معاون اجتماعی دادگستری خوزستان: ارتقای سطح آگاهی و فرهنگ عمومی در کاهش وقوع سرقت موثر است
خبرگزاری میزان- علیرضا باوی در جلسه شورای پیشگیری که با موضوع سرقت، برگزار شد، اظهار کرد: یکی از ناهنجاریهای اجتماعی که ریشه در فرهنگپذیری نادرست برخی افراد از جمله عدم احترام به حقوق دیگران دارد، بحث سرقت است که با ترویج فرهنگ صحیح و اطلاع افراد از مجازات در نظر گرفته برای این جرم و از سوی دیگر با آگاهسازی مردم و سازمانها در خصوص نگهداری درست از اموال خود، میتوان در کاهش وقوع سرقت نقش موثری داشت.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان خوزستان گفت: یکی از موثرترین راههای پیشگیری از سرقت، اجرای اقدامات فرهنگی با هدف ارتقای سطح آگاهی و فرهنگ عمومی است.
وی گفت: رسانههای جمعی اعم از مکتوب و غیرمکتوب، صدا و سیما و شبکههای اجتماعی، و ... میتوانند در این راستا راهگشا باشند و با انتشار محتواهای آگاه کننده، در این امر اثرگذار باشند.
باوی با بیان اینکه هیچ گونه کوتاهی از سوی مدیران دستگاهها در این زمینه قابل پذیرش نیست، از مدیران دستگاههای اجرائی خواست تا نسبت به حفظ اموال خود از طریق ارتقای امنیت و ایمنسازی، تلاش مضاعف داشته باشند و پس از شناسایی موانع موجود در این زمینه، بر اساس شاخصهای مشخص شده عمل کنند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان خوزستان با بیان این که کاهش جرایم و ناهنجاریهای اجتماعی در جامعه، موجب افزایش احساس رضایت و آرامش در عموم میشود، تصریح کرد: یکی ازمولفههای اساسی تامین امنیت پایدار، مشارکت شهروندان در همکاری با دستگاههای امنیتی و انتظامی است و از سوی دیگر افزایش فعالیت و اقدامات پیشگیرانه مانند گشتزنیهای مستمر و منظم در مناطق مختلف توسط نیروی انتظامی، افزایش روشنایی معابر، شناسایی مناطق جرمخیز، تشکیل بانک اطلاعاتی از سارقین، نصب دوربین در برخی از مناطق مستعد جرم، حفاظت از اموال دولتی و عمومی از جمله کابلهای برق، ساماندهی اماکن خرید و فروش ضایعات، از مهمترین اقداماتی است که باید در استان بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
در ادامه جلسه هریک از اعضای حاضر پس از ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در بحث پیشگیری و مقابله با سرقت، به بیان برنامهها و راهکارهای لازم در راستای اقدامات پیشگیرانه در خصوص سرقت از اماکن دولتی و خصوصی و سرقتهای خرد پرداختند.
انتهای پیام/