صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ارزیابی ۱۷۰۰ ساختمان مهم و بلندمرتبه از لحاظ ایمنی انجام شد

۱۲ تير ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۱:۳۶
کد خبر: ۴۷۲۱۴۱۸
جلسه کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران با هدف بررسی موضوعات مربوط به ایمنی و مدیریت بحران و نیز پیگیری وضعیت ساختمان‌های ناایمن در منطقه ۳ شهرداری تهران برگزار شد.

خبرگزاری میزان- به گزارش روابط عمومی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، در این جلسه که با حضور مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران، علی نصیری رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران تهران و حمیدجوانی شهردار منطقه۳ برگزار شد، موضوعات مربوط به ایمنی و مدیریت بحران، وضعیت ایمنی ساختمان‌های مهم، گود‌ها و موضوعات HSE مورد بررسی قرار گرفت.

بنابر این گزارش، مهدی بابایی در این جلسه با اشاره به این که توجه به موضوعات پیشگیرانه در این دوره از مدیریت شهری در پایتخت افزایش پیدا کرده و این مهم از طریق دو بال اجرایی شهرداری یعنی سازمان مدیریت بحران تهران و سازمان آتش‌نشانی در حال انجام است، به بررسی گزارش‌های ارائه شده در این جلسه پرداخت و با بیان اهمیت هم‌افزایی بیشتر دو سازمان بر ضرورت توجه به انجام اقدامات مشترک و همچنین استفاده بیشتر از سرمایه اجتماعی گروه‌های دوام و گروه‌های آتش‌نشان داوطلب تاکید کرد.

وی همچنین بر اهمیت تاسیس پایگاه‌های مدیریت بحران و ایستگاه‌های آتش‌نشانی و توسعه تجهیزات این دو سازمان در سطح نواحی شهری به منظور رفع نیاز‌های شهروندان تاکید کرد و خواستار استفاده از امکانات مرکز آموزش آتش‌نشانی برای آموزش گروه‌های دوام شد.

ارزیابی ایمنی ۱۷۰۰ ساختمان مهم و بلندمرتبه تهران انجام شد

در ادامه این جلسه علی نصیری رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: بیش از یک سال است که پروژه ارزیابی ایمنی ساختمان‌های مهم و بلندمرتبه در تهران آغاز شده که با الگوگیری از تهران اکنون وزارت کشور نیز آن را برای کل کشور ابلاغ کرده است. طبق ماده ۱۴ قانون مدیریت بحران کشور ارزیابی ایمنی ساختمان‌های مهم و ساختمان‌های بلندمرتبه در برابر چهار مخاطره آتش‌سوزی، فرونشست و فروریزش زمین به مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی سپرده شد. با توجه به مشکلاتی که این مرکز ذیل وزارتخانه راه و شهرسازی داشت این ظرفیت مهم قانونی و ایمنی سازه در عمل مغفول مانده بود.

وی گفت: در نتیجه این کار با حضور ۹ دستگاه که مدخلیتی در بحث ایمنی ساختمان داشتند، شکل گرفت و تفاهم‌نامه آن با حضور مدیران این دستگاه‌ها در حضور وزیر کشور و شهردار تهران امضا و کار آغاز شد.

نصیری یادآور شد: تا امروز حدود ۱۷۰۰ ساختمان یعنی بیش از ۱۰ درصد از ۱۶ هزار ساختمان مهم و بلندمرتبه تهران ارزیابی شده است.

وی گفت: با دستور ترکی معاون دادستان کل کشور ما ۱۲۹ ساختمان معروف مدنظر آتش‌نشانی را با اولویت استخراج نتایج ارزیابی مدنظر قرار دادیم. این اتفاق از هفته گذشته که دستور را دریافت کردیم، آغاز شد.

وی افزود: سال‌هاست که آتش‌نشانی این ساختمان‌ها را به عنوان ساختمان بحرانی قرار داده، اگر نتایج ارزیابی آتش‌نشانی و ارزیابی سازه‌ای در کنار هم قرار بگیرد و بر اساس نتایج این دو دستگاه، ساختمانی در وضعیت رده‌بندی پرخطر قرار گیرد، دیگر دلیلی ندارد که در آن ساختمان جزئیات را اصلاح کنیم.

وی همچنین به بررسی وضعیت ساختمان‌های ناایمن منطقه ۳ پرداخت و با بیان این که هیچ کدام ساختمان‌های این منطقه شامل موضوع ممانعت از بهره‌برداری نمی‌شود و در ذیل بخش مقاوم‌سازی قرار می‌گیرند.

در ادامه این جلسه گزارشی از اقدامات انجام گرفته در زمینه موضوع ایمنی در منطقه ۳ از سوی شهردار منطقه و معاونان سازمان آتش‌نشانی و سازمان مدیریت بحران تهران ارائه شد.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *