صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

راه‌های کاهش میزان آب شرب مصرفی در پایتخت

۱۲ تير ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۰:۵۲
کد خبر: ۴۷۲۱۳۰۷
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
رئیس مجمع نمایندگان تهران در مجلس، به تشریح راهکار‌های موثر در جهت کاهش میزان آب شرب مصرفی در پایتخت پرداخت و افزود: مسئولان باید برای جلوگیری از هدررفت آب در تهران برنامه‌ریزی دقیق و جامعی داشته باشند تا در فصل تابستان با بحران کمبود آب مواجه نشویم.

خبرگزاری میزان - به گزارش خانه ملت، سیدرضا تقوی در مورد انتشار خبری مبنی بر اینکه مصرف آب تهرانی‌ها از ۵۵ هزار لیتر بر ثانیه عبور کرد، گفت: راه برون‌رفت از این معضل ارائه برنامه آموزشی توسط وزارت نیرو برای اصلاح الگوی مصرف آب است ضمن اینکه لازم است در این زمینه سایر دستگاه‌های مربوطه و رسانه ملی نیز با این وزارتخانه همکاری کنند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی، در رابطه با ارائه پیشنهادی مبنی بر ضرورت تفکیک آب شرب از آب مورد استفاده برای شستشوی روزانه، ادامه داد: این پیشنهاد مطلوبی است، اما متاسفانه زیرساخت‌های لازم برای اجرای این طرح وجود ندارد از سوی دیگر تحقق این مهم نیازمند تامین منابع مالی زیادی است که در شرایط کنونی برای کلانشهری با حدود ۹ میلیون نفر جمعیت امکانپذیر نیست.

وی تصریح کرد: البته افزایش تعداد منابع آب متصل به سد‌های تهران از دیگر پیشنهادات مطرح شده بود، اما تحقق این امر نیز امکانپذیر نیست چرا که آبریز‌های این سد‌ها مشخص بوده و امکان هدایت سایر آب‌های جاری به آن‌ها نیز وجود ندارد.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم، تاکید کرد: یکی دیگر از روش‌های مطلوب در این حوزه استفاده از ظرفیت نخبگان و مخترعان توسط واحد‌های صنعتی و بهره‌مندی از روش کشور‌های توسعه یافته برای اصلاح سیستم استفاده از آب توسط وسایل مورد نیاز روزانه مردم همچون لباسشویی و کولر آبی است تا از این طریق بتوانند آب مصرفی توسط این وسایل را کاهش دهند.

رئیس مجمع نمایندگان استان تهران در مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: آنچه مسلم است حفظ منابع آب شرب از اهمیت بسزایی برخوردار است بنابراین مسئولان باید برای جلوگیری از هدررفت آن برنامه‌ریزی دقیق و جامعی داشته باشند تا در کلانشهری همچون تهران در فصل تابستان با بحران کمبود آب و بالتبع آن قطعی آب مواجه نشویم.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *