صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

هاشمیان: مربیان ایرانی پاداش صعود به جام جهانی را نگرفته‌اند/ پس از قرارداد فاجعه‌بار ویلموتس، رئیس فدراسیون نداشتیم

۱۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۳:۴۳
کد خبر: ۴۷۲۷۱۲۴
دسته بندی‌: ورزشی ، توپ و تور
مربی سابق تیم ملی فوتبال گفت: همیشه قطع رابطه و کار نکردن وجود ندارد، ولی چقدر زیباست جدایی با اخلاق حرفه‌ای همراه باشد.

خبرگزاری میزان - وحید هاشمیان در گفت‌وگوی تلویزیونی با برنامه ورزشگاه درباره کنار گذاشتنش از کادرفنی تیم ملی فوتبال ایران پیش از جام جهانی ۲۰۲۲ قطر و بحث پاداش‌ها صحبت‌هایی انجام داد که در زیر می‌خوانید.

*حرفی که می‌زنم شعار نیست و واقعیت است. از صمیم قلب برای تیم ملی فوتبال آرزوی موفقیت می‌کنم. زمانی که سال ۲۰۰۶ در هانوفر آلمان بازی می‌کردم، در مصاحبه‌ای از من سؤال شد که پس از پایان دوران بازیگری چه کار می‌کنید که گفتم دنبال مدارک مربیگری خواهم رفت. سال ۲۰۰۸ اولین مدرک مربیگری را گرفتم و سال ۲۰۱۱ بازیکن پرسپولیس بودم که مدرک مربیگری A را داشتم. بنابراین، از سال ۲۰۰۸ استارت مربیگری من شروع شد و الان هم دست از یادگیری برنمی‌دارم. پس از پایان دوره‌های مربیگری تصمیم گرفتم به کشورم بیایم و تجربیاتم را در تیم‌های بزرگ یا تیم ملی به اجرا بگذارم. همین الان هم تیم ملی را به باشگاهی ترجیح می‌دهم، چون تیم ملی هویت و افتخار است. در زمان کار در تیم ملی، پیشنهادی خوبی از تیم‌های متمول داشتم، ولی تیم ملی را ترک نکردم.

*همیشه قطع رابطه و کار نکردن وجود ندارد، ولی چقدر زیباست جدایی با اخلاق حرفه‌ای همراه باشد. نباید اینطور باشد که برای ورود خوش آمد بگویند، ولی پس از خروج جواب افراد را ندهند با بدترین شکل ممکن بدرقه کنند. قطع رابطه همه جای دنیا وجود دارد و هر مربی که می‌آید تا آخر نمی‌تواند بماند، اما معمولاً تغییر کادر قوانینی دارد؛ یا تیم نتیجه نگیرد یا مربیان به تعهدات‌شان عمل نکنند یا مشکل اخلاقی داشته باشند. آیا فاکتور دیگری برای برکناری مربیان وجود دارد؟ بعد از کنار رفتن، به دلیل اینکه تیم ملی ارجحیت داشت و تا آغاز جام جهانی زمانی نمانده بود، هیچ حاشیه‌ای ایجاد نکردم. این مسئله نه به خاطر ترس بود نه وابستگی.

*۴ نامه به مهدی تاج، دو ایمیل به هیئت رئیسه و سه نامه به هدایت ممبینی دادم. به من گفتند قراردادت فسخ شده و نمی‌توانید سرکارتان بروید. زمانی که به قطر رفتم یا در حال دیدن بازی فولاد خوزستان - سپاهان اصفهان بودم، احسان اصولی می‌گوید قصد داریم وحید هاشمیان را حفظ کنیم، ولی از طرف دیگر می‌گفتند ۱۴۰۱/۰۵/۳۰ قراردادت فسخ شده است! آن هم در شرایطی که رئیس فدراسیون فوتبال نداشتیم و میرشاد ماجدی سرپرست موقت بود. اگر این کار را در آلمان انجام می‌دادند با مسئول حقوقی چه کار می‌کردند؟

*پس از نامه‌های مختلف به مسئولان فدراسیون، دو ماه پیش هدایت ممبینی نامه‌ای به من داد که شما روزی که قراردادتان فسخ شد، نیامدید. آیا من باید هر روز به فدراسیون فوتبال می‌رفتم که بگویم سرکار هستم یا نه؟ آقای ممبینی! بایگانی را ببینید، من ۴ نامه ارسال کردم که وضعیتم را مشخص کنید، ولی جوابی ندادید. پس از نامه دوم بود که مسئول حقوقی فدراسیون وکیل من را صدا زد و با حرف‌های شعارگونه که وحید آدم با شخصیتی است درباره قرارداد صحبت کرد. به مسئول حقوقی گفتیم کی‌روش یک هفته پس از این ماجرا آمد، چطور امکان داشت که قرارداد فسخ شود؟ پاسخ داد که نمی‌دانم.

*در پاسخ به این سؤال که آیا پاداش صعود تیم ملی به جام جهانی به کادرفنی پرداخت شد یا نه، گفت: اگر همه جای دنیا تیمی پاداش بگیرد علاوه بر بازیکنانی که زحمت کشیدند، کادرفنی نقشی در این صعود ندارد؟ آیا مربیان نباید از این پاداش بهره‌مند شوند؟ ویلموتس کمتر از ۴۰ روز کار مفید انجام داد و ۴.۵ میلیون یورو گرفت. من ۲۴ ماه زحمت کشیدم، ولی ترک کار نکردم. پاداش این زحمت را نه تنها دریافت نکردم، بلکه جزا هم گرفتم! به خاطر صعود به جام جهانی مجازات شدیم. نه تنها من، بلکه کریم باقری، خانبان و قربانعلی‌پور نیز پاداش نگرفتند. چهار عضو ایرانی کادرفنی از این پاداش بی‌بهره ماندند. نمی‌دانم کادرفنی خارجی وقت (اسکوچیچ) گرفت یا نه و اگر گرفتند، حق‌شان بوده است. آقای تاج ۶، ۷ ماه پیش مصاحبه‌ای انجام داد و گفت تمام مطالبات مربیان در گذشته و زمان کی‌روش پرداخت شده، در صورتی که اصلاً اینطور نیست.

*پس از پیروزی برابر عراق و صعود به جام جهانی، آقای مخبر معاون اول رئیس جمهور به رختکن تیم آمد و در حضور عزیزی‌خادم، رئیس فدراسیون وقت و کادرفنی گفتند همه شامل پاداش این صعود می‌شوند، ولی از کادرفنی ایرانی هیچ کسی پاداش نگرفت، جز پاداش‌هایی که وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون بابت پیروزی‌ها دادند.

*پیش از شروع بازی‌های تیم ملی در بحرین، دو پیشنهاد خوب باشگاهی را بلافاصله رد کردم. مسئول باشگاهی به من گفت به مسعود سلطانی‌فر، وزیر ورزش وقت می‌گویم که چه پیشنهادی را رد کردی، به او گفتم این کار را نکن، چون اعتقاد دارم تیم ملی مهم‌تر است و بازی‌های مهمی نیز در بحرین داریم. پس از قرارداد فاجعه‌بار ویلموتس، رئیس فدراسیون فوتبالی نداشتیم و وضعیت بدی بود.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *