صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سفر هیئت ویژه نظارت و ارزیابی عملکرد قوه قضاییه به شیراز

۱۳ تير ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۱:۱۸
کد خبر: ۴۷۲۱۶۹۶
دسته بندی‌: قضایی ، حقوقی
هیئت ویژه نظارت و ارزیابی عملکرد قوه قضاییه برای بررسی اقدامات مجموعه قضایی فارس به شیراز سفر کرد.

خبرگزاری میزان - هیئت ویژه نظارت و ارزیابی عملکرد قوه قضاییه با هدف بررسی اقدامات مجموعه قضایی فارس به شیراز سفر کرده و در جمع اعضای شورای قضایی استان به تشریح برنامه‌های ۳ روزه این هیئت پرداخت.

رئیس کل دادگستری استان فارس در آیین معارفه اعضای این هیئت با اشاره به اینکه استان فارس بزرگترین مجموعه قضایی کشور از منظر تعداد است، به معرفی فارس از حیث جغرافیایی، تقسیمات کشوری، اجتماعی و جمعیتی پرداخت و گفت: دادگستری فارس با داشتن ۶۵۱ قاضی عملکرد مناسبی در حوزه اجرای سند تحول قضایی و شاخص‌های چهارده‌گانه، حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و سایر بخش‌های صف و ستاد داشته که در بررسی‌های به عمل آمده در هفته قوه قضاییه، دادگستری فارس به لحاظ مدیریتی در رأس دادگستری‌های کشور قرار گرفت.

حجت الاسلام و المسلمین سید کاظم موسوی، به بخشی از اقدامات صورت گرفته در مجموعه قضایی فارس در راستای غلبه بر مهمترین چالش عنوان شده در سند تحول قضایی یعنی اطاله دادرسی اشاره کرد و افزود: اقدامات و ابتکارات دادگستری فارس در حوزه جلوگیری از تشکیل پرونده‌های قضایی و مدیریت کردن ورودی پرونده‌ها موفق بوده که بخش از این اقدامات منجر به کاهش ۳ درصدی ورود پرونده‌های طلاق در سال ۱۴۰۱ شده است.

رئیس شورای قضایی استان فارس به موضوع الکترونیکی کردن امور و خدمات دستگاه قضایی و پیشرفت‌های این معاونت در فارس پرداخت و اظهار کرد: با توجه به هدف‌گذاری صورت گرفته در سند تحول قضایی، تلاش کرده‌ایم ضمن زمینه‌سازی در جهت راه اندازی دفاتر خدمات قضایی به منظور بهبود خدمت‌رسانی، خدمات بر خط را نیز گسترش دهیم.

مدیر کل نظارت و ارزیابی عملکرد سازمانی معاونت راهبردی قوه قضاییه نیز در جمع اعضای شورای قضایی استان فارس هدف از نظارت و ارزیابی در معاونت راهبردی قوه قضائیه را نظارت موردی، نظارت سیستمی، عملکردی، نظارت بر سند تحول قضایی و نظارت بر اجرای برنامه خواند و گفت: ترکیب این نظارت‌ها در نظارت ستادی نمود پیدا می‌کند که در نظارت ستادی علاوه بر ترکیب این نظارت‌ها به تشکیلات، نیازمندی‌ها و چالش‌های پیش روی استان نیز می‌پردازد.


حسین نجفی، افزود: لازم است اعضای شورای قضایی استان با مدنظر قرار دادن این موضوعات آمار‌ها را به صورت دقیق ارائه کنند و این آمار‌ها و تمام مسائل موجود در گزارشی از سوی معاونت راهبردی قوه قضاییه تجمیع، تدوین و محضر رئیس قوه قضائیه تقدیم خواهد شد.

وی در ادامه به پیام مقام معظم رهبری در دیدار با مسئولان عالی قضائی در هفته قوه قضاییه سال جاری اشاره کرد و گفت: در بیانات ایشان به موضوع ملاک داوری در مورد همه دستگاه‌ها و اینکه مهمترین بخش اقدامات و عملکرد، نتیجه و محصولی است که به دست مردم می‌رسد.

مدیر کل نظارت و ارزیابی عملکرد سازمانی معاونت راهبردی قوه قضاییه بیان کرد: مقام معظم رهبری در سخنان خود فرمودند آمار‌ها مهم است، اما در نهایت خروجی محصول، ملاک داوری در نظر گرفته می‌شود، و آنچه مد نظر معاونت راهبردی قوه قضاییه در راستای ارزیابی و رتبه بندی استان‌هاست این است که به آمار‌ها با هدف مثبت شدن دیدگاه‌ها و داوری‌ها حرکت کنیم.

مدیر کل نظارت و ارزیابی عملکرد سازمانی معاونت راهبردی قوه قضاییه به هدف محور بودن در اقدامات و فعالیت‌ها نیز اشاره و بیان کرد: قوه قضاییه در برنامه‌ریزی سال گذشته به این نتیجه رسید که امسال هدف محور باشیم و هدف محور بودن یعنی مأموریت‌های پیش بینی شده در سند تحول هدف گذاری شود و مدیریت‌ها به نحوی اِعمال شود که فعالیت‌ها اصلی و جنبی طبق این مأموریت‌ها حرکت کند.

نجفی در پایان گفت: برای رسیدن به برنامه هدف محور باید ابتکار، نبوغ، ابداعات و مساعی را بیشتر کنیم و یک هدف را برای کل استان‌ها در نظر بگیریم و قطعاً اقدامات دادگستری استان‌هایی که با راهکار‌های مناسب و ابتکاری به اقداماتی اجرایی دست می‌زنند هدف اصلی و منطبق با سیاست‌های کلان قوه قضاییه و سند تحول قضایی را تأمین می‌کنند.

انتهای پیام/


برچسب ها: قوه قضائیه

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *