صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رئیس کل دادگستری و ۲۰۰ نفر از قضات خوزستان از زندان‌های استان بازدید کردند

۱۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۳:۱۰
کد خبر: ۴۷۲۷۰۱۴
دسته بندی‌: قضایی ، حقوقی
رئیس کل دادگستری خوزستان، معاونین وی، دادستان مرکز استان، روساء و دادستان‌های حوزه‌های قضایی و قضات شعب دارای پرونده زندانی‌دار، از زندان‌های استان بازدید کردند.

خبرگزاری میزان- در راستای سیاست‌های کلی قوه قضائیه مبنی بر بازدید قضات دادگاه و دادسرا‌ها از زندان و ملاقات چهره به چهره با زندانیان و بررسی مسائل و درخواست آنان، رئیس کل دادگستری، معاونین وی، دادستان مرکز استان، روساء و دادستان‌های حوزه‌های قضایی و قضات شعب دارای پرونده زندانی‌دار، از زندان‌های استان بازدید کردند. 

 علی دهقانی در حاشیه این بازدید گفت: علاوه بر بازدید‌های دوره‌ای متناوب، این بازدید‌های گروهی نیز به منظور پالایش و بررسی پرونده‌های متهمان و زندانیان، ارتقاء و بهبود وضعیت نظام زندانبانی و تسریع در تعیین تکلیف پرونده‌های دارای متهمین بازداشتی، انجام می‌شود و در بازدید امروز که به‌صورت همزمان از زندان‌های سراسر استان انجام شد، ۲۰۰ نفر از مسئولین قضایی و قضات دادسرا‌ها و دادگاه‌ها حضور داشتند. 

در ابتدای این مراسم رئیس کل دادگستری استان خوزستان در ارتباط ویدئو کنفرانس با زندان‌های استان، خطاب به زندانیان، گفت: هر اخلال در نظمی و تجاوز به حقوق و حریم خصوصی مردم و تمرد از قانون، واکنشی دارد که یکی از آن‌ها، مجازات زندان است. 

دهقانی با بیان اینکه ورود زندانی به زندان باید در دو حوزه اثر گذار باشد، تصریح کرد: یکی از علت‌های تعیین مجازات زندان، اثر بازدارندگی آن است تا فرد هنجارگریز در مدت تحمل حبس علت محبوس شدن خود را دریابد و بداند تجاوز به حقوق جامعه و مردم، اختلال در نظم عمومی با کیفر مواجه خواهد بود و دیگری اثر اصلاحی مجازات حبس است که زندانی با بهره‌گیری از برنامه‌های اصلاحی و تربیتی زندان بازگشت سعادتمندانه‌ای به جامعه داشته باشد به نحوی که محکوم به حبس در زمان تحمل محازات و پس از آن اصلاح و با طی کردن مراحل باز اجتماعی شدن مجدداً شرایط ورود به جامعه را پیدا کند و به یک فرد هنجارپذیر و قانونمند تبدیل شود.

وی همراهی مسئولین قضایی با عوامل اجرایی زندان‌ها را در هنجارپذیری زندانیان بسیار مهم و تاثیرگذار دانست و افزود: مددجویی که به‌صورت مستمر در برنامه‌ای اصلاحی، تربیتی و آموزشی مشارکت می‌کند، در صورت دارا بودن شرایط، از ارفاقات قانونی برخوردار می‌شود. 

دهقانی با اشاره به ضرورت حفظ حقوق شهروندی محکومین و بازداشت شدگان، اهمیت حضور مؤثر و مستمر قضات و بازدید از شرایط و محل نگهداری متهمان و محکومان و همچنین ملاقات با آن‌ها را یادآور شد و اظهار کرد: علاوه بر دادیاران ناظر زندان، برای قضات سراسر استان برنامه‌های بازدید منظم از ندامتگاه‌ها پیش‌بینی شده که با ساز و کار‌های نظارتی لازم و به صورت مستمر اجرا می‌شود.

انتهای پیام/ 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *