صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

قطعی برق برنامه‌ریزی‌نشده موجب نارضایتی صنعت‌گران شده است

۳۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۷:۰۵
کد خبر: ۴۷۳۰۲۹۶
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران از قطعی‌های برنامه‌ریزی‌نشده برق در واحد‌های صنعتی استان تهران انتقاد کرد و گفت: صنعت‌گران از این وضعیت ناراضی هستند.

خبرگزاری میزان _ محمدرسول محمدیان، معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران، در برنامه تهران ۲۰ در خصوص وضعیت صنایع استان تهران گفت: استان تهران به عنوان ویترین و نمای اصلی کشور در حوزه صنعت یک استان پیشرو بوده که با تمام سختی‌ها و مشقاتی که در حوزه تولید وجود دارد همچنان یک بخش مولد و پیشرو است.

وی در ادامه اظهار کرد: شاخص‌های کلی صنعت نسبت به سال‌های گذشته مثبت بوده و وضعیت صنعت نسبت به گذشته بهبود داشته است در استان تهران ۵۱ شهرک صنعتی وجود دارد که از این تعداد ۳۸ شهرک و ناحیه صنعتی دولتی و ۱۳ ناحیه و شهرک خصوصی هستند.

محمدیان تاکید کرد: در سال‌های گذشته با ناترازی انرژی در حوزه برق مواجه هستیم؛ البته مشکلات ما فقط در زمینه برق نیست و در زمینه زیرساخت‌های آب نیز با مشکل مواجه هستیم.

معاون امور صنایع سازمان صمت استان تهران گفت: امسال مقرر شده بود که در هفته حداقل یک روز حدود ۱۱ تا ۱۲ ساعت قطعی برق داشته باشیم آن هم قطعی برق هماهنگ‌شده و تنظیم‌شده، اما وقتی به روز‌های گرم سال رسیدیم با توجه به ناترازی میزان تولید انرژی این برنامه به هم خورد و قطعی برق تقریباً به ۲ روز در هفته رسید.

محمدیان با تاکید بر اینکه صنعت‌گران از وضعیت قطعی برق ناراضی هستند، تاکید کرد: امیدواریم در سال‌های آینده با برنامه‌ریزی دولت از این بحران عبور کنیم. عمده مشکلی که ما در حوزه اقتصادی مخصوصاً حوزه تولید داریم شامل ۵ بخش می‌شود. اولین مشکل بزرگ بحث تامین مالی و اعتبارات بانکی است، زیرا با افزایش هزینه‌های تولید تولیدکنندگان با مشکلات عمده‌ای مواجه شده‌اند.

وی در ادامه افزود: مشکل دوم، مشکلات مالیاتی و سیاست‌های مالیاتی است، مشکل سوم مشکلات زیرساختی مثل عقب ماندگی در حوزه تامین برق و آب، مشکل چهارم مشکلات تامین اجتماعی و مشکل پنجم مشکلات گمرک و استاندارد است که به تازگی برای زنجیره‌های خطوط تولید و بخش‌های میانی ما مشکل ایجاد کرده است.

به گفته معاون امور صنایع سازمان صمت استان تهران مشکلات مربوط به استاندارد به این صورت است که کالا‌ها و مواد اولیه‌ای که برای تولید وارد کشور می‌شود به دلیل عدم ارتباط گمرک با ما باعث شده که مدت زمان زیادی این کالا‌ها و مواد در گمرکات باقی بماند.

محمدیان در رابطه با صدور مجوز‌ها نیز گفت: مشکلاتی با درگاه ملی صدور مجوز‌های کسب و کار داریم که، چون هنوز در ابتدای راه هستیم  این مشکلات وجود دارد و در حال مرتفع کردن آن‌ها هستیم با این وجود فرآیند صدور مجوز‌ها تسریع شده است.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *