صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

استفاده ۲۲۰ هزار نفر از تسهیلات قرض‌الحسنه تامین اجتماعی در سال گذشته/ طلب تمام داروخانه‌‌ها تسویه شده است

۱۸ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۵:۳۵
کد خبر: ۴۷۲۲۵۰۵
مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی از ارائه خدمات درمانی به یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در روز خبر داد و گفت: در هفته گذشته تمامی آنچه که باید به داروخانه‌ها تا پایان اردیبهشت ماه پرداخت می‌کردیم را پرداخت کرده‌ایم.

خبرگزاری میزان- میرهاشم موسوی امروز (۱۸ تیر ۱۴۰۲) در نشست خبری به‌مناسبت آغاز هفته تامین اجتماعی گفت: تامین امنیت و آسایش بیش از ۴۶ میلیون بیمه‌شده سازمان هدف اصلی ما است و حکمرانی این سازمان نیز براساس اسناد بالادستی و در قالب توانمندسازی انسانی جهت تحقق عدالت اجتماعی است و یکی از این اسناد بالادستی، سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری بود که دشواری‌های این حوزه و راه‌حل‌های مواجهه با چالش‌ها را مشخص و سیاست‌گذاری و تصمیم‌گیری را جهت‌دهی کرد.

وی ضمن اشاره به اینکه ۱۸ نوع خدمت منحصر به فرد به افراد تحت پوشش ارائه می‌دهیم، ادامه داد: در سال ۱۴۰۰ موفق شدیم که بر روی مسائل و چالش‌های اصلی سازمان تمرکز کنیم، یکی از این چالش‌ها ناپایداری منابع و استقراض بی‌رویه بود، بالغ بر ۱۰۶ میلیارد تومان استقراض داشتیم و ناپایداری به سبب ظرفیت پشتیبانی یکی دیگر از مسائل و چالش‌های عمده سازمان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۰ بود به طوری که ضریب پشتیبانی ۴.۲ بود و باید متناسب با تغییر جمعیتی الزاماتی صورت می‌گرفت.

مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه تغییر سن امید به زندگی از ۵۵ سال به ۷۵ سال موجب شده بود که ما با این چالش‌ها مواجه شویم، به طوری که بازنشستگی پیش از موعد را شاهد بودیم و در آن سال‌ها ۵۰ درصد از نیرو‌های ما تحت پوشش بازنشستگی پیش از موعد خارج می‌شدند، افزود: عدم اصلاحات پارامتریک یکی دیگر از چالش‌های پیش روی صندوق بود که ما را با مشکلات عدیده‌ای از جمله پایین بودن نرخ بازدهی در حوزه اقتصاد و صعودی بودن هزینه‌های بخش خدمات درمان روبه‌رو کرده بود.

موسوی با اشاره به اینکه با همت و تلاش همکاران ما بالغ بر یک میلیون و ۹۲۰ هزار بیمه شده جدید عضو سازمان تأمین اجتماعی شدند و برآورد‌های مالی نشان می‌دهد که ماهانه یک‌هزار میلیارد تومان به دارایی‌های سازمان اضافه خواهد شد، اظهار کرد: پیش از انقلاب تنها ۲۰ درصد از جامعه ایرانی تحت پوشش بیمه‌های اجتماعی قرار داشتند اما در نظام جمهوری اسلامی ایران این رقم به ۷۳ درصد رسیده و بسیار مطلوب به نظر می‌رسد.

وی ضمن بیان اینکه در سال گذشته و سال‌های پیشین ما جزو ابربدهکارترین سازمان‌های دولتی در کشور بودیم که توانستیم با همت همکاران و تلاش‌های صورت گرفته تسویه بانکی را انجام دهیم و این جز با همت دولت و مجلس شدنی نبود، توضیح داد: در بخش درمان، روزانه به یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر خدمات درمانی ارائه می‌دهیم، در خدمات سرپایی نیز در سال ۱۴۰۱ نسبت ۱۴۰۰ شاهد ۱۸ درصد رشد بوده‌ایم، در گذشته ما تنها ۶ کلینیک دیابت و فشار خون در کشور راه‌اندازی کرده بودیم اما در دولت جدید این مراکز به ۱۸۵ کلینیک دیابت و فشار خون رسیده‌ است.

وی گفت: سال ۱۴۰۰ بودجه توسعه خدمات درمانی ۴۵۰۰ میلیارد تومان، سال گذشته ۹۵۰۰ میلیارد تومان و امسال ۱۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است، برنامه داریم ۲۹ پروژه درمانی را در حوزه درمانی افتتاح کنیم و در حال حاضر بالغ بر ۲۰۰ پروژه در دست احداث قرار دارد که عمدتا کاربری این پروژه‌ها درمانی است.

موسوی پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه را یکی دیگر از اقدامات سازمان تامین اجتماعی عنوان کرد و یادآور شد: رقم تسهیلات در سال گذشته از ۷ میلیون تومان به ۱۲ میلیون تومان رسید و ۲۲۰ هزار نفر از این تسهیلات استفاده کردند، در حال حاضر نیز این رقم به ۲۰ میلیون تومان افزایش یافته است و همکاران سعی دارند تعداد گیرندگان تسهیلات قرض‌الحسنه را امسال افزایش دهند.

وی به سفر‌های زیارتی بازنشستگان و کرامت رضوی اشاره کرد و افزود: در سال گذشته ۵۰ هزار نفر به صورت رایگان سفر کردند. قرارداد این سفر‌ها دوباره بسته شده و از هفته آینده دوباره از سر گرفته می‌شود.

وی با بیان اینکه پرداخت ایام غرامت بارداری از ۶ ماه به ۹ ماه در این دوره رقم خورد و این خدمات کاملا غیرحضوری انجام می‌پذیرد، ادامه داد: سال گذشته حدود ۱۵ هزار میلیارد تومان از حوزه کسب و کار حمایت کردیم و امسال نیز اقدامی در راستای بخشودگی جرائم آغاز شده است که تاکنون حدود ۲۶ هزار کارگاه از این بخشودگی استفاده کرده‌اند.

مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه در موضوع طرح دارویاری بالغ بر ۴۰۰ قلم داروی جدید تحت پوشش بیمه‌ای قرار گرفت، گفت: در هفته گذشته تمامی آنچه که باید به داروخانه‌ها تا پایان اردیبهشت ماه پرداخت می‌کردیم را پرداخت کرده‌ایم و در حوزه پرداخت هزینه دارویی، بدهی نداریم.

موسوی بیان کرد: سال گذشته خدمات ناباروری برای اولین بار در راستای تعالی جمعیت تحت پوشش قرار گرفت، تاکنون ۴۷ هزار و ۵۰۰ پرونده تشکیل شده و بالغ بر ۴ هزار میلیارد ریال هزینه تقبل شده است.

وی افزود: در حال حاضر بیش از ۹۷ درصد نسخه نویسی‌ها الکترونیک است و نسخه پیچی در بخش پاراکیلینیک نیز بیش از ۹۰ درصد رشد داشته است.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *