صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رفع و اصلاح ۲۴۴ نقطه پر تصادف در راه‌های کشور در سه ماهه نخست امسال

۲۷ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۷:۵۳
کد خبر: ۴۷۲۴۲۱۸
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
مدیرکل دفتر نگهداری علائم، تجهیزات و توسعه ایمنی راه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: در سه ماهه نخست سال جاری عملیات اجرایی اصلاح ۲۴۴ نقطه پرتصادف در راه‌های کشور تکمیل شد.

خبرگزاری میزان - به گزارش وزارت راه و شهرسازی، مجید صباغ زاده مدیرکل دفتر نگهداری علائم، تجهیزات و توسعه ایمنی‌راه این سازمان بیان کرد: بر اساس ماده ۱۰۸ قانون اساسی کشور، دولت وظیفه دارد اقدامات و ساز و کار لازم برای کاهش تلفات حوادث‌رانندگی با تأکید بر تجهیز و تقویت پلیس راهنمایی و رانندگی، ارتقای کیفیت ایمنی وسائط نقلیه، تقویت و تکمیل شبکه‌های امدادرسانی و فوریت‌های پزشکی، اصلاح نقاط پرتصادف و توسعه فرهنگ صحیح رانندگی را فراهم کند، به نحوی که تلفات حوادث رانندگی نسبت به ۱۰ هزار دستگاه خودرو تا پایان اجرای قانون برنامه، ۳۱ درصد کاهش یابد.

وی افزود: بر اساس ماده ۳۰ بند ج قانون اساسی کشور، دولت موظف است ساز و کار‌های قانونی لازم به منظور کاهش سالانه ۱۰ درصدی میزان تلفات جانی ناشی از تصادفات رانندگی در جاده‌های کشور در طول برنامه را فراهم کند.

صباغ‌زاده در خصوص عملکرد سه ماهه امسال حوزه ایمنی راه گفت: ۲۵ هزار کیلومتر خط‌کشی سرد و گرم، تهیه، نصب و بازسازی انواع حفاظ فلزی و بتنی در ۲۵۶ کیلومتر از راه‌ها، تهیه و نصب ۶۵ هزار عدد علائم ایمنی در راه‌های مواصلاتی کشور اجرا شد.

مدیرکل دفتر نگهداری علائم، تجهیزات و توسعه ایمنی‌راه بیان کرد: ۱۱ هزار متر مربع انواع تابلو‌های اطلاعاتی در راه‌های کشور با اولویت نقاط پرتصادف، راه‌های آسیایی و گردشگری تهیه، نصب یا بازسازی شده است.

وی در خصوص اجرای روشنایی در نقاط پرتصادف در سه ماهه ابتدای امسال بیان کرد: در ۳۶ تقاطع، روشنایی نقطه‌ای در محل تقاطع‌های همسطح پرتصادف و پارکینگ محور‌های پرتردد اجرا شده و همچنین ۱۳ کیلومتر روشنایی طولی در نواحی یا گردنه‌های مه‌گیر تکمیل شده است، همچنین در راستای بخشنده کردن راه‌ها، شیب شیروانی ۳۲۰۰ کیلومتر از حاشیه راه‌ها برابر ضوابط، اصلاح و ایمن‌سازی شد.

صباغ زاده سرقت قابل ملاحظه علائم و تجهیزات راه‌ها را یکی از معضلات اساسی در ارتقای ایمنی راه‌های کشور عنوان کرد و گفت: این سازمان در خصوص انتخاب مصالح جایگزین با ارزش سرقت پائین و شناسائی مصالح و مواد جایگزین از طریق شرکت‌های دانش بنیان اقدام کرده و جهت توسعه کاربرد این مصالح دوره آموزشی با حضور شرکت‌های مذکور و روسای ادارات ایمنی راه و حریم ادارات کل استانی برگزار و علاوه بر آن ردیف اعتباری با عنوان «خرید و نصب تابلو و علائم ایمنی راه با اولویت تابلو‌های کامپوزیتی» در برنامه اجرائی سال ۱۴۰۲ برای ادارات کل استانی لحاظ کرده است.

انتهای پیام


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *