صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

گفت‌وگو|

قدرت هسته‌ای را برای رفع نیاز‌های داخلی به کار می‌گیریم

۱۷ تير ۱۴۰۲ - ۰۷:۴۵:۰۱
کد خبر: ۴۷۲۱۶۵۷
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه مذاکراه برای توافق هسته‌ای به معنای کوتاه آمدن جمهوری اسلامی ایران در برابر حق طبیعی خود نیست اظهار کرد: قدرت هسته‌ای را برای رفع نیاز‌های داخلی به کار می‌گیریم و تهدیدی به شمار نمی‌رویم.

خبرگزاری میزان _ حسین نوش آبادی در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به اهمیت تببین پیشرفت‌های هسته‌ای برای مردم گفت: در حوزه هسته‌ای جزو ۱۰ کشور برخوردار از توانایی هسته‌ای در دنیا و عضو باشگاه کشور‌های هسته‌ای دنیا شناخته شده‌ایم و این موفقیت بزرگی به شمار می‌رود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه ما توانایی تولید اورانیوم مورد نیاز خود را داریم گفت: این دستاورد در صنایع هسته‌ای، پزشکی، کشاورزی و سایر بخش‌های کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد. ایران کشوری در حال توسعه و نیازمند داشتن صنعت هسته‌ای است.

وی با بیان اینکه مذاکراه برای توافق هسته‌ای به معنای کوتاه آمدن جمهوری اسلامی ایران در برابر حق طبیعی خود نیست اظهار کرد: با مذاکره در جهت تبیین این واقعیت هستیم که ما به هیچ وجه در صدد تولید سلاح یا جنگ‌افزار‌های هسته‌ای نیستیم که دنیا را تهدید می‌کند ما بار‌ها مخالفت خود را با این موضوع اعلام کرده‌ایم.

نوش آبادی با تأکید بر اینکه قدرت هسته‌ای را برای رفع نیاز‌های داخلی به کار می‌گیریم، اما تهدیدی به شمار نمی‌رویم بیان کرد: ما کشوری مستقل و آزاد هستیم و توسعه هسته‌ای ما در راستای منافع ملی و کشورمان است و هیچ کس حق دخالت در این موضوع را ندارد.

این نماینده مجلس یازدهم اظهار کرد: طبق فرمایش رهبر انقلاب جمهوری اسلامی ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی فقط در غالب پادمان‌های تعریف شده مذاکره می‌کند نه در خارج از آن و به این مهم التزام داریم.

رهبر انقلاب ۲۱ خردادماه سال جاری در جمع شماری از دانشمندان افتخارآفرین، کارشناسان و مسئولان صنعت هسته‌ای فرمودند: توصیه من این است که همین مطلب را ــ [یعنی]این ظرفیّت به این بزرگی را ــ با مردم در میان بگذارید. مردم از انرژی هسته‌ای چه میفهمند؟ از انرژی هسته‌ای همین مسئله‌ی انرژی را میفهمند؛ میفهمند که شما میخواهید مثلاً یک مرکز تولید برق یا تولید انرژی به دست بیاورید. مسئله این نیست؛ مسئله [این است که]در همه‌ی بخش‌های زندگی مردم، این صنعت میتواند حضور مؤثّر و مفید داشته باشد. این را به مردم بگویید تا مردم قدر این صنعت را بدانند و اینکه میگفتند «حقّ مسلّم ما است»، واقعاً بدانند که حقّ مسلّم آن‌ها است.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *