صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بیمه توانبخشی برای افراد دارای معلولیت یک مطالبه حیاتی است/هزینه‌های بالای درمان، معلولان را از پای در می‌آورد

۱۱ آذر ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۳:۴۷
کد خبر: ۴۷۲۳۶۱
معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور گفت: بیمه توانبخشی؛ برای افراد دارای معلولیت یک مطالبه حیاتی است و هزینه‌های بالای درمان، معلولان را از پای در می‌آورد.

به گزارش گروه جامعه ، حسین نحوی نژاد، در نشست تخصصی فرصت‌ها و چالش‌های اجرای قانون حمایت از افراد دارای معلولیت  سازمان بهزیستی را به عنوان یکی از نهاد‌های متولی در امر کاهش آسیب پذیری اقشارِ جامعه هدف خود دانست و اظهار داشت: یکی از محور‌های اساسی فعالیت ما در سال جاری و این هفته پیگیری اجرایی شدن قانون حمایت از افراد دارای معلولیت است.

معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور،  با تأکید بر اینکه سازمان بهزیستی خواسته‌های معلولان را از سایر دستگاه‌ها مطالبه می‌کند، گفت: همه نهاد‌ها و ارگان‌ها باید به دنبال احقاق حقوق معلولان باشند.

نحوی نژاد، بیمه توانبخشی را یک مطالبه حیاتی برای افراد دارای معلولیت عنوان کرد و گفت: فردی که با معلولیتی خاص متولد می‌شود بایستی از ابتدای زندگی اش خدمات توابخشی و توانپزشکی را به صورت کامل دریافت کند، تا با هزینه کمتر به معالجعه و درمان بپردازند.

وی با تاکید بر اینکه در همه جای دنیا نظام مراقبتی خاصی برای خدمات توانبخشی وجود دارد گفت: حمایت بیمه فقط درمان صرف نیست، بلکه حمایت‌های بیمه‌ای ابعاد اجتماعی نیز دارد؛ در کشور‌های پیشرفته هنگامی که فرد دچار قطع نخاع، در بیمارستان بستری می‌شود قبل از مرخص شدن از بیمارستان، مددکار به خانه او می‌رود و در مناسب سازی خانه مداخله می‌کند و این کار‌ها قبل از ترخیص انجام می‌شود.

نحوی نژاد، تصویب یک قانون را برای داشتن یک زیرساخت هدفمند امری ضروری دانست و افزود: با داشتن یک زیرساخت اساسی می‌توان مطالبه گری کرد و نظارت عالی دستگاه قضایی و قوه مقننه را در قالب قانون داشته باشیم.

معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه از ابتدای تشکیل سازمان بهزیستی کشور تا پایان سال گذشته تعداد مستمری بگیر‌ها ۳۲۰ هزار نفر بود خاطرنشان کرد: طی ۸ ماه جاری ۵۰۰ هزار نفر مستمری بگیر نیز به این تعداد اضافه شده است.

نحوی نژاد از اجرای آزمونی با عنوان «وسع» که توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای بررسی وضعیت مالی افراد را خبر داد و اظهار کرد: به نظر می‌رسد در خصوص افراد دارای معلولیت این آزمون جوابگو نیست؛ چرا که ملاک و معیار فقیر نبودن، معلولیت نیست، درصورتیکه هزینه‌های بالا درمان، معلولان را از پای در می‌آورد.

وی با اشاره به به اینکه حمایت‌های بیمه‌ای در سایر کشور‌ها تنها حمایت‌های بهداشتی و درمانی نیست، بلکه حمایت‌های اجتماعی است تصریح کرد: علی رغم اشتغالی که برای افراد دارای معلولیت ایجاد کردیم توفیق چندانی نداشته ایم، چراکه بایستی این شغل‌ها بر اساس  توانایی‌های جسمی، ذهنی و علایق فرد معلول صورت گیرد.

معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور  با اشاره به صحبت‌هایی که با نماینگان مجلس و سازمان برنامه و بودجه کشور شده است یادآور شد: تلاش می‌شود در سال ۹۸، تحولاتی را برای زندگی معلولان به ویژه در ابعاد معیشتی، درمان، حق پرستاری و افزایش مراقبین خانگی صورت گیرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *