صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

چه ورزش‌هایی برای تنگی کانال نخاعی مناسب است؟

۱۱ آذر ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۳:۲۸
کد خبر: ۴۷۲۲۷۲
پیاده‌روی، دوچرخه سواری و شنا سه روز در هفته به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه، مناسب‌ترین ورزش برای رفع درد‌های ناشی از تنگی کانال نخاعی است.

به گزارش گروه فضای مجازی ، دکتر احمد باقری مقدم اظهار کرد: تمرین‌های هوازی شامل پیاده‌روی، دوچرخه‌سواری و شنا سه روز در هفته به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه سبب کاهش درد‌های ناشی از تنگی کانال نخاعی می‌شود. البته ورزشکاران این نوع بیماری باید توجه کنند که از دویدن و پریدن اجتناب کنند.

وی گفت: ورزش‌های هوازی علاوه بر اینکه یکی از ورزش‌های خاص این بیماران هستند، تناسب اندام را نیز حفظ می‌کند. همچنین تمرین‌های ثبات مرکزی ستون فقرات بعد از آموزش به وسیله کارشناسان به صورت انقباض همزمان عضلات عرضی ناحیه تحتانی شکم و عضلات عمقی ستون فقرات انجام شود و تمرین‌های مکنزی به صورت راست شدن و خم شدن به عقب در ناحیه کمر که شامل چند تمرین است، توصیه می‌شود. ضمن این که سعی کنید هر روز تمرینات انعطاف پذیری را به صورت کشش عضلات کمر، شکم، لگن و عضلات ران و ساق در برنامه روزانه خود داشته باشید.

رییس هیات پزشکی ورزشی استان اصفهان تصریح کرد: بسیاری از ورزش‌های مناسب برای تنگی کانال نخاعی بر تقویت عضلات شکم و کمر تاکید دارند، این ورزش‌های کششی روی عضلاتی که انعطاف پذیر نیستند و سفت هستند، صورت می‌گیرد. البته اگر ورزش‌های قدرتی و کششی انجام دهید، زودتر می‌توانید این درد را درمان کنید. ضمن این که تغییراتی را در شیوه زندگی مانند نحوه مناسب نشستن، اجابت مزاج، بلند کردن وزنه و... داشته باشید و در تغییر جهت به سمت طرفین نیز باید اصلاحاتی صورت بگیرد.

باقری مقدم خاطرنشان کرد: ممکن است این درد کمر ناشی از فتق دیسک یا درگیری عصب سیاتیک باشد و انجام ورزش نادرست می‌تواند درد ناشی از تنگی کانال نخاعی را بدتر کند؛ بنابراین قبل از هر برنامه ورزشی، برای تشخیص علت درد، باید نزد پزشک بروید.

این متخصص پزشکی ورزشی در پایان افزود: تقویت عضلات گردن در ناحیه گردن به چهار سمت (جلو، عقب و طرفین)، انقباض عضلات در برابر مقاومت (مانند استفاده از دست) همراه با کشش عضلات گردن (خم کردن گردن توسط دست) توصیه می‌شود. البته اگر ورزش را درست انجام ندهید، تمرین‌های ورزشی بی‌اثر خواهد بود و ممکن است منجر به درد یا بدتر شدن آن شود. پس بهتر است از متخصصین و کارشناسان طرز صحیح ورزش کردن را یاد بگیرید.

منبع: ایسنا

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *