صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ضرورت ارتباط دو طرفه شهروندان و شهرداری

۱۲ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۱:۲۴
کد خبر: ۴۷۲۱۳۸۹
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران به لزوم ایجاد ارتباط دو سویه میان شهروندان و شهرداری تاکید کرد.

خبرگزاری میزان- به گزارش شهر، محمد آخوندی در نشست تخصصی نخستین رویداد طرح من شهردارم ضمن تبریک به مناسبت ایام ذی حجه و عید غدیر خم گفت: از تمام کسانی که در اجرای رخداد من شهردارم تلاش کردند، تشکر می‌کنم.

وی افزود: باید به تلاش گذشتگان احترام گذاشت؛ در بودجه‌ریزی مشارکتی در دوره‌های دیگر افرادی تلاش‌هایی را انجام داده‌اند و از تمام کسانی که در دوره‌های قبلی شورا و شهرداری در این زمینه تلاش کرده اند تشکر می‌کنم.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران ادامه داد: اجرایی شدن نتایج طرح من شهردارم در بودجه ۱۴۰۱ شهرداری تهران دیده شده بود و امسال نیز شهرداران نواحی و مناطق تلاش کردند تا بیش از ۱۰۰۰ پروژه توسعه محله اجرایی شود.

وی بیان کرد: خوشبختانه مبانی قانونی مشخصی در نظام مقدس جمهوری اسلامی داریم که مشارکت واقعی مردم را در تمام عرصه‌ها رقم زده است.

آخوندی یادآور شد: در مدیریت شهری نیز در قانون اساسی و قانون شورا‌ها اشاره شده است و در برنامه‌های توسعه شهری به جلب این مشارکت تاکید شده است.

وی تاکید کرد: این طرح هزینه‌ها را کم و از اتلاف منابع مالی جلوگیری می‌کند، اما اگر مردم خودشان را سهیم در اجرا و مدیریت پروژه‌ها ببینند مشارکت بیشتری در اداره شهر خواهند داشت.

این عضو شورای شهر تهران در ادامه گفت: باید در اجرای طرح من شهردارم قبل، حین و بعد از اجرای این طرح باید برنامه‌ریزی داشته باشیم. شاید ذهنیت مردم نسبت به اجرای این طرح مثبت نباشد، اما باید با ایجاد سیستم‌های تشویقی مشارکت مردم را جلب کنیم.

وی با تاکید بر اینکه کار ما نباید به عنوان یک کار نمایشی معرفی شود که تنها در بازده زمانی خاصی معرفی می‌شود؛ افزود: باید کار تبلیغی و تبیینی مناسبی انجام دهیم؛ یکی از راه‌ها این است که سراغ معتمدان محله‌ها برویم و کار را برای این افراد تبیین کنیم تا آن‌ها بپذیرند.

آخوندی ادامه داد: در عین حال که تمام درخواست‌های قشر‌های مختلف شهروندان را در نظر گرفتیم، باید به نظرات این افراد یک ضریب بدهیم. به عنوان مثال اگر یک نخبه و یا معتمد محل نظر داد با نظر یک فردی که زیاد به موضوعات محله آشنا نیست فرق داشته باشد.

وی بیان کرد: زمان و مکان اجرای این پروژه نیز بسیار مهم است گاهی اوقات نیاز است تا جلساتی با افراد شرکت کننده برگزار و یا صحبت کنید.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران یادآور شد: طرح من شهردارم باید دائمی و مستمر باشد و مکانیزمی در نظر گرفت تا مردم به صورت مرتب نظرات خود را اعلام کنند.

وی تاکید کرد: باید ارتباط با مردم دو طرفه باشد و مردم مسیر را ببینند. باید به صورت مرتب گزارش اجرای تصمیمات مردم در پروژه‌های محلی و منطقه‌ای گزارش شود تا اعتماد مردم بیشتر شود.

آخوندی در ادامه گفت: باید از فضای رسانه نیز به خوبی استفاده کرد و این کار باید پیوست رسانه‌ای نیز داشته باشد. گاهی اوقات تبلیغات بیش از اندازه نتیجه عکس دارد.

وی افزود: این پروژه‌های توسعه محله‌ای کوچک مقیاس است و اعتبار کمی دارد، اما همانطور که می‌دانید این طرح‌ها رضایت‌مندی بیشتری دارد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران ادامه داد: ما به عنوان شورای شهر و کمیسیون بودجه وظیفه نظارت را برعهده داریم و بر این طرح نیز نظارت می‌کنیم. این نظارت با هدف بررسی روند اجرای کار‌های مدیریت شهری است تا مشکلات و ایرادات را بررسی و منتقل کنیم.

وی بیان کرد: شهرداری و شورای شهر جدای از هم نیست. اما وظیفه نظارتی خود را برعملکرد شورای شهر همچنان حفظ می‌کنیم.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *