صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تاکنون هزارو ۲۰۰ نسخه الکترونیک از مطب‌های استان کرمان دریافت شده است

۱۳ آذر ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۰:۰۱
کد خبر: ۴۷۳۰۵۰
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
مدیرپروژه نسخه نویسی الکترونیک بیمه سلامت از دریافت هزارو ۲۰۰ نسخه الکترونیک از مطب‌ها و ۲ هزار نسخه از ۴۰ داروخانه در استان کرمان خبر داد.

به گزارش گروه جامعه داوود حاجی قاسمعلی با اشاره به اینکه ۹۰ مطب در استان کرمان در زمینه نسخه الکترونیک با سازمان همکاری داشته‌اند اظهار داشت: حدود ۵ کلینیک و درمانگاه نیز در طرح نسخه الکترونیک مشارکت دارند به طوری که تاکنون حدود هزارو ۲۰۰ نسخه الکترونیک از مطب‌ها از طریق ثبت کد مربوطه به سامانه دریافت شده است.

وی ادامه داد: همچنین در قالب این برنامه ۴۰۰ نسخه از ۴ آزمایشگاه و ۲ هزار نسخه از ۴۰ داروخانه به سامانه ارسال شده است.

حاجی قاسمعلی با اشاره به اینکه اجرای نسخه نویسی الکترونیک به طور منظم رصد شده تا مشکلات شناسایی و برطرف شود، گفت: تمهیدات لازم بر رسیدگی نسخه‌ها به صورت الکترونیک اندیشیده شده و نظارت عمومی بر آن وجود دارد. نسخه‌ای با قواعد سازمان همخوانی نداشته باشد شناسایی و مورد بررسی قرار می‌گیرد.

مدیرپروژه نسخه نویسی الکترونیک بیمه سلامت بیان کرد: مکاتباتی با معاونت درمان وزارت بهداشت انجام شده تا کلینیک‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی که عمده مراجعات مردم به آنهاست نیز در این سامانه قرار گیرند.

وی ادامه داد: حجم بسیاری از نسخ سرپایی در کلینیک‌ها انجام می‌شود به همین دلیل قصد داریم درمانگاه‌های ۵ دانشگاه علوم پزشکی کرمان را وارد این طرح کنیم تا در نهایت این استان به یک بسته کامل ارسال نسخ الکترونیک سرپایی تبدیل شود.

مدیرپروژه نسخه نویسی الکترونیک بیمه سلامت از ارسال بخشنامه‌ای در آینده‌ای نزدیک به استان‌ها به منظور آغاز مقدمات اجرای نسخه الکترونیک در یکی از شهر‌های استان ز. بهمن ماه خبر داد و گفت: برای جلوگیری از تداخل برنامه‌ها با سازمان تامین اجتماعی جلسه‌ای برگزار شده تا پرشکان طرف قرارداد بیمه سلامت و سازمان تامین‌اجتماعی از یک درگاه مشترک نسخه الکترونیک تجویز کنند و مجبور نباشند که از چند سامانه استفاده کنند.

وی افزود:این موضوع نیاز به اقدامات کارشناسی دارد که تحقق آن باعث افزایش انگیزه پزشکان و سرعت در کار می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *