تقویت بُعد علمی و استفاده از نظرات نخبگان در مسائل روز
خبرگزاری میزان - به گزارش اداره کل روابط عمومیو امور بینالملل ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور T محمدحسین طاهری آکِردی در نشست علمیو نخبگانی بررسی «نقش امر به معروف و نهی از منکر در برون رفت از چالشهای اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی» یکی از رویکردهای مهم ستاد امر به معروف را تقویت بُعد علمی و استفاده از نظرات نخبگان در مسائل روز دانست و افزود: ستاد امر به معروف و نهی از منکر نمیخواهد به تنهایی تصمیمگیر باشد بلکه نظرات افراد به ویژه نخبگان برای ما بسیار مهم است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر از تشکیل هیأتهای اندیشهورز در تمامی بخشهای این ستاد خبر داد و تصریح کرد: اعضای این هیأتها متخصصان هر حوزه خواهند بود تا دیدگاه و نظرات مردم را شنیده و برای رفع مشکلات آنها راهکار ارائه دهند.
این مقام مسئول، برگزاری نشستهای علمی و کرسیهای آزاداندیشی را از دیگر راههای تقویت بُعد علمیستاد امر به معروف برشمرد و بیان داشت: در این نشستها که قرار است در حوزههای علمیه، دانشگاهها و استانها برگزار شود، موضوعات روز و چالشی با حضور متفکران و نخبگان مطرح و راهکارهای عملی ارائه و پیگیری خواهد شد.
وی هدف از برگزاری نشستهای علمی را مشارکت مردم در بحث فریضتین، شناسایی کارشناسان و دغدغهمندان این حوزه، شنیدن سخن نخبگان و تبادل و تضارب آرا جهت رسیدن به راههای برون رفت از مشکلات عنوان کرد.
طاهری اظهار داشت: مقرر شده در گام نخست هر استان یک نشست و کرسی آزاداندیشی با حضور اندیشمندان استانی برگزار کند و مطالب نشستها پیاده سازی شده و در قالب کتابچه برای عموم منتشر شود.
این استاد حوزه و دانشگاه با تأکید بر اینکه باید رویکرد علمیستاد امر به معروف فراگیر شده و افراد آن را با چهره علمیبشناسند، خاطرنشان کرد: متأسفانه جایگاه ستاد به درستی برای مردم تبیین نشده است.
دبیر ستاد امر به معروف، فریضتین را قوام دین دانست و گفت: در اسلام چیزی به نام بیتفاوتی نداریم و امر به معروف و نهی از منکر در حقیقت حس مسئولیت اجتماعی است.
طاهری آکردی همچنین از فعال شدن پژوهشکده امر به معروف و نهی از منکر خبر داد.
انتهای پیام/