صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رییس مرکز پژوهش‌های مجلس: نهاد تعاون دولت و ملت را تقویت می‌کند

۰۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۱:۲۸
کد خبر: ۴۷۳۰۹۸۱
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
رییس مرکز پژوهش‌های مجلس با بیان اینکه نهاد تعاون دولت و ملت را تقویت می‌کند، گفت: ابزار‌های حکمرانی متناسب با تعاونی طراحی شده که باید در کنار آن زیست بوم نیز در نظر گرفته شود.

خبرگزاری میزان - به گزارش روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، بابک نگاهداری در نشست تعاون و حکمرانی مردم در مدار قانون که در آستانه هفته تعاون با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در قوه مقننه برگزار شد، با بیان اینکه همه اهدافی که یک حکمرانی را تعاونی‌ها دنبال می‌کنند، اظهار داشت: بر اساس برخی اصول قانون اساسی بر مشارکت مردم در حکمرانی در تمامی ابعاد تأکید شده است. مردمی و الهی بودن حکمرانی به انقلاب اسلامی شرف می‌دهد که امروز تعاونی‌ها نیز مفهومی از شرف اقتصادی است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه در سوره مائده بر تعاون تأکید شده است، عنوان کرد: بر این اساس باید در دگرخواهی و مردمی دوستی تأکید کرد و به جرأت باید گفت تعاونی‌ها نماد شرف اقتصادی در کشور هستند و تجربه نشان داده هر کجا تعاونی‌های مردمی در اقتصاد بوده، فساد وارد نشده است.

وی در ادامه با بیان اینکه نهاد تعاون دولت و ملت را تقویت می‌کند گفت: تعاونی به عنوان یک حلقه میانی بین دولت و مردم است که رهبر معظم انقلاب نیز بر شکل گیری این حلقه‌های میانی تأکید دارند به ویژه در شرایط امروز که نیازمند افزایش انسجام اجتماعی هستیم.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با انتقاد از سازمان برنامه و بودجه و کم لطفی‌های صورت گرفته در حوزه تعاون در جریان تدوین لایحه برنامه هفتم، اظهار داشت: در جریان رسیدگی به این لایحه در مجلس تلاش داریم تا خلاء‌های موجود را رفع و از تعاونی‌ها حمایت حداکثری را داشته باشیم.

وی با تأکید بر استفاده از ظرفیت بانوان برای فعالسازی تعاونی ها، عنوان کرد: زیرساخت تخصصی در حوزه زنان در کشور وجود دارد از این رو باید با توجه به این ظرفیت، بستر را برای تقویت تعاونی‌های زنانه ایجاد کرد؛ از سوی دیگر تعاونی‌های دانش بنیان نیز می‌توانند در این حوزه تحول آفرین باشند.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در پایان سخنان خود یک مجموعه را زمانی موفق دانست که نگاه زیست بومی داشته باشد، خاطرنشان کرد: ابزار‌های حکمرانی متناسب با تعاونی طراحی شده که باید در کنار آن زیست بوم نیز در نظر گرفته شود.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *