صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پیامدهای طرح اصلاح قضایی رژیم صهیونیستی/درباره مهاجرت معکوس در اراضی اشغالی چه می‎دانیم

۰۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۷:۱۵:۰۱
کد خبر: ۴۷۲۵۸۳۹
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
رژیم صهیونیستی این روز‌ها بیش از هر زمانی سایه تهدید مهاجرت از اراضی اشغالی را بر سر خود احساس می‌کند.

خبرگزاری میزان – رژیم صهیونیستی به دلیل ماهیت ذاتا بحرانی خود، همواره در شرایط چالش‌های پیچیده و درهم تنیده قرار دارد؛ همین امر دلیلی جدی برای ساکنان اراضی اشغالی جهت ترک این سرزمین است.

در واقع ساکنان اراضی اشغالی در مواجهه با هر بحرانی که این سرزمین را فرا می‌گیرد، به دنبال مهاجرت هستند؛ دلیل این امر هم پایان‎ناپذیری بحران‌های رژیم صهیونیستی و هم عاریه‌ای بودن جمعیت آن است.

اما این بار نگرانی از جنگ داخلی در پی بروز چرخه‌های مکرر ناامنی ناشی از پاسخ مقاومت فلسطین به تجاوز صهیونیست‌ها و بحران‌های سیاسی - اجتماعی پایان ناپذیر دلیل اصلی تصمیم ساکنان اراضی اشغالی برای مهاجرت هستند. 

طرح اصلاح قضایی و تشدید تمایل به مهاجرت معکوس در میان صهیونیست‌ها

بر اساس نظرسنجی که در پی تصویب قانون اصلاح قضایی در کنست رژیم صهیونیستی انجام شده بیش از یک چهارم ساکنان اراضی اشغالی گفته‎اند که گزینه خروج از این سرزمین را بررسی می‌کنند.

بر اساس نظرسنجی کانال ۱۳ رژیم صهیونیستی، حدود ۲۸ درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی اعلام کردند که مهاجرت از اراضی اشغالی را بررسی می‌کنند.

نکته قابل توجه در یافته‌های این نظرسنجی، نگرانی ۵۶ درصد از شرکت‎کنندگان از بروز جنگ داخلی در اراضی اشغالی بود.

یافته‌های این نظرسنجی نشان دهنده تاثیر قانونی بود که کنست به تازگی با وجود اعتراض‌های گسترده، مخالفت‌های شدید مقام‌های قضایی، امنیتی، اقتصادی و عمومی و هزاران نفر از ساکنان اراضی اشغالی تصویب کرد.

مهاجرت از اراضی اشغالی، گزینه ساکنان اراضی اشغالی

تاکنون گزارش‌ها، نظرسنجی‌ها و مستندات نشان داده‎اند که ساکنان اراضی اشغالی همواره به ترک این سرزمین فکر کرده و در این مسیر اقدام می‌کنند؛ این روند به ویژه زمانی تشدید می‌شود که بحران‌های رژیم صهیونیستی تشدید می‌شوند.

بر اساس گزارش‌ها، مستنداتی درباره اقدام صد‌ها نفر از جمعیت ۸ میلیون نفری اراضی اشغالی برای ترک این سرزمین وجود دارد.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی، می‌گویند که روی کار آمدن «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی کاتالیزوری برای سرعت بخشیدن به تصمیم‎گیری شمار قابل‎توجهی از این افراد مبنی بر خروج از اراضی اشغالی بود.

یک سازمان مهاجرتی که به افراد برای مهاجرت از اراضی اشغالی کمک می‌کند، می‌گوید که روزانه بیش از ۱۰۰ درخواست از طرف افرادی که به دنبال خروج از اراضی اشغالی هستند، دریافت می‌کند.

به گفته این سازمان، این میزان ۴ برابر بیشتر از درخواست‌هایی است که در سال گذشته دریافت کرده است؛ این میزان در عمر مجعول ۸۰ ساله رژیم صهیونیستی بی‎سابقه بوده است.

یک کارشناس مهاجرتی، می‌گوید که ساکنان اراضی اشغالی از هر طبقه‌ای به دنبال ترک این سرزمین هستند و دلایل مختلفی از اقتصادی و امنیتی را برای این تصمیم اعلام می‌کنند.

گذشته از مسائل سیاسی، بحران اقتصادی و عدم امنیت دیگر دلایلی هستند که ساکنان رژیم مجعول اسرائیل را به سمت خروج از اراضی اشغالی سوق می‌دهند.

بر اساس آمار‌ها تا آوریل ۲۰۲۳ حدود ۱۰ درصد از ساکنان اراضی اشغالی برای همیشه این سرزمین را ترک کردند.

مقصد اصلی ساکنان اراضی اشغالی کجاست؟

بر اساس بررسی‌ها متداول‌ترین مقصد برای مهاجرت معکوس از اراضی اشغالی اروپاست؛ دلیل این امر هم سابقه هویتی ساکنان اراضی اشغالی است، زیرا بخش قابل توجهی از ساکنان اراضی اشغالی افراد اروپایی هستند که با وعده‌های دروغین به فلسطین کوچانده شدند.

در عین حال، قوانین سختگیرانه مهاجرتی و هزینه‌های بالای زندگی در آمریکا سبب شده تا مهاجرت از اراضی اشغالی به آمریکا در سال‌های اخیر کاهش پیدا کند.

البته شمار قابل‎توجهی از ساکنان اراضی اشغالی آن قدر به رفتن از این سرزمین فکر می‌کنند که جای خاصی را مدنظر ندارند؛ این دسته از افراد فقط می‌خواهند از اراضی اشغالی خارج شوند و این کار را می‌کنند.

تنها وجه اشتراک میان این افراد تاکید بر این جمله است که «آینده‌ای برای خود در این جا متصور نیستم.»

یکی از ساکنان اراضی اشغالی، می‌گوید: عمر حباب خوشبختی در «تل آویو» بسیار زود‌تر از حد انتظار فرا رسید.

دشواری‌های رژیم صهیونیستی در موضوع مهاجرت معکوس

رژیم صهیونیستی به عنوان یک رژیم بنا شده بر جمعیت مهاجر در سرزمینی غصبی، در پی مهاجرت معکوس ساکنان اراضی اشغالی با ۳ چالش عمده مواجه است.

نخست، کاهش توان و فرصت‌های اقتصادی؛ دوم، قرار گرفتن در چرخه جلب مهاجر و فرار آن و سوم، تخریب بیش از پیش تصویری که رژیم صهیونیستی در تاریخ مجعول خود تلاش کرد به جهان مخابره کند.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *