مرگ و مفقود شدن هزاران مهاجر در نزدیکی مرزهای آمریکا؛ در مرزهای آمریکا چه میگذرد؟
نیوزویک در گزارشی با استناد به گزارش اخیر آسوشیتدپرس از مرگ و مفقود شدن هزاران مهاجر در نزدیکی مرزهای آمریکا خبر داد.
به گزارش گروه بین الملل ؛ نیوزویک در گزارشی نوشت: وکلای مهاجرت مدت هاست هشدار میدهند که مهاجرانی که از آمریکای مرکزی به آمریکا سفر میکنند، در مسیر خطرناکی قدم میگذارند.
یک گزارش جدید نشان میدهد که این سفر چگونه میتواند مرگبار باشد. آسوشیتدپرس فاش کرد که حدود ۴۰۰۰ تن از مهاجران شامل افراد خواهان پناهندگی یا پناهجویان در چهارسال گذشته در مسیر مکزیک تا مرزهای آمریکا کشته یا مفقود شده اند.
این برآورد جدید از شمار افراد مرده یا مفقود شده ۱۵۳۷ نفر بیش از آمار اعلام شده پیشین سازمان ملل است.
آسوشیتد پرس تاکید کرد که این آمار احتمالا حتی بسیار کمتر از میزان واقعی است، زیرا بسیاری از اجساد در بیابانها از بین رفته اند یا خانوادهها به گزارش اعلام مفقودی افراد خانواده که برای ورود غیرقانونی به آمریکا برنامه ریزی و اقدام کرده اند، تمایلی ندارند.
هزاران مهاجر عمدتا اهل آمریکای مرکزی که در سفر به آمریکا کشته یا مفقود شده اند بخشی از ۵۶۸۰۰ نفر از پناهنده و پناهجویی در سراسر جهان هستند که از سال ۲۰۱۴ تاکنون کشته یا مفقود شده اند.
سازمان بین المللی مهاجرت سازمان ملل IOM به عنوان تنها سازمان رسمی فعال در این زمینه برآورد کرده که از اول اکتبر تاکنون ۲۸۵۰۰ نفر در این زمینه جان خود را از دست دادهاند.
آسوشیتدپرس اعلام کرد این آمار را براساس اطلاعات گروههای بین المللی، پروندههای قانونی، پروندههای مرگ، گزارش مفقودین و بررسی هزاران مصاحبه با پناهجویان تهیه و تدوین کرده است.
بر اساس پروژه مهاجرین گمشده، پروژه تحقیقاتی مشترک مرکز تحلیل دادههای مهاجرت (GMDAC) و بخش رسانه و ارتباطات (MCD) که به رصد وقایعی میپردازد که منجر به مرگ یا مفقود شدن مهاجرانی میپردازد که در تلاش برای طی فواصل بین المللی بودهاند، تاکنون ۳۳۴۱ مورد مرگ و میر در سراسر جهان در سال ۲۰۱۸ ثبت شده است.
در مناطق اطراف مرز آمریکا و مکزیک، پروژه مهاجرین مفقود فقط در سال ۲۰۱۸، ۳۶۴ مورد مرگ را ثبت کرد که ۹۷ مورد آن از اهالی آمریکای لاتین و کارائیب و ۷۷ نفر از آمریکای مرکزی بودند. ملیتهای اغلب کشته شدگان مشخص نیست. ضمن این که ملیت ۱۸۴ نفر نیز ترکیبی یا ناشناخته اعلام شده است.
یافتهها حاکی از آن است که هزاران تن از پناهجویان، عمدتا از هندوراس، السالوادور و گواتمالا، از فقر، بیکاری و خشونت فرار میکنند. آنان در شهر مرزی مکزیک تیخوانا برای ارائه درخواست پناهندگی خود منتظر میمانند.
حدود ۶۰۰۰ نفر در بهترین حالت چندین هفته و ماه در این منطقه مرزی منتظر بررسی درخواست خود میمانند. این در حالی است که مقامات مهاجرتی آمریکا روزانه تنها ۱۰۰ یا کمتر از ۱۰۰ درخواست پناهندگی را بررسی میکنند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *