صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جنین، غزه و زنجیره محاصره فلسطینیان از سوی رژیم صهیونیستی

۲۴ تير ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۹:۳۱
کد خبر: ۴۷۲۳۵۰۷
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
رژیم صهیونیستی به دنبال اعمال محاصره بر اردوگاه جنین همانند محاصره‌ای است که بر نوار غزه تحمیل کرده است.

خبرگزاری میزان – «جنین» یک بار دیگر در معرض اعتیاد رژیم صهیونیستی به نابودی است.

در ۱۹ ژوئن، بالگرد‌های جنگی رژیم صهیونیستی، ظاهرا به عنوان بخشی از یک «عملیات دستگیری» که منجر به شهادت ۵ فلسطینی از جمله یک دختر ۱۵ ساله شد، به سمت اردوگاه این منطقه یورش بردند.

سپس در اوایل جولای، در بدترین حمله به کرانه باختری از سال ۲۰۰۲، نظامیان رژیم صهیونیستی به مدت دو روز ساکنان جنین را به وحشت انداختند و دستکم ۱۲ نفر از جمله کودکان را به شهادت رساندند.

این حمله گسترده هوایی و زمینی شامل بالگرد‌های جنگی، راکت، هواپیما‌های بدون سرنشین، خودرو‌های زرهی، بولدوزر و بیش از هزار سرباز صهیونیست بود.

به نظر می‌رسد زمانی که فلسطینی‌ها به بازسازی ادامه می‌دهند – و به وجود خود ادامه می‌دهند، این همان چیزی است که اتفاق می‌افتد. 

تحرکات اخیر رژیم صهیونیستی در جنین - و به ویژه استفاده ناگهانی از حملات هوایی در کرانه باختری برای اولین بار در سال‌های اخیر - باعث مقایسه شیوه‌های عملیاتی این رژیم در نوار غزه شده است، مکان دیگری که نماد مقاومت فلسطین است.

وضعیت در نوار غزه

به گزارش الجزیره، با این وجود غزه کاملا با جزئیات مجازات هوایی رژیم صهیونیستی آشناست؛ ساختمان‌هایی که با یک حمله نابود می‌شوند، افرادی که از سوی ده‌ها یا هزاران نفر در حملات نظامی با مدت زمان متفاوت قتل عام شدند، بیمارستان‎ها، نیروگاه‌ها و سایر زیرساخت‌های حیاتی آسیب دیده یا تخریب شده‌اند.

در ماه می ۲۰۲۱، در بحبوحه همه‌گیری ویروس کرونا، یک حمله هوایی رژیم صهیونیستی تنها مرکز آزمایش و واکسیناسیون کرونا در غزه را در چارچوب یک حمله ۱۱ روزه که منجر به شهادت ۲۶۰ نفر از جمله ۶۷ کودک شد، ویران کرد؛ و در حالی که جنین در سال‌های پس از سال ۲۰۰۲ به سختی از خصومت رژیم صهیونیستی معاف شده، اما اکنون هدف حملات بیشتری نسبت به غزه قرار دارد؛ تنها شهادت «شیرین ابوعاقله»، روزنامه نگار الجزیره را در سال گذشته به یاد بیاورید که در هنگام پوشش خبری حمله نظامی رژیم صهیونیستی به این اردوگاه از سوی یک سرباز صهیونیست هدف قرار گرفت.

وضعیت جنین

با این حال، با آخرین تهاجمات مرگبار رژیم صهیونیستی، فلسطینی‌های جنین دوباره به وحشت هوایی در فضا‌های محدود و پرجمعیت آشنا می‌شوند و مانند غزه، در مورد افرادی صحبت می‌شود که قبلاً آواره شده‌اند و دوباره به دلیل بمباران هوایی آواره می‌شوند.

به دلیل یورش ۴۸ ساعته جولای، هزاران نفر در «جنین» مجبور به ترک خانه‌های خود شدند؛ طبق گزارش سازمان ملل، حدود ۹۰۰ خانه آسیب دیده که بسیاری از آن‌ها به حد غیرقابل سکونت رسیده است. 

سازمان ملل همچنین دریافت که استقرار «ماشین‌آلات سنگینی که بخش‌های بزرگی از جاده‌ها را تخریب کرد» از سوی رژیم صهیونیستی منجر به تخریب نزدیک به ۸ کیلومتر (۵ مایل) لوله‌های آب و ۳ کیلومتر (۱.۸ مایل) خطوط فاضلاب شده است.

پس از حملات اوایل جولای که مقام‎های رژیم صهیونیستی تهدید به تکرار آن در هر لحظه می‌کنند، ناظران به طور فزاینده‌ای شباهت‌هایی را بین رویکرد جدید اسرائیل در قبال «جنین» و استراتژی قدیمی آن برای «قتل عام» در غزه ترسیم کردند.

همانطور که «واشنگتن پست» در ماه می ۲۰۲۱ اشاره کرد - در جریان حملات ۱۱ روزه که ۶۷ کودک را از «ماشین جنگی» عبور داد، ساکنان نوار غزه در معرض کشتار جمعی از سوی رژیم صهیونیستی قرار دارند.

مطمئناً این نخستین باری نبود که نظامیان رژیم صهیونیستی چنین جنایاتی را مر تکب شدند؛ پیش از این در حملاتی طی سال ۲۰۱۴، ۲ هزار و ۲۵۱ فلسطینی در غزه، از جمله ۵۵۱ کودک، به شهادت رسیدند.

انتهای پیام/


برچسب ها: رژیم صهیونیستی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *