صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

گزارش|

احیای یک کارخانه پس از ۹ سال با پیگیری دادستانی همدان/ اشتغال مجدد ۴۰ کارگر در کارخانه کیمیا پنیر قهاوند

۲۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۹:۲۳
کد خبر: ۴۷۲۳۵۹۸
دسته بندی‌: قضایی ، حقوقی
تعداد نظرات: ۱ دیدگاه
دادستان همدان از راه اندازی مجدد کامل یک واحد تولیدی پس از ۹ سال تعطیلی خبر داد.

خبرگزاری میزان - یکی از اولویت‌های دستگاه قضایی استان همدان حمایت از تولیدکنندگان است و در این زمینه اقدامات گسترده‌‎ای در راستای سیاست‎های ابلاغی رئیس قوه قضاییه در حوزه تولید و احیای کارخانه‎ها و همچنین واحد‌های تولیدی است.

حسن خانجانی موقر دادستان همدان در خصوص اقدامات صورت گرفته قضایی در حوزه احیای کارخانه‏ها و واحد‌های تولیدی در استان همدان، اظهار کرد: در یک سال اخیر علاوه بر احیای ۱۰ کارخانه، برای رفع موانع تولید و مشکلات ۶۰ کارخانه نیز دستوراتی صادر شده است.

وی افزود: با راه اندازی مجدد واحد‌های تولیدی و یا رفع موانع موجود بر سر راه آن‏ها از بیکاری بیش از هزار کارگر جلوگیری به عمل آمده است.

دادستان همدان با اشاره به احیای کامل کارخانه کیمیا پنیر قهاوند، بیان کرد: در حال حاضر این کارخانه فعالیت‌های خود را انجام می‌دهد و بنا دارد حتی بر تعداد کارگران خود نیز بی‌افزاید.

تعطیلی کارخانه به دلیل عدم پرداخت اقساط و بدهی‏های بانکی

ظفری مدیرعامل کارخانه کیمیا پنیر قهاوند اظهار کرد: سال ۱۳۹۱ به دلایل مختلف این کارخانه با مشکلات مالی روبرو شد و توان پس دادن اقساط بانکی خود را نداشتیم که در نهایت به بهانه معوقات، یکی از بانک‌های عامل با وجود ۵۰ تن محصول تولیدی از ما شکایت و در ادامه کارخانه تعطیل و کارگران بسیاری نیز بیکار شدند.

وی افزود: حتی عوامل بانک اجازه تخلیه تولیدات را ندادند تا اینکه تمام زحمات کارگران فاسد و دور ریخته شد و کسی نیز در این رابطه پاسخگو نشد، به دنبال رفع گرفتاری‌هایمان بودیم تا اینکه در سال ۱۳۹۶ بخشی از مشکلات حل شد، اما با این حال اجازه بهره برداری از شرکت را نداشتیم.

مدیرعامل کارخانه کیمیا پنیر قهاوند تصریح کرد: چهار سال دیگر هم کارخانه ما با آن همه تجهیزات به روز و میلیارد‌ها تومان سرمایه به طور کامل تعطیل بود تا اینکه در سال ۱۴۰۰ مجدد بانک‌های عامل بر سر ما آوار شدند و نزدیک بود همان دارایی‌های ما را نیز مصادره کنند و کارخانه نابود شود.

ظفری گفت: به همت برگزاری جلسات مکرر دادستان همدان و بازدید‌های میدانی وی از کارخانه و همچنین اخذ مهلت چندین ماهه از بانک عامل، توانستیم مجددا کارخانه را احیا کنیم. 

اشتغال مجدد ۴۰ کارگر در کارخانه کیمیا پنیر قهاوند پس از احیای کامل

وی ادامه داد: با فعالیت مجدد کارخانه کیمیا پنیر قهاوند، ۴۰ کارگر بر سر کار آمدند و با فروش محصولات بخش عظیمی از بدهی‌های خود را پرداخت کردیم و این روز‌ها به دنبال افزایش ظرفیت تولید هستیم تا جایی که بنا داریم تا پایان سال جاری حتی تعداد کارگران را به بیش از ۴ برابر و حدود ۱۷۰ نفر برسانیم.

مدیرعامل کارخانه کیمیا پنیر قهاوند تصریح کرد: در حال حاضر روزانه با ورود ۵۰ تن شیر به کارخانه، بیش از هزار سطل ۱۰ کیلویی و ۵ هزار سطل یک کیلو و نیمی پنیر تولید می‌شود.

ظفری با قدردانی از تلاش‌های بی وقفه دادستان همدان برای نجات کارخانه تعطیل شده خود، گفت: راهکار‌های قانونی دادستان همدان هم کارخانه را از تعطیلی کامل رهایی بخشید و هم برای افراد بسیاری فرصت شغلی ایجاد کرد. 

انتهای پیام/


نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۰۶:۵۶ - ۱۴۰۳/۰۴/۰۳
خداوند به کسانی که فعالیت می‌کنند تا چرخه اقتصاد مملکت بچرخد سلامتی کامل بدهد انشالله چه کارگر شما چه دادستان
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *