنین درگیری‌هایی سیاه‌پوستان را به‌شدت در معرض خشونت پلیس قرار می‌دهد.

روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» در سال ۲۰۲۲ با استناد به گزارش وزارت دادگستری رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ۲۴ درصد از شکایت‌های مربوط به نژادپرستی و تبعیض از سوی افراد اتیوپیایی‌تبار ثبت شده است.

درصد تبعیض ثبت شده برای اتیوپیایی‌تبار‌ها در اراضی اشغالی در سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۲ حدود ۲ برابر میزان جمعیت آن‌ها اعلام شد؛ به این معنا که اتیوپیایی‌تبار‌ها حدود ۱.۷ درصد از جمعیت ساکنان اراضی اشغالی را تشکیل می‌دهند، اما ۳.۵ درصد موارد تبعیض ثبت شده در بازه زمانی مذکور متوجه آن‌ها بوده است.

با وجود گستردگی معضل نژادپرستی علیه سیاه‌پوستان در اراضی اشغالی، اتیوپیایی‌تبار‌ها مهم‌ترین و اصلی‌ترین اقلیت سیاه‌پوست در تبعیض در اراضی اشغالی هستند.

اخیرا در گزارشی اعلام شد که معلمان صهیونیست با تشکیل گروهی واتس اپی برای سفر دانش آموزی، اقدام به توهین و تحقیر دانش آموزان اتیوپیایی‌تبار خود کردند.

ادعا‌های رژیم صهیونیستی در مبارزه با تمام اشکال نژادپرستی

رژیم صهیونیستی مدعی است که براساس قوانین این رژیم، نژادپرستی در اشکال آزار، تحقیر، توهین، نمایش دشمنی، خصومت یا ایجاد خشونت علیه بخش‌هایی از مردم یا افراد، به دلیل رنگ یا تعلق آن‌ها به یک نژاد خاص ممنوع است.

پارلمان رژیم صهیونیستی نیز از سوی دیگر ادعا می‌کند که در حال پاکسازی ساختار سیاسی این رژیم از نژادپرستی است.

در عین حال، کارشناسان تاکید دارند که نژادپرستی در اراضی اشغالی یک واقعیت غیرقابل انکار است که در سال ۲۰۲۳ نیز همچنان با قدرت به حیات خود ادامه می‌دهد.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *