صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بررسی پرونده فساد خانواده بایدن/ رئیس جمهور آمریکا استیضاح می‌شود؟

۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۸:۰۰
کد خبر: ۴۷۲۵۷۱۸
رئیس مجلس نمایندگان آمریکا از تحقیق درباره اتهامات فساد خانواده جو بایدن حمایت کرد.

خبرگزاری میزان - «کوین مک کارتی»، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا، می‎گوید: تحقیقات درباره معاملات تجاری خارجی از سوی خانواده «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا ممکن است به تحقیقات استیضاح منجر شود.

«بایدن» همواره ادعا کرده است که هرگز با پسرش «هانتر» درباره امور تجاری صحبت نکرده است.

وی در آگوست ۲۰۱۹، اظهار کرد: هیچ‌وقت، با پسرم یا برادرم یا با هیچ‌کس دیگری، درباره‌ چیزی که به تجارت آن‌ها ربط داشته باشد، صحبت نکرده‌ام.

حمایت رئیس مجلس نمایندگان آمریکا از تحقیقات درباره خانواده

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا از بازخواست رئیس جمهور این کشور برای تحقیق درباره اتهامات فساد پشتیبانی کرد.

«مک کارتی» معتقد است که بررسی درباره دخالت ادعایی در فعالیت‌های فساد «جو بایدن» و پسرش «هانتر» نیاز به آغاز بازخواست رئیس جمهور را دیکته می‌کند.

به گفته وی، ما باید به حقیقت دست پیدا کنیم و تنها راهی که کنگره می‌تواند این کار را انجام دهد، آغاز روند استیضاح است که به جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها فرصت می‌دهد تا همه اطلاعات را به دست آورند.

همانطور که یکی از اعضای ارشد کنگره آمریکا اشاره کرد، چنین رویه‌ای توانایی قانونگذاران آمریکا را برای جمع آوری اطلاعات لازم در جهت انجام تحقیقات علیه رئیس جمهور آمریکا افزایش می‌دهد.

در عین حال، «بایدن» و اعضای دولتش بار‌ها هرگونه دخالت در فساد از سوی رئیس جمهور آمریکا و اعضای خانواده او را رد کرده‌اند.

اسناد موجود درباره فساد بایدن و پسرش

پیش از این «چاک گراسلی»، سناتور آمریکایی سند «اف‌بی‌آی» را منتشر کرد، که به نقل از یک منبع ناشناس، طرح فساد شرکت انرژی اوکراینی «بوریسما» را در ارتباط با «جو بایدن» توصیف می‌کند.

در این سند به صراحت آمده است که «بوریسما» یک کرسی در هیئت مدیره را به «هانتر»، پسر «بایدن» پیشنهاد داده است تا از طریق پدرش این شرکت را از انواع مشکلات محافظت کند.

«نیکولای زلوچفسکی»، رئیس «بوریسما»، گفته است که گفته می‌شود راه حل این موضوع ۱۰ میلیون دلار هزینه دارد که «جو» و «هانتر بایدن» به طور مساوی آن را تقسیم می‌کنند.

«جوزف زیگلر»، بازپرس جنایی سرویس درآمد داخلی آمریکا (IRS) به کنگره اطلاع داد که «هانتر بایدن» و شرکای تجاری او ۱۷ میلیون دلار از منابع خارجی دریافت کردند که شامل ۷.۳ میلیون دلار از بوریسمای اوکراینی بود.

«زیگلر» در اظهارات پایانی خود توصیه کرد که کنگره یک مشاور ویژه برای بررسی بیشتر پرونده «هانتر بایدن» منصوب کند.

پیش از این رئیس کمیته نظارت مجلس نمایندگان آمریکا گفته بود که ماموران اداره تحقیقات فدرال و سرویس درآمد داخلی در دسامبر ۲۰۲۰ نمی‌توانستند پسر رئیس جمهور فعلی آمریکا را بازجویی کنند، زیرا به آن‌ها دستور داده شده بود که به او نزدیک نشوند و منتظر بمانند تا «هانتر» خود با بازپرس ارتباط برقرار کند. در نتیجه، «هانتر» تماسی برقرار نکرد و بازجویی او هرگز انجام نشد. 

در اکتبر ۲۰۲۰، «نیویورک پست» یک سری ایمیل از «هانتر بایدن» منتشر کرد که در آن ذکر شده بود که «هانتر» نمایندگی پدرش که در آن زمان معاون رئیس جمهور بود را نزد کارفرمایانش در شرکت اوکراینی «بوریسما» به عهده داشته است. 

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور سابق آمریکا، می‎گوید که «هانتر بایدن» میلیون‌ها دلار برای کار لابی‌گری خود دریافت کرده است.

این مکاتبات ظاهراً در رایانه شخصی «هانتر بایدن» در یک تعمیرگاه لوازم رایانه پیدا شده بود.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *