صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سند تحول باعث شد در زمین دیگران بازی نکنیم

۱۲ آذر ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۳:۳۴
کد خبر: ۴۷۲۷۳۱
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
سرپرست سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی گفت: سند تحول باعث شد در زمین دیگران بازی نکنیم.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه ، حیدر تورانی در اختتامیه شانزدهمین جشنواره کتاب رشد اظهار کرد: آموزش و پرورش محور توسعه است. اما کدام آموزش و پرورش محور این توسه است؟ آموزش و پرورش در حسن اجرای سند تحول اهتمام ورزد و خود را به زینت آن می‌آراید. سند تحول بنیادین مبنا‌ها را برای توسعه مطرح می‌کند. در جامعه گرفتار انجام درست چرخه نادرست شده ایم. باید به سمت انجام درست کار درست پیش برویم.


تورانی در ادامه گفت: سند تحول باعث شد در زمین دیگران بازی نکنیم. سازمان پژوهش باید تغییراتی در خود ایجاد کند تا به مغز متفکر تبدیل شود. این سازمان در وضع مطلوب نیست، ولی در وضع مخرب هم نیست. اختصاص محوریت تحول به برنامه درسی، مدیریت به جای ستدی کردی، سند تحول محور و آرمان باشد، موسسات علمی مراکز دانشگاهی و حوزوی انجمن‌های علمی و مردمی و بخش‌های غیر دولتی را ذی نفعان تحول بداند.
تورانی اظهار کرد: آموزش و پرورش اگر از علاقه‌مندان استفاده نکند روبه رشد نخواهد بود. سبک رهبری در این سازمان مغفول مانده است.


سرپرست سازمان پژوهش و برنامه ریزی اضافه کرد: سبک رهبری اثر بخش بهترین شیوه رهبری است. نیازمندان مدیران و رهبران استراتژیک برای بسیج منابع هستیم. واقعا کدام بخش خصوصی محور توسعه است؟ آیا واقعا حقوق تربیتی کودکان ما این این که از ابتدایی با کتاب‌های کمک درسی پر شود؟ باید رویکرد والدین به مدارس عوض شود. متاسفانه بسیاری از ناشران ذهن والدین را با کتاب‌های کمک درسی پر می‌کنند و آن‌ها را به سمت کتاب‌های کمک درسی سوق می‌دهند. باید توجه کرد با آزمون پی در پی که کودک پیشرفت نمی‌کند. برگزاری آزمون‌ها پی در پی باعث رشد دانش آموزان ابتدایی نمی‌شود. کودکان باید بازی و تفریح کنند. صدا و سیما اعلام می‌کند به ما ۳۶۰ میلیارد برای تبلیغات می‌دهند و ما نمی‌توانیم از این پول بگذریم. کتاب‌های کمک آموزشی و کمک درسی در هیچ جا وجود ندارد و این اختراع ماست.


تورانی در ادامه گفت: باید کار‌های را اشاعه دهیم و کار‌های ضعیف خود به خود کنار می‌روند و کم رنگ می‌شوند. بیایم با فرزندان سرزمین سروقامتمان مهربان‌تر و صادق‌تر باشیم. وجود برخی کمبود‌ها درسی نباید زمینه ورود کتاب‌های غیر مفید به مدارس ما باشد. باید قبول کنیم با آزمون دانش آموزان درس یاد نمی‌گیرند. نباید شادی و نشاط را در کودکان از بین ببریم. کنکور و عبور از این سیم خاردار و گسترش رشته‌های پول ساز نظام آموزشی مغفول کنند.

موسسات آموزشی تولید کننده کتب کمک درسی به نظام آموزشی کشور ظلم می‌کنند

تورانی درادامه افزود: موسسات آموزشی تولید کننده کتب کمک درسب به نظام آموزشی کشور ظلم می‌کنند. تا ۱۴۰۰ کتاب نونگاشت نخواهیم داشت و تلاش به بازطراحی داریم. از همسویی به سوی انطباق حرکت کنیم. تغییر نگاه ها، بازسازی ساختار، تغییر نیروی انسانی باید مورد توجه ما قرار گیرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *