صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نگرانی صهیونیست‌ها از افزایش عملیات‌ مقاومتی در کرانه باختری

۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۷:۰۶
کد خبر: ۴۷۳۰۷۴۲
افزایش عملیات‌ مقاومتی علیه شهرک‌نشینان و نظامیان رژیم صهیونیستی در ماه‌های گذشته به نگرانی جدی برای مقام‎های رژیم صهیونیستی تبدیل شده است.

خبرگزاری میزان - به دنبال یک رشته عملیات‌ مقاومتی فلسطینی‌ها علیه شهرک‌نشینان اشغالگر صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در هفته‌های اخیر، امسال به مرگبارترین سال برای صهیونیست‌ها از سال ۲۰۰۵ تاکنون تبدیل شده است.

با وجود خشونت رژیم صهیونیستی در زمان نخست وزیری «بنیامین نتانیاهو»، این رژیم خود را در جلوگیری از عملیات‌های مقاومتی موفقیت‌آمیز علیه شهرک‌نشینان و نظامیانش ناتوان می‌بیند.

پس از یک ماه ترور علیه فلسطینی‌ها، از «جنین» تا اردوگاه آوارگان «عقبه جبر»، نیرو‌های مقاومت فلسطینی یک سری عملیات‌ تیراندازی را به سمت شهرک‌نشینان و نظامیان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی انجام دادند.

پس از شهادت ۱۲ فلسطینی در جریان تهاجم رژیم صهیونیستی به «جنین» در اوایل ماه جولای، ارتش این رژیم از یورش به «جنین» خودداری کرده است.

با این حال، در اوایل ماه آگوست، پس از آنکه یک واحد نیرو‌های ویژه مخفی ارتش رژیم صهیونیستی به یک خودروی غیرنظامی تیراندازی کرده و سه فلسطینی را به شهادت رساندند، شرایط به طور ناگهانی تغییر کرد.

از آن زمان، تعدادی عملیات مخفی در مناطق اطراف جنین از سوی رژیم صهیونیستی انجام شده است؛ در حالی که پهپاد‌های نظارتی این رژیم اردوگاه آوارگان جنین را زیر نظر داشتند، مقاومت فلسطین یک پهپاد را سرنگون کرد.

گسترش گروه‌های مقاومت در کرانه باختری

از سپتامبر ۲۰۲۱، تیپ‌های مقاومت «جنین» از نظر اندازه و حرفه‌ای به طور قابل توجهی گسترش یافته‌اند و توانسته‌اند با موفقیت تلاش‌های مختلف برای سرکوب گروه مقاومت از سوی صهیونیست‌ها را در طول تهاجم به حومه اردوگاه، در ماه جولای، خنثی کنند. 

نه تنها خود تیپ‌های مقاومت «جنین» گسترش یافته‌اند، بلکه از همه مهم‌تر، الگوی ایجاد گروه‌های مقاومت مسلحانه راه خود را به اردوگاه‌های پناهندگان در شمال کرانه باختری گسترش داده‌ است ؛این تیپ‌ها حتی به شهر قدیمی نابلس و طولکرم گسترش یافته‌اند.

تاکنون، مدل ایجاد هسته‌های مسلح متعدد در سراسر شمال کرانه باختری و اتصال آن‌ها به گروه‌های ریشه‌ای مختلف، در زنده نگه داشتن مبارزه مسلحانه و حتی گسترش آن بسیار موفق بوده است.

این بدان معناست که نیرو‌های متجاوز رژیم صهیونیستی در هر یورش به مناطقی که گروه‌های مقاومت در آن حضور دارند، با تیراندازی و مواد منفجره مواجه می‌شوند.

در اوایل سال ۲۰۲۳، تاکتیکی که ارتش رژیم صهیونیستی به کار می‌برد، به دنبال ترور اعضای گروه‌های مقاومت و جمعیت غیرنظامی اطراف آن‌ها از طریق یک رشته قتل عام بود. 

این راهبرد به جای تضعیف گروه‌های مقاومت، تنها الهام‎بخش تعداد بیشتری از جوانان فلسطینی برای پیوستن به صفوف مقاومت شد و نتوانست مردم غیرنظامی را از حمایت از گروه‌های مقاومت منصرف کند. 

عملیات‌های مقاومتی تک نفره؛ نگرانی اصلی صهیونیست‌ها

اگرچه پیدایش گروه‌های مقاومت در داخل کرانه باختری اشغالی قطعا رژیم صهیونیستی را نگران می‌کند، اما بزرگ‌ترین تهدید فوری که آن‌ها با آن مواجه هستند، عملیات‌های مقاومتی تک نفره علیه شهرک‌نشینان و نظامیان صهیونیست است.

پیش‌بینی این نوع اقدامات تقریباً غیرممکن است، چرا که معمولاً هیچ اطلاعاتی وجود ندارد که بتواند اقدامات افرادی را که این عملیات‌ها را برنامه‌ریزی می‌کنند، پیش‌بینی کند.

این نوع اقدامات از ابتدای سال ۲۰۲۳ به هلاکت ۳۴ شهرک‌نشین منجر شده است؛ البته آمار واقعی احتمالا بالاتر است، چرا که رژیم صهیونیستی به هلاکت رسیدن نظامیان خود را پنهان می‌کند.

اگر عامل عملیات مقاومتی از سوی نظامیان اشغالگر به شهادت رسیده و یا بارداشت شود، این پایان ماجراست؛ به همین دلیل است که رسانه‌ها و ارتش رژیم صهیونیستی بر گردان‌های «جنین» و دیگر گروه‌های مسلح تمرکز می‌کنند، زیرا آن‌ها هستند که در صورت به شهادت رسیدن اعضایشان، انتقام خواهند گرفت.

به گزارش «المیادین»، در این برهه زمانی، سازمان‌های اطلاعاتی و ارتش رژیم صهیونیستی موفق به بازداشت یا به شهادت رساندن عاملان این عملیات‌ها نشده‌اند؛ عملیات حواره در ۱۹ آگوست (۲۸ مرداد)؛ عملیات حرمش در ۳۰ می (۹ خرداد)؛ عملیات یباد در ۱۳ ژوئن (۲۳ خرداد)؛ عملیات الخلیل در ۲۱ آگوست (۳۰ مرداد)؛ تبادل آتش در طوباس در ۱۱ می (۲۱ اردیبهشت)؛ تبادل آتش در بیت عمر در پنجم آوریل (۱۶ فروردین)؛ عملیات دره اردن در ۲ آگوست (۱۱ مرداد)؛ سلسله حملات گروه مقاومتی «فجر» علیه نظامیان صهیونیست در ماه‌های گذشته.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *