حمله سایبری به کمیسیون انتخابات انگلیس/ اطلاعات بیش از ۴۰ میلیون رای دهنده در معرض خطر
خبرگزاری میزان - کمیسیون انتخابات انگلیس فاش کرد که هدف یک حمله سایبری قرار گرفته که به عوامل متخاصم اجازه دسترسی به فهرستهای انتخاباتی را میدهد.
به گزارش «اسکای نیوز»، این کمیسیون برای نقض اطلاعات از قربانیان احتمالی عذرخواهی کرد، اما گفت که خطر کمی وجود دارد که این موضوع بتواند بر نتیجه رایگیری تأثیر بگذارد.
این حمله سایبری به مهاجمان اجازه میدهد تا به نسخههای مرجع ثبتنامهای انتخاباتی دسترسی داشته باشند که حاوی نام و آدرس هر کسی بوده که بین سالهای ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۲ برای رایدهی ثبت نام کرده بود.
نسخههای مرجع، که برای اهداف تحقیقاتی و امکان بررسی مجاز بودن کمکهای مالی سیاسی نگهداری میشوند، همچنین حاوی جزئیات افرادی است که در این دوره زمانی برای رای دادن در خارج از انگلیس ثبت نام کرده بودند.
به گفته منابع مطلع، این حمله در اکتبر ۲۰۲۲ شناسایی شد، اما هکرها برای اولین بار توانستند در آگوست ۲۰۲۱ به سیستمهای کمیسیون انتخابات انگلیس دسترسی پیدا کنند.
این بدان معنی است که هکرهایی که این حمله را تدارک دیده بودند با دسترسی به اطلاعات میلیونها نفر بیش از یک سال است که ناشناس ماندهاند.
در زمان این حمله هکری در سال ۲۰۲۱، ۴۳ میلیون نفر در فهرست انتخاباتی در انگلیس بودند.
آمار بالای حملات سایبری در آمریکا و انگلیس
به گزارش «ملویر بایتز»، در ۱۲ ماه از آوریل ۲۰۲۲ تا مارس ۲۰۲۳، انگلیس بیش از هر کشور دیگری غیر از آمریکا هدف حملات باجافزار شناسایی شده قرار گرفته است.
با این حال، تعداد زیادی از حملات باجافزاری در آمریکا، باعث میشود که تعداد این حملات در کشورهای دیگر به چشم نیاید.
آمریکا در این دوره ۱۲ ماهه کمی بیش از هفت برابر بیشتر از انگلیس متحمل حملات سایبری و باجافزاری شده است و شاید تصادفی نباشد که تولید اقتصادی آمریکا که با تولید ناخالص داخلی (GDP) محاسبه میشود، نیز حدوداً هفت برابر بیشتر از انگلیس بوده است.
میتوان تفاوت در اندازه اقتصاد کشورها را با تقسیم تعداد حملات باجافزار شناختهشده بر تولید ناخالص داخلی اسمی یک کشور توضیح داد، که نرخ تقریبی حملات را به ازای هر یک تریلیون دلار خروجی اقتصادی آشکار میکند.
بر این اساس، آمریکا و انگلیس نرخ حمله تقریباً یکسانی را متحمل شدند؛ یعنی در حدود ۵۰ حمله شناسایی شده به ازای هر یک تریلیون دلار.
۱۶ درصد حملات باجافزاری به انگلیس مربوط به بخش آموزش
در طول ۱۲ ماه گذشته، بخش آموزش در انگلیس بسیار بیشتر از سایر کشورها آسیب دیده است. بخش آموزش ۱۶ درصد از حملات شناسایی شده در انگلیس، اما تنها چهار درصد در فرانسه و آلمان، و هفت درصد در آمریکا را تشکیل داده است.
در سال ۲۰۲۲، نرمافزار LockBit در ۳۱ درصد از حملات شناسایی شده در سطح جهانی استفاده شد، یعنی ۳.۵ برابر بیشتر از نزدیکترین رقیب خود، ALPHV.
با توجه به برتری جهانی آن، LockBit همچنین پرکاربردترین باج افزار در ۱۲ ماه گذشته در حملات سایبری به انگلیس بود.
انتهای پیام/