صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کارخانه قند یاسوج احیاء شد

۲۷ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۰:۱۰
کد خبر: ۴۷۲۴۱۴۳
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
به همت ستاد اجرایی فرمان امام و در مراسمی باحضور رئیس‌جمهور، پس از ۶ سال کارخانه قند یاسوج بازسازی، احیاء و به بهره‌برداری رسید.

خبرگزاری میزان- عصر روز گذشته (دوشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۲) در جریان سفر استانی رئیس‌جمهور به کهگیلویه و بویراحمد، کارخانه "قند شهدای یاسوج" به همت ستاد اجرایی فرمان امام پس از شش سال احیاء و پس از طی مراحل بازسازی و نوسازی به مدار تولید بازگشت.

سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام در این مراسم حجم سرمایه‌گذاری صورت گرفته در این مجموعه را ۱۷۰ میلیاردتومان عنوان کرد و افزود: با راه‌اندازی مجدد این کارخانه، برای ۲۰۰ نفر اشتغال مستقیم و برای ۶۰۰ نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد می‌شود.

عارف نوروزی افزود: این کارخانه ظرفیت تصویه سالیانه ۲۸ هزار تن شکر زرد را دارد، همچنین ۱۶ هزار تن شکر سفید نیز از چغندر دراین مجموعه تولید خواهد شد.

سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام در این مراسم اظهار کرد: ستاد اجرایی فرمان امام در استان کهگیلویه و بویراحمد در قالب ۱۳هزار طرح به میزان ۱۵ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری انجام داده که یکی از این طرح‌ها، احیای همین کارخانه قند یاسوج بوده است.

وی افزود: ستاد اجرایی فرمان امام ۴۰۰ مورد از واحد‌های راکد و از کار افتاده را با کمک معاونت اول ریاست جمهوری احیا کرده است.

نوروزی ادامه داد: در دهه ۹۰ شاهد از دست رفتن فرصت‌ها و تعطیل شدن کارخانه‌های این چنینی بودیم؛ احیای این کارخانه ۶۰ ساله که نماد صنعت و امید استان بوده با دستور ریاست جمهوری و تأکید معاون اول ریاست جمهوری و با خرید ۵۱ درصد سهام آن از بانک تجارت و مشارکت بانک تجارت به سرانجام رسیده است.

سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام با اشاره به اینکه وزارت صمت ۱۰ هزار تن شکر خام برای کارخانه تأمین کرده، افزود: در فصل بهار و پاییز که فصول برداشت چغندر قند هستند می‌توان روزانه ۱۰۰۰ تن خوراک کارخانه را از چغندر قند تأمین کرد و در سایر ایام سال نیز روزانه ۴۰۰ تن شکر تصفیه شده و استحصال شده می‌توان بدست آورد و به مصرف جامعه رساند.

سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام همچنین از احداث کارخانه‌ای تحت عنوان «کارخانه فرآوری گیاهان دارویی» در گچساران توسط این ستاد خبر داد و تصریح کرد: حدود ۴۵۰۰ متر فضای تولیدی برای این کارخانه احداث کرده‌ایم و سالانه ۷۵۰ تُن فرآورده گیاهی را با حجم سرمایه‌گذاری ۱۵۰ میلیارد تومان فرآوری و به بازار مصرف و صادرات وارد خواهیم کرد و همچنین از محصولات این کارخانه در راستای تولید دارو‌های گیاهی و اسانس عصاره‌های گیاهی استفاده خواهد شد.

رئیس جمهور نیز در این مراسم با قدردانی از زحمات سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام و همکاران وی و گزارش ارائه شده گفت: از همت ستاد اجرایی فرمان امام برای احیای کارخانه قند یاسوج تشکر میکنم، شادی و امیدواری را به خانواده کارگران این مجموعه برگرداندید.

آیت‌الله رئیسی افزود: کارخانه قندیاسوج و کارخانه آرد که در نزدیکی این مجموعه است به دلیل اینکه در داخل شهر قرار گرفته، همیشه در کانون توجه مردم قرار داشته و چشم مردم یاسوج به این مجموعه تولیدی و راه‌اندازی مجدد آن دوخته شده بود و امروز خوشحالی را در چشم مردم و خانواده‌ها دیدیم.

وی خاطرنشان کرد: ستاد اجرایی فرمان امام نه فقط در این استان که در کل کشور حضور دارد و کار‌های با ارزشی را برای خدمت به مردم انجام می‌دهد.

رئیس جمهور ادامه داد: احیای مجموعه‌های تعطیل و نیمه تعطیل باید باقدرت ادامه پیدا کند و رشد تولید از طریق همین اقدامات جهادی رقم خواهد خورد.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *