صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اسلامی: فناوری هسته‌ای جزو لاینفک زندگی است

۲۶ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۴:۳۲
کد خبر: ۴۷۲۴۰۴۳
رئیس سازمان انرژی اتمی می‎گوید: فناوری هسته‌ای جزو لاینفک زندگی است که پیشرفت علوم و فنون را تسریع کرده است.

خبرگزاری میزان - مراسم اختتامیه دومین جشنواره ملی «من فناوری هسته‌ای هستم» با حضور محمد اسلامی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی و رضامراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش و جمعی از مدیران ارشد صنعت هسته‌ای و این وزارتخانه در محل سازمان انرژی اتمی ایران برگزار شد.

در دومین جشنواره ملی «من فناوری هسته‌ای هستم» که برای دانش‌آموزان، معلمان دوره متوسطه و نیز دانشجویان زیر ۳۰ سال برگزار شد، محور‌هایی نظیر فناوری هسته‌ای در خدمت صنعت، پرتوزایی، فناوری هسته‌ای و محیط زیست، فناوری هسته‌ای و انرژی و نیز تدریس فناوری هسته‌ای به عنوان موضوعات برگزاری این جشنواره ملی اعلام شده بود.

اسلامی: فناوری هسته‌ای جز لاینفک زندگی است

محمد اسلامی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی در حاشیه مراسم اختتامیه جشنواره ملی «من فناوری هسته‌ای هستم» با اشاره به امضای تفاهمنامه مشترک با وزارت آموزش و پرورش در جریان برگزاری این آیین، گفت: اختتامیه دومین جشنواره ملی «من فناوری هسته‌ای هستم» در حالی برگزار شد که یک بعد بین‌المللی داشت که اکنون و با پیگیری آژانس بین‌المللی اتمی در حال انجام است.

وی افزود: موضوع معرفی فناوری هسته‌ای به مردم از سال ۱۴۰۰ و در این دوره مدیریت سازمان انرژی اتمی ایران در قالب یک همکاری مشترک با وزارت آموزش و پرورش دنبال شد؛ در سازمان انرژی اتمی ایران به دنبال این هستیم که از سنین پایه، فناوری هسته‌ای برای دانش‌آموزان و خانواده‌ها به یک باور فراگیر تبدیل شود.

معاون رئیس جمهور با اشاره به اینکه این باورسازی روش‌های گوناگونی را طلب می‌کند، تصریح کرد: در این چارچوب در تعامل با وزارت آموزش و پرورش بحث ایجاد یک باور فراگیر لازم بود که ساماندهی شود تا با تعلیم و تربیت نیروی انسانی و از طریق توسعه باور، فناوری هسته‌ای را فراگیر کنیم.

اسلامی افزود: در این قالب و در ادامه همکاری‌ها، این تفاهمنامه به امضا رسید که تکالیف مشخصی را برعهده سازمان انرژی اتمی ایران و وزارت آموزش پرورش می‌گذارد؛ البته در این بین نقش سازمان انرژی اتمی ایران بیشتر است تا بتوانیم فناوری هسته‌ای را تدریس کرده و ابعاد آن نیز منعکس شود تا در این مقطع در باور همگانی قرار گیرد.

رئیس سازمان انرژی اتمی در ادامه با بیان اینکه این اتفاق در جهت جهاد تبیین تعریف شده و در این راستا در سازمان سعی شده با اشکال گوناگون و با زبان و روش‌های مختلف فناوری هسته‌ای برای مردم معرفی شود؛ گفت: دشمن با تهاجم سنگین خود باور مردم را نشانه رفته که فناوری هسته‌ای برای چه است؟ در حالی‌که فناوری هسته‌ای جزو لاینفک زندگی است که پیشرفت علوم و فنون را تسریع کرده و گشاینده جبهه‌های مختلف محسوب می‌شود.

وی با تاکید بر این که پیشرفت علوم مختلف، بدون بهره‌گیری از صنعت هسته‌ای میسر نیست، گفت: امروز این تفاهمنامه براین اساس میان سازمان انرژی اتمی ایران و وزارت آموزش و پرورش به امضا رسید؛ مطمئن هستیم با اراده وزیر محترم آموزش و پرورش این امکان وجود دارد که در زمینه پرورش استعداد‌های درخشان و ظرفیت‌سازی در بخش دانش کشور نقش بیشتری ایفا کنیم.

امضای تفاهمنامه همکاری مشترک سازمان انرژی اتمی و وزارت آموزش و پرورش

در آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی «من فناوری هسته‌ای هستم»، تفاهمنامه همکاری مشترک میان سازمان انرژی اتمی و وزارت آموزش و پرورش با حضور رئیس سازمان انرژی اتمی و وزیر آموزش و پرورش به امضا رسید.

این تفاهمنامه در راستای اجرای نقشه جامع علمی کشور، سند تحول بنیادین و کلیات نظام تربیت استعداد‌های برتر آموزش و پرورش مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی و با استناد به قانون تاسیس سازمان انرژی اتمی با هدف تعامل اثربخش مدارس و پژوهش‌سرا‌های دانش‌آموزی با مراکز علمی، تحقیقاتی و پژوهشی این سازمان و گسترش همکاری‌های مشترک در زمینه‌های علمی، پژوهشی و فناوری بین سازمان انرژی اتمی ایران و وزارت آموزش و پرورش امضا شد.

در این تفاهمنامه مشترک بین سازمان انرژی اتمی و وزارت آموزش، مواردی همچون استفاده بهینه از ظرفیت‌های علمی، پژوهشی و فناورانه طرفین، همکاری در اجرای برنامه‌های متنوع آموزشی و ترویجی در زمینه دانش و فناوری هسته‌ای و کاربرد‌های صلح آمیز این صنعت در مدارس کشور، آگاهی بخشی و فرهنگ سازی در نظام تعلیم و تربیت و ارتقای نگرش دانش آموزان نسبت به اهمیت و کاربرد‌های فناوری هسته‌ای در جهت آموزش و تربیت نیروی انسانی ماهر و کارآمد، همکاری در ایجاد، تجهیز و حمایت مادی و معنوی از قطب کشوری و استانی علوم و فنون هسته‌ای پژوهش‌سرا‌های دانش‌آموزی، بسترسازی و برنامه‌ریزی در زمینه شناسایی و هدایت استعداد‌های دانش‌آموزان در حوزه علوم و فنون هسته‌ای و حمایت از ایده‌ها و طرح‌های نوآورانه دانش‌آموزان و معلمان در این حوزه به عنوان محور‌های همکاری اعلام شده است.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *