صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اعمال سیاست «آوارگی دسته جمعی» رژیم صهیونیستی با تخریب خانه‎های فلسطینیان

۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۶:۲۹
کد خبر: ۴۷۳۰۷۵۶
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
رژیم صهیونیستی جنایت‎های خود را علیه فلسطینیان با تخریب خانه‎های فلسطینیان در کنار توسعه شهرک‌های صهیونیست‌نشین همچنان پیش می‎‌‌برد.

خبرگزاری میزان - «عادل ابونیمه»، روزنامه‌نگار فلسطینی، می‎گوید: نیرو‌های صهیونیست چند خانه مسکونی و یک خانه در حال ساخت متعلق به فلسطینیان را تخریب کردند.

رژیم صهیونیستی بیشتر خانه‌ها و ساختمان‌های متعلق به فلسطینی‌ها را در قدس شرقی و کرانه باختری که در سال ۱۹۶۷ اشغال کرده، تخریب و ادعا می‌کند که بدون مجوز ساخته شده‌اند.

تخریب حدود ۲ هزار خانه در فلسطین

بر اساس داده‌های مرکز ملی اطلاعات فلسطین، تعداد خانه‌های تخریب شده از سوی رژیم صهیونیستی در قدس شرقی از زمان اشغال آن در سال ۱۹۶۷ از هزار مورد فراتر رفته است.

در چارچوب «توافقنامه دوم اسلو» که در سال ۱۹۹۵ بین فلسطین و رژیم صهیونیستی امضا شد، کرانه باختری به مناطق «الف»، «ب» و «ج» تقسیم شد و تخریب در این مناطق همچنان ادامه دارد.

رویه دیرینه

ویران کردن خانه‌های فلسطینی‌هایی که «مظنون به انجام حملات» علیه صهیونیست‌ها هستند، رویه دیرینه رژیم صهیونیستی است.

هزاران فلسطینی خانه‌های خود را در اثر همین تخریب‌ها از دست داده‌اند که به گفته گروه‌های حقوق بشر سیاست «مجازات دسته جمعی» رژیم صهیونیستی است که احتمالا به «جنایت جنگی» تبدیل می‌شود.

دیده‌بان حقوق بشر در فوریه گذشته، اعلام کرد: قوانین بین‌المللی بشردوستانه، از جمله مقررات لاهه ۱۹۰۷ و کنوانسیون چهارم ژنو، مجازات دسته‌جمعی، از جمله آسیب رساندن عمدی به بستگان متهمان را در هر شرایطی ممنوع می‌کند.

این گروه حقوق بشری، می‎گوید: دادگاه‌های سراسر جهان مجازات دسته جمعی را به عنوان جنایت جنگی تلقی کرده‌اند.

برای بسیاری از فلسطینی‌ها، سرعت تجمیع تخریب خانه‌ها بخشی از نبرد گسترده‌تر رژیم صهیونیستی برای کنترل شرق قدس است که در جنگ ۱۹۶۷ از سوی این رژیم اشغال شد.

این جنگ رژیم صیونیستی با مجوز‌های ساختمانی و دستور‌های تخریب انجام می‌شود و این نبردی است که فلسطینی‌ها نمی‌توانند در دادگاه‌های رژیم صهیونیستی پیروز شوند؛ رژیم صهیونیستی ادعا می‌کند که صرفا مقررات ساختمانی را اجرا می‌کند.

توسعه شهرک سازی‌ها

بر اساس گزارش ارائه شده از سوی یک گروه ضد شهرک‌سازی، در حالی که هیچ ارقام قابل اعتمادی برای تایید مجوز‌ها وجود ندارد، مقام‎های صهیونیست تنها حدود ۷ درصد از ۲۱ هزار طرح مسکن خود را برای خانه‌های فلسطینی در یک شهر طی سال ۲۰۱۹ اختصاص دادند.

این در حالی است که فلسطینی‌ها حدود ۴۰ درصد از جمعیت حدود یک میلیونی شهر را تشکیل می‌دهند.

تنها در ماه جولای، مقام‎ها و نیرو‌های اشغالگر صهیونیست، ۵۴ ساختمان را در قدس شرقی و منطقه C کرانه باختری، از جمله ۲۰ خانه، تخریب و مصادره کردند 

این سازمان در گزارش حفاظت از غیرنظامیان خود در بازه زمانی ۵ تا ۲۴ جولای اعلام کرد که در نتیجه تخریب‌ها، ۶۶ فلسطینی از جمله ۳۴ کودک آواره شدند و معیشت بیش از ۷۹۵ نفر دیگر تحت تأثیر قرار گرفت.

به گزارش «anews»، رژیم صهیونیستی با سیاست «آوارگی دسته جمعی» علیه فلسطینی‌ها از طریق چنین مجازات‌های جمعی و تخریب خانه هدف انتقادات گسترده‌ای از سوی نهاد‌های بین‌المللی و حقوق بشری قرار گرفته است.

انتهای پیام/


برچسب ها: رژیم صهیونیستی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *